Ja sam jucer bila skroz odsutna iako sam tu i tamo skicnula malo da vidim dal se ana javila.
Ana cestitam od srca jos jednom!! ❤❤Pepejesi vidjela kako je svijet malen. 🤭😁 obje dosle po jedan papir i bas se sretnemo 😁
Bulbi drago mi je da si se javila i da imate srceko. Sretno ti bilo i cuvjate se!! ❤
Ostalo nisam pohvatala.
Ja jucer bila na pregledu i cerviks skroz zatvoren jos uvijek. Uzv nismo radili, odnosno jesmo na sec samo da vidimo otkucaje jer mi curki nisu mogli naci otkucaje na slijepo s onim malim klincem za otkucaje. Za dva tjedna hospitalizacija kad cemo biti vec 37tt i onda cemo cekati malo u bolnici 😁😁 jos ne vjerujem da se to sve dogadja 😅😅
Nadam se samo da cemo u ta dva tjedna uspjeti kuhinju barem koliko toliko privesti kraju da bude u funkciji.
Super za pregled i cerviks.. Divim ti se, do zadnjeg trena ces doma imati radove 😀
Bome da. Imat cu do zadnjeg trena radove. Nije bilo tako planirano, ali ajde barem mi nesto zaokuplja misli i krati vrijeme ak nista drugo 😅
❤N i V💙
Truskawka, usvajam prijedlog za tabelu, jer i meni je isto palo na pamet 😊, a odustala sam ipak u zadnji tren da ne moram ove brojeve ispred non stop mijenjati (tablica je iz Worda, iz Excela ne radi). No i njih ću jednostavno izbrisati. Može onda, mama Ana89 će nam biti prva! 😍
Nama Maggie mozes staviti ime konacno isto, Sven :)
Kaj se tice prepoznavanja trudova, ovo zadnje, sluz sa sukrvicom na gacicama je sluzni cep, ja ne bi isla odmah u bolnicu kada bi se pojavio ( osim ako je popracen jos nekim simptomom ) jer on moze ispasti i 2 tj prije poroda..
A kaj se tice samih znakova, ma znat cete sigurno, nemrete fulat trudove nema sansooooone
url=https://lilypie.com]
Truskawka, usvajam prijedlog za tabelu, jer i meni je isto palo na pamet 😊, a odustala sam ipak u zadnji tren da ne moram ove brojeve ispred non stop mijenjati (tablica je iz Worda, iz Excela ne radi). No i njih ću jednostavno izbrisati. Može onda, mama Ana89 će nam biti prva! 😍
Pa onda samo redne brojeve stavljaj za one koje su rodile 😁 taj redosljed se nece mjenjati to je 100%sigurno 😁
Ostale stavi bez rednog broja ispred.
❤N i V💙
Kad smo kod simptoma, ja osjetim blage menstrualne zadnjih par sati. Ali ne stvrdne se stomak i ne ide na ledja. Mislim da je sve od stresa od juce.... A evo slike stomaka, ja imam osjecaj da se spustio prema dole:
Salatice i meni se cini da se spustio malo trbuh.. 😍🤗
Maggie podrzavam ideju za tablicu, a nas ispod mos samo stavit tockicu ili povlaku ispred imena jer ces to poludit da svaki put mjenjas brojeve..
Svidjaju mi se nova imena 😍😍 mi jos uvijek nemamo svoje 😭🤣
Bili sad kod njegovih na rucku i muz kom kako nevolim da me se dira po trbuhu, a njemu mama odma "ma nemoj, ja ako zelim cu dirat", ja ono "haha ne bas, ja o tom odlucujem" i onda na kraju da ocemo li radit kolace kad dodje kao da ima za goste oni sitni kolaci ja kazem da radi sta oce, ja cu sigurno nesto radit bar par vrsti jer je Bozic blizu i volim imat te sitne a i muz ce nosit u kafic itd i onda kazem "ionako nema gostiju prvih 10dana sigurno mozda i vise", ona na to "ma da sigurno ja bi rekla i mjesec dana a ne samo deset, ok normalno da mogu doc sestre bake itd" ja na to "normalno da se podrazumijeva za ostale da nece doc prvih mj dana al prvih 10dana sigurno nema nikome" i onda jos na to nije skuzila da se to odnosi i na njih.. Sta rec.. Vegeta..
Truskawka, odlična ideja za brojeve samo onima koje rode!
A evo i našeg kutka, napokon stavljeno na mjesto, sad još treba posteljina i ukrasi:
Mina,
hahahahaha 🤣 "ne bas, ja o tome odlucujem" 🤣 zamisljam ovo kako izgovaras hhahah, jer slicno znam 🤣 SZUZ ✊
Ja kod svojih odoh, muz nocna, ali tako nesto mi nedostaje (samo sto je otisao)🤣 Uvijek kada se plasim necega bjezim uz njega. Sinoc smo zagrljeni spavali, drzeci se za ruke vecinu hahhahahaha 😍 Niko mi ne pruza sigurnost kao on ❤️
Maggie,
😍 odličan kutak 🤗 Sladak i praktican bas. Sve ti je u par koraka 😊 I daaa, cestitke na ulasku u terminske nedelje 🤗 Ti i jos par cura u 37 ste sljedeceee (pa ja hahahaha).
Salatice,
Ja stvarno mislim sa je s tvojim krizama gotovo. Da ces doci do 38.-39.tjedna i roditi u super uvjetima. Lena je vec sada lijepa velika curica... mislim da svi ovi doktori oko tebe rade nepotrebne drame i izlažu tebe i dijete prevelikom broju svakodnevnih pregleda... nikad nisam čula da nekoga toliko puta šalju na preglede niti da se dijete toliko snima,a po mjerenjima je sve ok.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Sortiraj odgovore
Najstariji