Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klikerica
    03. Studeni 2018. 22:09

AllieH

Cureeee, stigla nam je Lena!! 💕💕💕💕

Sto se Blazoti tice, joj meni je to sve tako previse, kuzim da im je to "posao", ali mislim da su se poceli malo previse prostituirati. Imam osjecaj da ne mogu ni uzivati u tom djetetu i da samo razmisljaju sto bi sljedece mogli snimiti. I Lennox koji je odmah prvi dan postao Leni u kombinaciji s njihovim prezimenom mi je bas 😏 A mali je presladak 😍😍😍

Radila je prije samnom u firmi... ma mislim slažem se oko nekih stvari,posebno ovo da je malo previše tog snimanja... nešto treba ostati i u intimi doma.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

barbiemama
    03. Studeni 2018. 22:10

mene ne lovi panika baš. iskreno, ne bih imala ništa protiv da rodim za tjedan dana 😂 ali, velim, neki unutarnji filing mi govori da ću oko termina. 

• Teatoni
    03. Studeni 2018. 22:19

Barbie i ja smatram da cu i ja isto u terminu jer sam jos uvijek potpuno zatvorena i sve je u najboljem redu nikakvih problema nemam...ali me bas ovo malo scimalo i nekakav nemir mi unijelo...i pitanje za curke koje planiraju roditi u merkuru...hocete u ovu manju torbu za radaonu nositi uloske i jednokratne gacice?
    Pepe stigla mi je izdajalica sa Allie-a ista ko tvoja. Malo sam je isprobala da vidim kaki vuce nakon par usisa mi se pojavilo par kapi kolostruma na bradavici pa sam odmah prestala? Jel se i tebi to dogodilo?

m.girl6
    03. Studeni 2018. 22:27

Salatice, iskrene cestitke od srca ❤❤
    Stigla nam je i druga bebica. Brz oporavak ti zelim i pisi nam kad ces moci. Puseee tebi i malenoj 😍

Noa 💙

Nunii
    03. Studeni 2018. 22:29

Bas sam sretna zbog jos jedne prinove na forumu. Ovaj moj radi strku i na kraju ce ostati do samog kraja unutra 😂
    I mene zanimaju iskustva njihova. Kazem da vise volim procitati i cuti kakva god bila iskustva,samo da se nekako psihicki pripremim da je sve moguce.

Emily1801
    03. Studeni 2018. 22:32

Ajme osjecam se kao da je Bozic i Nova godina u jednom! Prvo Ana, sad Salatica! 
    Svaka cast cure! 
    ❤❤❤❤❤

BellaLuna
    03. Studeni 2018. 22:32

Salatica cestitaaaam 🎉🎉🎉 dobrodosla prva zimska princeza 💕

Emily1801
    03. Studeni 2018. 22:36

A što se IBM tice drago mi je da je rodila i da je sretna, ali mislim da tako veliki, intimni dogadjaji trebaju ostati u krugu najblize obitelji. 
    A najsmjesniji komentar na ime mi je bio na forum.hr kad je netko napisao da zar ce ga sad baka i djeda iz Bednje zvat Lennox dojdi sim dok budu trcali za njim po bregima. 😂

Ptičica
    03. Studeni 2018. 22:47

Du bingo.. evo googlam, i nalazim na shopping centar. Jel to to?
    I nemam pojma ni ja o kom se prica 🤷‍♀️
    Joj cure, taaaaako mi je lose. Zeludac me boli nenormalno od silnih cevapa. Uzas jedan, bas mi lose 🤢🤮

Salatica9192
    03. Studeni 2018. 22:51

Hvala cure i na podrsci i na lijepim cestitkama 😍😍😍😍 Bas ste me raznjezile, čitajući ovdje i na fb.
    A porod prica:
    -za kontrakcije se javila pošteno nisam i svi su me hvalili i oni brzo sam se i otvarala
    -za postupak poroda, strasno mi malo bilo, svi oko mene, napinjem ko luda, ne znam sta je sa bebom, itd
    - Lena izlazi i pocinje plakati, daju mi je na grudi, ja pogubljena, pipnuti se bojim, malecka skroz.
    - I najgori dio, imam dijagnozu ruptura... nezz ni sama koliko konaca, preko 10 (računali beba mala, a ja sva ispucala od nje). Vristala sam na sav glas, bukvalno.
    Sad mi se spava, ali moram pojesti i popiti nesto. Lena je preko puta mog odjela, nadam se da cu sutra kod nje 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.