Ja sam imala neku plačljivu tešku noć ,nemam pojma šta me uhvatilo... valjda slabost od kompletne neispavanosti i svega... muž cijelo vrijeme misli da je on kriv zbog svega oko kolica jučer,ali nije to to... nego jednostavno me neka kompletna tuga i slabost oprala... budila sam se 100 puta i valjda na psihu utječe taj nedostatak sna,plus nizak tlak se vratio, a od njega sam ošamućena... i jednostavno nemam osjećaj da sam išta sposobna... bljuf!
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
40 :
41
Izbrisala sam sve koji dugo nisu bili aktivni ili nemamo podatke o spolu i terminu. Nek se nitko ne ljuti… slobodno se javite, naravno da ću vas vratit tada, jednostavno mi je ovako lakše pratiti. I naravno, ako sam nekog aktivnog slučajno izbrisala, vičite!40 :
41
Izbrisala sam sve koji dugo nisu bili aktivni ili nemamo podatke o spolu i terminu. Nek se nitko ne ljuti… slobodno se javite, naravno da ću vas vratit tada, jednostavno mi je ovako lakše pratiti. I naravno, ako sam nekog aktivnog slučajno izbrisala, vičite!
Maggie tablica top,mozes ime dodat Anton😊😉
Ajme koliko bebica!!!! I baš me iznenađuje da ima viške muškića, nekako u zadnje vrijeme samo čujem da dolaze curke. Bogu hvala nek su živi i zdravi 😍😍😍 Upravo dobila poruku od Lesnine da su nam kolica stigla... ja bi sad odmah po njih!!!!! Al mislim si da vrlo vjerojatno ne radi danas 😓🙄
Bulbi, rascmoljila sam se kad sam pročitala tvoj novi termin ❤️
općenito sam od jučer neka sva emotivna. proplakala more suza koje nisam kroz cijelu trudnoću. moram još spremiti torbu i kupiti pokoju sitnicu i spremna za bebana. jedva čekam ❤️
Ja sam jucer bila skroz odsutna iako sam tu i tamo skicnula malo da vidim dal se ana javila.
Ana cestitam od srca jos jednom!! ❤❤
Pepe jesi vidjela kako je svijet malen. 🤭😁 obje dosle po jedan papir i bas se sretnemo 😁
Bulbi drago mi je da si se javila i da imate srceko. Sretno ti bilo i cuvjate se!! ❤
Ostalo nisam pohvatala.
Ja jucer bila na pregledu i cerviks skroz zatvoren jos uvijek. Uzv nismo radili, odnosno jesmo na sec samo da vidimo otkucaje jer mi curki nisu mogli naci otkucaje na slijepo s onim malim klincem za otkucaje. Za dva tjedna hospitalizacija kad cemo biti vec 37tt i onda cemo cekati malo u bolnici 😁😁 jos ne vjerujem da se to sve dogadja 😅😅
Nadam se samo da cemo u ta dva tjedna uspjeti kuhinju barem koliko toliko privesti kraju da bude u funkciji.
❤N i V💙
Ne pišem vam često al čitan od početka, morala sam sad napisati kako sam presretna sto su bebe počele i čestitam Ana na bebici ❤️❤️❤️❤️
Nali pitala si za sajam. Ja sam sve kupila a ostavila sam si za sajam u West gate kolica ( našla sam koja samo me zanima oče bit na snizenju) kadica ( jer dragi želi onu aquascale ) i par sitnica tipa lančić za dudu par tetrica ogradicu i gnijezdo jer je to sve handmade. Ja sam radila na tom sajmu prije 4 godine i bio je super sniženja i ponuda. Čak i puno poklona po štandovima. Nadam se da nije puno promijenilo.
Nali pitala si za sajam. Ja sam sve kupila a ostavila sam si za sajam u West gate kolica ( našla sam koja samo me zanima oče bit na snizenju) kadica ( jer dragi želi onu aquascale ) i par sitnica tipa lančić za dudu par tetrica ogradicu i gnijezdo jer je to sve handmade. Ja sam radila na tom sajmu prije 4 godine i bio je super sniženja i ponuda. Čak i puno poklona po štandovima. Nadam se da nije puno promijenilo.
Hvala 😘 Glupo pitanje, ali da li se tamo na sajmu moze odmah sve kupiti ili imaju samo izlozbene primjerke pa ti dodes u ducan kasnije po to..kak to funkcionira?
Ja sam jucer bila skroz odsutna iako sam tu i tamo skicnula malo da vidim dal se ana javila.
Ana cestitam od srca jos jednom!! ❤❤Pepejesi vidjela kako je svijet malen. 🤭😁 obje dosle po jedan papir i bas se sretnemo 😁
Bulbi drago mi je da si se javila i da imate srceko. Sretno ti bilo i cuvjate se!! ❤
Ostalo nisam pohvatala.
Ja jucer bila na pregledu i cerviks skroz zatvoren jos uvijek. Uzv nismo radili, odnosno jesmo na sec samo da vidimo otkucaje jer mi curki nisu mogli naci otkucaje na slijepo s onim malim klincem za otkucaje. Za dva tjedna hospitalizacija kad cemo biti vec 37tt i onda cemo cekati malo u bolnici 😁😁 jos ne vjerujem da se to sve dogadja 😅😅
Nadam se samo da cemo u ta dva tjedna uspjeti kuhinju barem koliko toliko privesti kraju da bude u funkciji.
Super za pregled i cerviks.. Divim ti se, do zadnjeg trena ces doma imati radove 😀
Salatice drago mi je da je sve ok, baš te stresiraju bezveze 😪
Mia super za dobar profil 👌
Joooj kako me raznježila naša tablica s prvom bebicom i ticker naše Ane...sva sam se rascmoljila 🤗😍
40 :
41
Izbrisala sam sve koji dugo nisu bili aktivni ili nemamo podatke o spolu i terminu. Nek se nitko ne ljuti… slobodno se javite, naravno da ću vas vratit tada, jednostavno mi je ovako lakše pratiti. I naravno, ako sam nekog aktivnog slučajno izbrisala, vičite!
Imam prijedlog vezan uz tabelicu. Obzirom da je Ana vec rodila da nju stavis na prvo mjesto pod rođeni i datum kad je rodila i onda ostale da nastavis dalje kao i do sad pa kako ce koja roditi samo ju prebacis pod rođene 🤗🤗
Moj termin bi trebao biti 6.12 ali tako je svejedno par dana gore dolje. Ovo 12.12 sam si ja sama odredila jer mi u pocetku nitko nije govorio termin, a na svim uzv mi pise 6.12, to sam tek nedavno skuzila 🤭🤭 curi smo definitivno odabrali ime, ali jos uvijek si mislim mozda se premislim 😅😅 ugl za sad je Nikol ☺☺ decko Viktor tu nema dvojbe, tako kaze tata 😁😁
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji