Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m.girl6
    03. Studeni 2018. 14:37

Cure hvala vam. 😀😍
    Ajmeee pa mi smo opasno krenule 🙈
    Salatice i Lena, cekamoooo vas. Bit ce sve dobro. Uz vas smo 🙊😗😗

Noa 💙

bambusovlist
    03. Studeni 2018. 14:45

Hvala vam, cure!
    M.girl6, ovo je ujutro. Trebam poslat večernju sliku. Nekad se podupla! ☺️ Vi ste isto baš fini! ❤️
    Klikerice, uffff! Valjda ću sad nać neka koja će mi se sviđat.
    Juhuuuuuu za Salaticu i Lenu!!!
    Čekamo i navijamo! ❤️❤️❤️

Jagodica86
    03. Studeni 2018. 15:07

Mina93

Jagodica86

Jutro i dobar dan, kako kome
    Ja sam se fino naspavala, jedino me zna po noći nekad probuditi vrućina, budem cijela mokra…A nije vruće u sobi. Vjerovatno je do hormona, ne znam, desi se tu i tamo.

Idem sad do grada na kavu sa sekom i mamom, malo da se podružimo, jučer težak dan, danas se puno bolje osjećam od jutra.
    Jučer sam bila u Dmu i slučajno vidim da su jako, za duplo, snizili Weledino ulje protiv strija, i ulje za mazanje međice, piše na njemu od 34. tjedna da se koristi, ima vas već dosta u tim tjednima pa ako ste mislili kupovati, svakako se isplati.
    Znam da je bilo 80 kn, sad je 40. A protiv strija je bilo 120, sad je oko 60. ne piše nikakva akcija. Sad mi je drago da nisam puno unaprijed kupovala

Vjer izlazi iz asortimana ili rok upotrebe, inace nikad ne snize tako na 50%

Mislim da miču iz asortimana, makar ne piše. Već su svu weledu maknuli. Pa vjerovatno i ovo. Nije do roka. 

Klikerica
    03. Studeni 2018. 15:24

bambusovlist

❤️
    Klikerice, uffff! Valjda ću sad nać neka koja će mi se sviđat.

Ma ja se nadam da hoce...ako zelis plava sa smedjim nama je bas nudila ta...ali meni se ta boja nije sviđala toliko,tj. nijedna mi nisu ružna... nego me više forsiranje žene da uzmem nešto što mi se ne sviđa uznemirilo... da me pustila samu da razmišljam,mozda bi kupili i plava na kraju. 

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

luks
    03. Studeni 2018. 15:29

Mina93

Ide nam i drugaaaa 😍😍😍
    Ovu cu morat presutit muzu jer ce od muke doc po mene u zd i vozit me doma 😂😂

🤣🤣🤣 neću ni ja spominjat ništa dok ne dođe s posla pa u miru večeras da mu facu vidim 😅 Ajme ja sad zaspala pola sata, prenila se iz sna i tražim mob da vidim jel se salatica javila 😁
     I razmišljam, lako tebi spavat a ona se sad preznojava 😌   najgore mi što je krenulo bez ikakvog reda, tako da možemo izgleda sve očekivati 🤗🤗

Lovre

Majana
    03. Studeni 2018. 15:39

Pozdrav cure 
    Jel nam to Lena dolazi❤️Salatice sretno i jedva cekamo vijesti 😘
    Ana kako si ti, kako bebac?
    Pepe nama bas jucer stigao kauc iz emezete poklon od kumova i super nam je jedino sta na web stranici boja totalno drugacija bas bez a u zivo sivo al meni odgovara i jedno i drugo pa mi nije bitno ima i tamno sivi 

Majana
    03. Studeni 2018. 15:42
    Ovako izgleda na stranici a meni kazu da postoji u samo dvi boje a ova u mene treca hahahaha al meni se svida
    Ovako izgleda na stranici a meni kazu da postoji u samo dvi boje a ova u mene treca hahahaha al meni se svida
  • Enna010
    03. Studeni 2018. 15:56

Sretno Salatice meni trema jos od Aninog poroda a sad me drma kao da cu i ja sutra😅 jedva cekam vijestii

pepe1907
    03. Studeni 2018. 16:06

Majana

Pozdrav cure
    Jel nam to Lena dolazi❤️Salatice sretno i jedva cekamo vijesti😘Ana kako si ti, kako bebac?
    Pepe nama bas jucer stigao kauc iz emezete poklon od kumova i super nam je jedino sta na web stranici boja totalno drugacija bas bez a u zivo sivo al meni odgovara i jedno i drugo pa mi nije bitno ima i tamno sivi

pa jako je sličan onom iz harvey normana koji nam je favorit 😁 jel znas kak se zove kauc

pepe1907
    03. Studeni 2018. 16:12

Majana

Pozdrav cure
    Jel nam to Lena dolazi❤️Salatice sretno i jedva cekamo vijesti😘Ana kako si ti, kako bebac?

da sad sam vidla sivi, i čini mi se dosta taman..aj mi slikaj iz bližeg da vidim kakav je materijal, mi nismo ovu vidli a bili smo u 2 emmezete...nas cemo opet dns svratit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.