Salaticeeeepa cestitam od srca!!! ❤️❤️❤️ Dobrodosla mala Lena 💗 Braaavo cure, tako mi je drago sto ste napokon zajedno i sad vas cekaju samo slatke brige.
Uzivaj u novoj ulozi draga, to malo cudo je samo vase 💝 I meni su oci pune suza 🙈
Pticice ne mozes nikako utjecat, to je odgovor organizma na promjene hormonalnog statusa. Sad su ti limfociti nizi, u trecem tromjesecju ce vjerojatno rasti prema normalnim vrijednostima opet. Ako limfociti naglo skoce znaci da se tijelo bori protiv neke infekcije ali to nema veze s tvojim slucajem, samo je trudnoca 😊
Slazem se s allie po pitanju Blazotice. Previse mi je to prostituiranja. A i s imenom su ga usrecili 🤦♀️
Nevjerojatno mi je vidjet nju tako smirenu, ja sam tulila ko kisna godina cim sam cula B. 😂 I muz i ja smo. Sad ocekujem vjerojatno isti scenarij 😅
Ja jedina ne znam koji su oni izgleda😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Salatice juhhhhuuu za tebe i Lenu 😘😘😘❤️❤️❤️jedva sam docekala da cujem da je sve u redu! Eto jedan decko jedna cura hahahaha krenulo je naveliko 💪🎊🎉
Salatice cestitke od srca ❤️❤️
Bebe su pravo pocele stizati, tek cemo sada da zatrpamo forum, mislim da vec sada imamo najvise ispisanih strana nego bebe svih ostalih godisnjih doba 😂😂
Cure, slobodno nam pisite detaljno o porodima, ja bih iskeno bez straha voljela da sve prvorotke znamo sta nas ceka, bez imalo ustrucavanja i uljepsavanja, ono realno. Tako da jedva cekam da se malo oporave nase dvije lavice Ana i Salatica pa da nam raspisu svoja iskustva do u detalje 😊
ne znam ni ja, a znatiželjna sam. hoćemo link 😂
Salatice cestitke od srca ❤️❤️
Bebe su pravo pocele stizati, tek cemo sada da zatrpamo forum, mislim da vec sada imamo najvise ispisanih strana nego bebe svih ostalih godisnjih doba 😂😂
Cure, slobodno nam pisite detaljno o porodima, ja bih iskeno bez straha voljela da sve prvorotke znamo sta nas ceka, bez imalo ustrucavanja i uljepsavanja, ono realno. Tako da jedva cekam da se malo oporave nase dvije lavice Ana i Salatica pa da nam raspisu svoja iskustva do u detalje 😊
ne znam ni ja, a znatiželjna sam. hoćemo link 😂
ne znam ni ja 😂 ptičice, u Bingu sam kupovala, ne znam ima li ga tamo juznije 😀 i sad najbitnije! salatice, kraljice naseg malog kruzoka-od srca ti cestitam i zelim najljepsu dobrodoslici maloj Leni-prvoj curici zimskih beba! ❤️❤️
nadam se da imas spremnu koju velicinu 50 😂😂 kad budes mogla, javi nam se! 😘😘
I ja mislim da mi imamo najvise ispisanih stranica, kontam da cemo morati otvoriti vol. 2, jer vec sad sporije otvara i loada nasu temu. 😊
Luka ❤
Cestitke Salatici na njenoj princezi Leni..Od srca punooooo srice zdravlja i veselja maloj curici a njenoj mami brz oporavak i punooo srice….CESTITAM OD SRCA…
Ana i Salatice cestitke jos jednom.
Bas sam sretna zbog vas da je sve proslo u redu i da se druzite da svojim ljubavima. Curke ostale neznam kako vi ali mene je fakat malo neka panika primila kad vidim njih dvije i stvarno me sad vec malo trta kad ce to krenuti. Dragog jadnog maltretiram moramo jos ovo moramo ono. Sutra obavezno do ikee jer ja u pon mogu vec roditi. 😂😂😂 Odmah sam veceras isla sloziti njene stvari za izlazak iz bolnice i stavila sve zajedno u jaje i dragom 10 puta ponovila da to nosi kad dolazi po nas ko da je mutav. 😏😂😊 malo mi ga je zao. 😶😏 nije me bilo strah do danas 😏🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji