Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zvrkica
    01. Studeni 2018. 10:31

Moja torba kupljena, 130 kn u Viktoru i poprilično velika 😀 Na fejsu je jedna cura spomenula pa sam poslala seku jučer da mi kupi 😀

• Marti8
    01. Studeni 2018. 10:43

Mia sretan ti rodendan!🎁 Nadam se da ce te ipak pustiti danas..
    Salatica vjerujem da je sve u redu,mozda stvarno da probas izguglati nekog dobrog ginekologa pa da se umiris.
    Bulbi zelim ti svu srecu,samo hrabro naprijed😊
    A krevetic planiramo sloziti uskoro bas da se prozraci taj miris,komoda se vec lufta😂

_svjesna
    01. Studeni 2018. 10:47

Ma naravno da cete sloziti krevetac, pa neka vam bude milo kada ga svaki put pogledate ☺️❤️
    I naravno da se izlufta sve, mi cemo ici tek u kupovinu krevetica za tjedan ili dva, a robicu za nekih mjesec dana, nemam jos nista osim kolica 🤦‍♀️

AllieH
    01. Studeni 2018. 10:48

Ne znam jesmo vec o tome pricale, mislite li za radjaonu prirediti posebno stvari? Ja sam mislila u ruksak odvojiti to bas za radjaonu da je odmah sve spremno i da ne vucemo vrecice, a onda u vecu torbu ovo sve normalno sto mi treba za bolnicu. 

Luka ❤

Majana
    01. Studeni 2018. 10:48

Mi osim posudene robice, krevetica, komode koja doduse nije jos kod nas i par kupljenih komada robice nemamo jos nista al mi jos imamo vremena 3 mj do termina, planiram tamo do bozica imat sve kupljeno pa sve polako poslozit i onda cekat 😁 al ja sam za to da svak radi po svom osjecaju pa sad bile u terminu ili puno ranije 😉

_svjesna
    01. Studeni 2018. 10:50

Ma naravno da cete sloziti krevetac, pa neka vam bude milo kada ga svaki put pogledate ☺️❤️
    I naravno da se izlufta sve, mi cemo ici tek u kupovinu krevetica za tjedan ili dva, a robicu za nekih mjesec dana, nemam jos nista osim kolica 🤦‍♀️

Salatica9192
    01. Studeni 2018. 10:52

Zavrsilaa. CTG uredan. I odem kod ovog doktora  i pregledao sve i pokazivao mi aorte, glavu, stomak, noge, polni organ, guzu, unutrasnje organe, pupcanik. Rekao da je to jedna zdrava cura, procijenjena na 2269gr, a prije 5 dana 2157gr, a sinoc onaj 2000gr xD Ali on je sam rekao da se to ne moze znati bas, da je najbolji pokazatelj butna kost, ostalo je sve mekano i teze se mjeri.
    Sto se tice plodne vode, ne znam sta im je da nece da mjere AFI, nasao je taj dzep veći, preko 5,00cm i njemu je to u redu sve. Primjereno plodove vode. A na prvu je i on rekao mozda je ima maloo manje, dok ja nisam se zadala da zagleda dzepove te. Na kraju zakljucak da je sve u redu, po njemu kontrola za 10 dana sa CTG-om.
    I da, kaze jos 250gr i beba je super, kao bebe od 2500gr su u potpunosti razvijene, samo mrsave. Da se ne bojim i da se porodim prije. 
    Objasnio i kako da prepoznam porod... Eto, smirila sam se. Mislim da je dovoljno da idem 1 sedmično. 
    Sutra sam kod one svoje budale, sestra kaze da on to tako jer se boji, zbog moje istorije, beba je ok. Da ju je zvao juce, zalio se i govorio med. sestri da me zove hahaha da govori da idem xD I ona mu rekla da mi objasni bolje sta hoce, da me prepao. Uglavnom cilj mu je strpati me u bolnicu, definitivno.
    Bulbi 😍 uspjela sam ispratiti sta se desava. Cestitam jos jednom i ti si nasa, imacemo samo malu mladju bebuuu 😍😍😍🤗 Znaci dio si ove grupe 🤗😘 Praticemo te ❤️

• zvrkica
    01. Studeni 2018. 10:55

Salatice 😘😘
    Bitno da je potvrdio da je sve ok 😀

Majana
    01. Studeni 2018. 10:55

AllieH

Ne znam jesmo vec o tome pricale, mislite li za radjaonu prirediti posebno stvari? Ja sam mislila u ruksak odvojiti to bas za radjaonu da je odmah sve spremno i da ne vucemo vrecice, a onda u vecu torbu ovo sve normalno sto mi treba za bolnicu.

Kod nas u bolnici uzmes u nesto moze to bit imali ruksak vodu, uloske, mrezaste gacice,  i nesto za prigrist energetsku plocicu il sl. E i da labelo, melem obavezno jer usne ispucaju do krvi  od suhoce i naprezanja bar meni sa prvim katastrofa niko me nije upozoria na to 

Majana
    01. Studeni 2018. 10:57

Salatice eto super za pregled, bitno da si se umirila i da znas da je sa Lenom sve u redu ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.