Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majana
    03. Studeni 2018. 16:16

Pepe zove se Nina garnitura a evo slikica 

BellaLuna
    03. Studeni 2018. 16:20

Takvu kutnu, samo tamnosivu smo kupili muzevima i odlicna je tako da sve preporuke 😊

MareiKate
    03. Studeni 2018. 16:25

Ajme pa i Salatici je krenulo! 😲 Sretno Salatice, nek sve prođe super! 😘
    Mi cijeli dan u Ikei, proglašavam bankrot! 😄

Klikerica
    03. Studeni 2018. 16:34

Ajmo Salatice naša... cijelo vrijeme smo mislila s tobom i Lenom

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

pepe1907
    03. Studeni 2018. 16:43

Majana

Pepe zove se Nina garnitura a evo slikica

super, hvala ti, ovi bi i izdrzala nase macke 😁

Vana11
    03. Studeni 2018. 16:44

Salatice, sretno! ❤😘

url=https://lilypie.com]

Majana
    03. Studeni 2018. 17:05

Pepe i ja san uzela zbog materijala bila je jos jedna kombinacija eko koza al neznam koliko bi to dugo trajalo sa njih troje😉🙂

Ptičica
    03. Studeni 2018. 17:18

Salaticee 😍😍
    Cure s faceom, ima li novosti?? 🤓🤓🤓
    Ana kako si ti?? Kako Mikael?
    Miranda hvala ti, divna si kao i uvijek. Daj da jos pitam, svako koliko bi trebala kontrolirat te limfocite? I sta znaci ako se povecaju pa treba paziti? 😦 i da, mogu li ista ja napraviti da ne skacu ili je van mojih moci? 

Jagodica86
    03. Studeni 2018. 17:24

Nema još vijesti, i ja stalno mislim kako je, jel ide to, hoće na carski... Ajme koje isčekivanje. Još kao da je znala pa sve pripremila i složila.

Ptičica
    03. Studeni 2018. 17:32

Jagodica86

Nema još vijesti, i ja stalno mislim kako je, jel ide to, hoće na carski… Ajme koje isčekivanje. Još kao da je znala pa sve pripremila i složila.

Ma ja vjerujem da podsvjesno i je znala. Cudo je majcin instinkt! Mislim da, ako je na carski, necemo do sutra popodne znat. Ajmeeeee tko ce docekati!! Tko je ono Nick Praskaton bio kad je Ana radala? Nadite salaticinog muza ! 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.