Moji prijatelji su se dogovorili da ne smijem roditi između 5.1. i 13.1. jer je to skijaški tjedan,i svi ce biti na skijanju,kao s kim ce ti se muž napit ako tada rodiš... reko dobro,dogovorit ću se sa sinom
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Maggie stvarno izgleda predivno 😍😍😍
I nama mozes dodat ime Borna
Salatice I ja imam osjecaj kolko su te isprepadali i sve ostalo da ce Lena na kraju i presisat termin...
Salatice stvarno više taj tvoj doktor, pa kako ne bi izludila s njim. Sve je uredu a uopće ne možeš uživati u trudnoći koliko te istramuatuzirao
Rita
Salatice,
Ja stvarno mislim sa je s tvojim krizama gotovo. Da ces doci do 38.-39.tjedna i roditi u super uvjetima. Lena je vec sada lijepa velika curica… mislim da svi ovi doktori oko tebe rade nepotrebne drame i izlažu tebe i dijete prevelikom broju svakodnevnih pregleda… nikad nisam čula da nekoga toliko puta šalju na preglede niti da se dijete toliko snima,a po mjerenjima je sve ok.
Nadam se. Cas sam pozitivna, cas "negativna". Umjesto da uzivam u ovoj sigurnoj zoni, maltretiranje. A toliko puta pregledana i od toliko doktora da je jedna zdrava djevojcica. Zar nije dovoljno kontrole eto povecati radi pracenja vode i to je to. Bez dramaa. Znaci garantujem da me stomak steze zbog juce. Covjek ne razumije da pravi kontru, da odmaze tim svojim tjeranjem pacijenta (moj mozak se svaki put na novo zapita da li je ok i krenu crne misli) 😑
BellaLuna,
😍 super stee 🤗🤗🤗🤗
Malaiva,
e upravo to, bas napisah sad post 😑😑😑😑
Maggie kutak je presladak, blago ti se kod tebe se sve primaklo pravom finišu 💪💪
Mi smo danas cijeli dan bili u putu, i sad popodne sam pojela red čokolade i sad ne mogu živit od žgaravice tj u grlu me zapeče na momente uf! Vi koje ste imale problem s tim, kako rješiiit!!!
Lovre
Maggie kutak je presladak, blago ti se kod tebe se sve primaklo pravom finišu 💪💪
Mi smo danas cijeli dan bili u putu, i sad popodne sam pojela red čokolade i sad ne mogu živit od žgaravice tj u grlu me zapeče na momente uf! Vi koje ste imale problem s tim, kako rješiiit!!!
Soda bikarbona i Rennie jedino pomazu. Ali sam izbacila sada, sada se malo patim, ustanem i prohodam i vode se napijem. Bojim se zbog ove plodove vode bilo sta vise konzumirati, ali ti mozes od tog nesto, slobodno. Nemoj samo pretjerati, kao ja.
Sortiraj odgovore
Najstariji