Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ptičica
    01. Studeni 2018. 21:32

Maggie jos 19 dana kaze ti ticker 😮😮
    Mama2 samo ti pisi. Ako kome smeta, nek zanemari, boze moj..nemojte ignorirat nas bezfejsače 😁
    Pepe svala ti cast i na jednom i na drugom. Ja nemogu ni jedno ni drugo 🤣🤣

du1988
    01. Studeni 2018. 21:37

mmama2, samo ti tipkaj, neke od nas nemaju fejs, a vole cuti dobar savjet! 🤗 bella luna, slatke ste! barbiemama, drzi se i javi je li tus pomogao! maggie, komoda je vrh! i krevetic i posteljina i sve, ti si spremna! meni danas glava u raspadu, kisa cijeli dan, vucarala sam se po kuci, spremala, mijenjala posteljinu, jos da odradim trening kao pepe i mogu u krpe 😂😂😎

url=https://lilypie.com]

du1988
    01. Studeni 2018. 21:41

i zaboravih dudu i medvjedica! 💙❤️👌 ptičice, uzivaj u Sarajevu! Smaži ćevose 😂 za nas koji se dijetiramo!

Sunflower! 🌻
    01. Studeni 2018. 22:17

Barbie, i kod mene se to cesto dogada zadnjih par tjedana, a tak mi je bilo i u prvoj trudnoci pred kraj... dosta cesto probavne smetnje, menstrualni bolovi (onak umjereni) i sve cesce i jace BH kontrakcije. Pogotovo navecer i preko noci, ali do jutra bi sve nestalo pa opet do sljedece veceri. Prati samo ako bi ti bolovi postali jaci, cesci ili redoviti se obavezno javi nekome, ali inace mislim da si u pravu i nemas razloga za paniku. 

Salatica9192
    01. Studeni 2018. 22:39

Barbie, 
    isto se pozalih malo prije tebe, samo bez trcanja u wc. Bas ono menstrualni, podsjeti me na pocetak trudnoce. Ja sam to prepisala jucerasnjem stresu. Mozda i psihe malo, a mozda nam se i tijelo sprema vec za porod. Kao za prvorotke se zna spremati 2-4 nedelje. Mamma2, istina?
    Anini tiker, jooojjj 😍 Jos nmg vjer da imamo bebu, pravu pravcatu bebu haha (sad sam kao tvoja sveki, pisem da je nasa beba 🤣). Jedva cekam da se vole i maze njih dvoje i jos koju slikicuu 😍🤗
    I jos sam svasta htjela pisati, ali staa?  
    Da, Pticice, ajde i do Banja Luke 😊😊😋😋😋 Koliko ostajete u Sarajevu? Uzivaj u cevapima 🤗
    i dalje je mozak stao... kad spavam od 8 sati, kao kokos xD

Klikerica
    01. Studeni 2018. 22:42

Salatica9192

Klikerica

Salatice,
    Ja stvarno mislim sa je s tvojim krizama gotovo. Da ces doci do 38.-39.tjedna i roditi u super uvjetima. Lena je vec sada lijepa velika curica… mislim da svi ovi doktori oko tebe rade nepotrebne drame i izlažu tebe i dijete prevelikom broju svakodnevnih pregleda… nikad nisam čula da nekoga toliko puta šalju na preglede niti da se dijete toliko snima,a po mjerenjima je sve ok.

Nadam se. Cas sam pozitivna, cas "negativna". Umjesto da uzivam u ovoj sigurnoj zoni, maltretiranje. A toliko puta pregledana i od toliko doktora da je jedna zdrava djevojcica. Zar nije dovoljno kontrole eto povecati radi pracenja vode i to je to. Bez dramaa. Znaci garantujem da me stomak steze zbog juce. Covjek ne razumije da pravi kontru, da odmaze tim svojim tjeranjem pacijenta (moj mozak se svaki put na novo zapita da li je ok i krenu crne misli) 😑

Molim te izaberi nekog normalnog pedijatra,inače ćeš završit na psihijatriji

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Maggie85
    01. Studeni 2018. 22:43

Cure, jel ja još uvijek trebam piti magnezij? Zaboravila sam pitati doktora jučer. Znam da je on protiv kontrakcija maternice, ali i protiv grčeva u nogama, pa sad nisam pametna.
    Evo, i torba je spremna, a u platnenoj vrećici su stvari za rađaonu (imam paket pelena za donirati za palčiće koji nije stao u torbu pa je u vrećici).

Maggie85
    01. Studeni 2018. 22:47

Evo i popisa:
    ZA PRIJEM:
    - dokumentacija (sve od početka trudnoće, uputnica za bolničko liječenje)
    - novčanik (novac, OI, iskaznica osnovnog i dopunskog zdravstvenog osiguranja)
    - 1 l vode
    - japanke
    - 1 ručnik srednje veličine (za tuširanje nakon klistira)
    - mobitel + powerbank + punjač
    - gumica za kosu
    - Dianatal gel (3 ampule)
    - 1 rola toaletnog papira
    - odijelo za pratnju
    - vrećica za odjeću i obuću
    - britvica
    - prskalica za vodu za osvježenje
    - labello
    ZA BORAVAK:
    mama
    - 1 spavaćica
    - 1 donji dio pidžame + 2 majice na britelice za dojilje
    - 5 jednokratnih gaćica
    - ulošci (15 komada chicco, 6 komada Tosama, 10 komada Attends, 10 komada VIR 80)
    - papuče
    - 1 grudnjak za dojilje
    - jastučići za dojilje
    - 3 para čarapa
    - 2 role toaletnog papira
    - 1 veliki ručnik
    - 1 mali ručnik za lice
    - 3 malih ručnika i 10 gazica 10x20 cm (za brisanje dolje nakon tuširanja)
    - 3 nepropusne podloge za krevet
    - vlažne maramice
    - vrećice za prljavo rublje
    - kozmetika (četkica i pasta za zube, ulje za lice, sapun i šamponić za kosu, Purelan krema za bradavice, češalj, gumice za kosu, štapići za uši, rašpica za nokte, ogledalce, labelo, britvica, 1 paketić običnih maramica, Euthyrox)
    - 1 l vode + plastična čaša
    beba/rodilište
    - paket jednokratnih pelena (Pampers 1, tj. od 2 – 5 kg) + pelene za donaciju za palčiće
    - Pavlovićeva mast
    - vlažne maramice
    - 2 tetra pelene
    ZA DOMA:
    - odjeća za mamu (još ne znam što ću J)
    - odjeća za bebu (kapa, deka, rukavice, bijela trenirka – gornji i donji dio, bodi dugih rukava, čarape, 1 tetra pelena)
    - AS

du1988
    01. Studeni 2018. 22:52

maggie, hvala na popisu! Odmah sam screenshotala 😂 za magnezij sam citala preporuke do 37.tjedna, ali nije provjerena informacija 🤔

Salatica9192
    01. Studeni 2018. 23:01

Duda,  
    preslatke medee 😍😮 Bas si majstor 🤗
    Maggie, 
    sve manje vise isto kao i kod mene, dobra sam znaci haha (uvijek su mi zene sa visom trudnocom - iskusnije haha), samo da predlozim mozda neki keks, energetsku cokoladu, sta volis vec. Ovdje su price da se bas ogladni poslije poroda, a tipa to se sve moze desavati u 3,4 ujutru, da zavrsis i ono cisto da te podigne malo nesto. Ja cu ubaciti mini plazmicu i snikers (kad si gladan, nisi svoj haha). 😋

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.