Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nali
    02. Studeni 2018. 08:07

Salatica9192

Nali,
    i tebeee. Sta nam je svima. Mislim i ja to smatram normalnim da znas. Osim kad ne bi prestajalo, bilo redovno, itd. I ne spominjem doktoru, on bi me porodio hahahahhaha.
    A za ambulantu, razumijem, i kod nas tako znaju slati zene gore na preglede, ali u 39, 40 nedelji. A ne u 35, na odjel i da leže, sto onaj moj hoce 🤣

Maaa kod mene su ti stalno neki bolovi, pa se ne sekiram previse. I ja mislim da je normalno, pogotovo nama s komplikacijama. Ali kad vidim da bude i drugim curkama, onda me panika uhvati 😆 

AllieH
    02. Studeni 2018. 08:17

Jutro cure! 
    Ja napokon cekam svoju kolposkopiju da i to rijesimo. 🙄
    Nali, ma mislim da imaju svuda trudnicke ambulante, bar kod nas isto tako funkcionira, samo je nama sve blize i nisu tolike guzve. I da, cestitam ti na okruglih 30 🎉

Luka ❤

• nali
    02. Studeni 2018. 08:36

AllieH

Jutro cure!
    Ja napokon cekam svoju kolposkopiju da i to rijesimo. 🙄
    Nali, ma mislim da imaju svuda trudnicke ambulante, bar kod nas isto tako funkcionira, samo je nama sve blize i nisu tolike guzve. I da, cestitam ti na okruglih 30 🎉

Mislim da si me pobrkala s nekom od cura oko TA, ja svoju gin necu ni trazit uputnicu posto cu ako bude sve ok ici kod podobnika. Jezim se nasih bolnica i tog cekanja tamo. 😣 
    Hvalaa, kolko sam pospana nisam ni skuzila da je petak i da mi je punih 30tt 😀 
    Sretno na kolposkopiji 💛

Jagodica86
    02. Studeni 2018. 08:51

Dobro jutro svima, ja sinoć kasno legla pa spavala skoro do pola 9.
    Vidim da ste već od 5 neke budne... Joj te nesanice .
    Imaju i TA u drugim gradovima normalno, jedino gdje ja idem tek od 38. og tjedna mislim, u ovoj drugoj od 36.čini mi se. Kako gdje. 
    Čini mi se da je luks pisala 😊

Mina93
    02. Studeni 2018. 09:09

Sretno svima danas 🤗🤗
    Mene opet desno rebro boli, mali udara ko veliki 😂
    Ja cu u TA ranije samo zato jer je moj privatni u zd i nevu moci vise putovat, cak mi i sad muz prigovara xD
    Neke cure se od pocetka vode tamo na preglede, a neke ni ne vide trudnicku 😉

AllieH
    02. Studeni 2018. 09:19

Ma luks, da! 🤦🏽‍♀️
    Evo proslo je, sad cekam da vidim kad ce biti nalazi i mogu kuci. 

Luka ❤

Pony
    02. Studeni 2018. 09:23

Klikerica

Mina93

Pony jednokratne podloge za presvlacenje bebe, imas ih u dmu za kupit, nije nuzno, ali od viska glava ne boli 😁 da si stavis na krevet ako bude jako krvarenje da ne unistis plahte cim dodjes xD

Frendica koja je rodila na sv.Duhu je rekla da ovo imamo obavezno uz sebe,jer ako ti nesto procuri na plahtu moras cekati tek sutradan da ti sve to dodju promijeniti,a to je stvarno koma…😏

Hvala cure. To mi nije bilo ni na kraj pameti 💓💓
    I taman bolnica gdje me dr šalje. 

💟 it's a girl 💟

Pony
    02. Studeni 2018. 09:30

P.s. cure iz zg... jeste li čule za rodilište u Brežicama? Navodno je sjajno, drugačije od naših, itd... 

💟 it's a girl 💟

Blaza26
    02. Studeni 2018. 09:44

Jutro cure. Kao sto je pticica napisala cim nadem neki zivot doceka me zaostataka. 
    Barbie jel jutros bolje? Jel to sve proslo? Pony i Dalal kolko ste vi trudne? Nemojte da vas ista boli jos neko vrijeme,neka vas 2u1 cim vise. 
    Cestitke na punim tjednima,i sretno na pregledima danas. Jedva cekam vijesti

Salatica9192
    02. Studeni 2018. 09:49

AllieH, 
    srecno na kolposkopiji 🤗 
    Ja gotova sa OGTT, nije strasno bilo, nije mi se slosilo nista. Nalaz u pola 3. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.