Salatice, kažeš da ti je objasnio kako da prepoznas porod, pa mozes li podijeliti to s nama? Jesu ovi klasicni znakovi za koje već znamo ili kako je on to objasnio?
Ne znam kako je dok Salatici objasnia al trudovi su takva bol da ne mozes ni sjest ni lec ni stat na noge a da prestane i u jednakim razmacima znaci doslovno ti noge klecaju i ne mozes usporedit sa nijednom drugom boli tokom trudnoce bar ja nisam i da mene je probadalo od leda tj trtice pa se sirilo jaki jaki pritisak, i da oba puta su me prvo uvatili trudovi vodenjak su mi oni u radaoni pukli a drugi put je dok sam cekala pregled pred box puka
40 :
41
Izbrisala sam sve koji dugo nisu bili aktivni ili nemamo podatke o spolu i terminu. Nek se nitko ne ljuti… slobodno se javite, naravno da ću vas vratit tada, jednostavno mi je ovako lakše pratiti. I naravno, ako sam nekog aktivnog slučajno izbrisala, vičite!
40 :
41
Izbrisala sam sve koji dugo nisu bili aktivni ili nemamo podatke o spolu i terminu. Nek se nitko ne ljuti… slobodno se javite, naravno da ću vas vratit tada, jednostavno mi je ovako lakše pratiti. I naravno, ako sam nekog aktivnog slučajno izbrisala, vičite!
Maggie tablica top,mozes ime dodat Anton😊😉
💜Karla💜Nicol💙Anton
Kani07 - Anton upisan, bit će vidljivo kad drugi put objavim!
Salatice, ja bih se kladila da od te tvoj silne želje da se porodiš u 37./38. tjednu neće biti ništa i da ćeš ti Lenu prenijeti
Maggie meni mozes stavit Branimir....tata odlucio ja nema ovaj put pravo glasa moram se slozit curama san ja birala...tako da decko ce imat ime slicno svom didu...pa neka muzu ispunim zelju...
url=https://lilypie.com]
Maggie,
Hahahah, mogu samo uz psihijatra docekati 42 nedelju 🤣 Stvarno je ovo bila kap koja je prelila casu, bojim se bas bas bas. Ne funkcionisem. Zato cu pokusati da me poradjaju u 37. Pa ako vec tolika prica oko tog, ima manje, nema manje. Zasto rizikovati nesto sa bebom, kada je i tada spremna na samostalan život. Nisam pametna vise... :/
Ne znam jesmo vec o tome pricale, mislite li za radjaonu prirediti posebno stvari? Ja sam mislila u ruksak odvojiti to bas za radjaonu da je odmah sve spremno i da ne vucemo vrecice, a onda u vecu torbu ovo sve normalno sto mi treba za bolnicu.
da da i rekli su nam na tecaju da tako spremimo..
Sortiraj odgovore
Najstariji