Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggie85
    01. Studeni 2018. 19:14

I krevetić FreeOn smo složili i stavili na mjesto... još čekam posteljinu. Napokon sve sjeda na svoje mjesto... ipak sam od danas u terminu 😱 😁
    Zaboravila sam se slikati ujutro... budem sutra.

Ana89
    01. Studeni 2018. 19:22

Salatice i Bellaluna predivne ste mi. Ma ja sam sa vama dok sve ne rodite😍😍😍 Vi ste moja ekipa 😎😎😎 Hoću vam da do kraja budete 2u1 😍😍

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

BellaLuna
    01. Studeni 2018. 19:31

Maggie di si uzela posteljinu za freeon? Nasla sam na amazonu, al jos nisam narucila jer su par cm drukcije mjere. 

luks
    01. Studeni 2018. 19:47

Salatica9192

luks

Maggie kutak je presladak, blago ti se kod tebe se sve primaklo pravom finišu 💪💪
    Mi smo danas cijeli dan bili u putu, i sad popodne sam pojela red čokolade i sad ne mogu živit od žgaravice tj u grlu me zapeče na momente uf! Vi koje ste imale problem s tim, kako rješiiit!!!

Soda bikarbona i Rennie jedino pomazu. Ali sam izbacila sada, sada se malo patim, ustanem i prohodam i vode se napijem. Bojim se zbog ove plodove vode bilo sta vise konzumirati, ali ti mozes od tog nesto, slobodno. Nemoj samo pretjerati, kao ja.

nemam to doma, al evo sad jedem orahe i pijem vode, i kontam ajd uz tv da zaspem pa da prođe do jutra... Valjda! Pa da mi neko kaže da mi čokolada izazove žgaravicu i mučninu, pa jel to božja kazna 🤣🤣 

Lovre

Jagodica86
    01. Studeni 2018. 19:54

Ne znam kako je vama danas, mene od jutra hvata slabost na trenutke, i neka mukica lagana. Sad sam popodne zaspala, sva nikakva i zijevam samo, ne znam kad sam zadnji put popodne spavala. Mislim da mi je tlak jako pao, baš mi slabo bilo. Inače je jako nizak ali idem ja normalnom s njim.
    Dragi me nahranio i ušuško, sad je puno bolje kad sam odspavala. Bit će ovo vrijeme suludo. 

Jagodica86
    01. Studeni 2018. 19:56

BellaLuna super ste, sad vidim da smo si sestre po terminu, 2 dana razlike samo 😊😊

barbiemama
    01. Studeni 2018. 20:11

mene već 2-3 h nešto zateže, pa me love neki menstrualni bolovi i onako povremeni prodori bolova. bila sam i par puta na wcu, tjeralo me na veliku nuždu 🙄 dragi sad paničari da je to početak trudova. meni se ne čini tako. mislim da mi se samo tijelo polako priprema za porod i vjerojatno ću tjednima osjećat slično dok ne počnu pravi trudovi. 

mmama2
    01. Studeni 2018. 20:13

barbiemama

mene već 2-3 h nešto zateže, pa me love neki menstrualni bolovi i onako povremeni prodori bolova. bila sam i par puta na wcu, tjeralo me na veliku nuždu 🙄 dragi sad paničari da je to početak trudova. meni se ne čini tako. mislim da mi se samo tijelo polako priprema za porod i vjerojatno ću tjednima osjećat slično dok ne počnu pravi trudovi.

🙈🙈🙈🙈🙈🙈

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    01. Studeni 2018. 20:13

BellaLuna, imam Cam Cullami kolijevku (tu negdje su dimenzije) i naručila sam posteljinu s babyartikel.de. imaju plahte i čak setove posteljine za 5 eura, ali zato im je poštarina skupa. pa se više isplati ako naručuješ i neke veće stvari sa stranice. 

• Enna010
    01. Studeni 2018. 20:19

I ja imam te blage mucnine i menstruacija bolove povremene i rekla sam mu to sad na kontroli ali je sve ok tako da je vjerovatno to normalno u ovom periodu cini mi se danih je vise cura prijavilo..

Cure koje su mi pisale da im je kod bebe bila pupacna omotana oko vrata jesu li isle cesce na kontrolu??Meni je rekao tek za 10 da budem mirna da su protoci dobri ali ja bi najradije se dvaput sedmicno kontrolisala jer mi je to nekak u glavi strasno i ne mogu da ne mislim iako svi kazu da je normalno i da je kod svake trece bebe tako.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.