Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pony
    02. Studeni 2018. 02:33

Nesanica.. .
    Nelagoda....
    I tako danima 😖😖😖😖😖😖

💟 it's a girl 💟

Klikerica
    02. Studeni 2018. 05:11

Dobro jutro,ranojutarnjim pticama...

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

luks
    02. Studeni 2018. 05:26

Jutrooo, i ja već budna... A sinoć jedva zaspala. A tek kad čujem muža kako mirno spava, kosu bi si počupala 😁😁
    Maggie i ja sam slikala da imam za usporedbu kad se budem pakirala. Ti si sad stvarno spremna. 
    Pepe i ti polako primičeš... 
    Ja kontam kako je sutra 3.11. i to znači točno 2 mjeseca, i ipak i ima vremena ali počinje me malo jača papanika hvatati.... 

Lovre

Salatica9192
    02. Studeni 2018. 05:31

Jutroo 😊
    Ja cekam muza iz nocne 😍 Odoh raditi OGTT oko 7, a vec sam gladnaaa sad 😶
    Pepee, 
    😍 i meni i Ptici dns punih 35 😊 

Mina93
    02. Studeni 2018. 05:32

Pepe cestitike na okruglom tjednu 😍😍 jos malooo
    Pony jednokratne podloge za presvlacenje bebe, imas ih u dmu za kupit, nije nuzno, ali od viska glava ne boli 😁 da si stavis na krevet ako bude jako krvarenje da ne unistis plahte cim dodjes xD 

Mina93
    02. Studeni 2018. 05:34

Salatica9192

Jutroo 😊
    Ja cekam muza iz nocne 😍 Odoh raditi OGTT oko 7, a vec sam gladnaaa sad 😶
    Pepee,
    😍 i meni i Ptici dns punih 35 😊
    Mrkvica moja mala 😍

To je sad cijeli svezanj mrkvica 😍😍😍
    Cestitke 😘

barbiemama
    02. Studeni 2018. 05:50

jutro 😘 probudio me alarm za posao koji sam zaboravila isključiti. 

prestali su lažni trudovi, ali bome su sinoć satima trajali i nije pomogao ni topli tuš. onda sam išla spavati, uvjerena kako su lažni i da će ujutro sve bit ok. i evo, ok je 😁 

no, spremit ću ovaj vikend torbu za bolnicu. imam sve stvari  ali nespremljene. sad vidim da fakat nikad ne znaš kad će te uloviti. 

barbiemama
    02. Studeni 2018. 05:51

čestitam svima koji ulaze u puni tjedan ❤️

danas imam pregled u 2 popodne, taj zadnji kod gin. jedva čekam da vidim i čujem kako je Neo 👶

Salatica9192
    02. Studeni 2018. 05:58

Barbie, 
    srecnoo 😘😘🤗 Cekamo vijesti 😊 A ne kontam kako zadnji pregled kod ginekologa. I druge cure spominju. Prelazite u bolnicu, kliniku gdje cete se poroditi, na preglede?
    I ja sam vcrs u 18 i 15h kod budale svoje. 90 eura sam dala u 2 dana, sto za mene je stv puno 😶😑 Mislim ne zalim, sve za bebu normalno, ali mislim da to sve bezveze radim zbog panike njegove, a da ne pricam da ne smijem misliti da li je skodljivo toliko uzv-a. Ne smijem ni istrazivati. 

Mamica2
    02. Studeni 2018. 05:59

Jutro
    Ja budna od 4, curka povraca i proljev. Jedva gledam. Nista nisam spavala jer su me kukovi rasturali i okrenula sam se 123456 puta s boka na bok.
    Maggie ti si spremna skroz, super
    Barbie neka tebe jos malo 2 u 1
    Dudu lutkica je savrsena
    Pepe ja sam nakon akcije isto kao leptirica
    Salatice sretno na OGTT. Ja moj nosam izdrzala, 2x mi doslo slabo dok sam cekala prvi nalaz da mogu popit tekucinu jer nisam navikla biti toliko gladna, uvijek cim otvorim oci moram jesti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.