Cure moje hvala vam😘😘😘😘😘....i ja sam sve sva raspekmezila🙈...a zbog datuma sam proplakala,ali znam da je to dar od mojih anđela♥️♥️♥️♥️♥️...
Ja nekako vjerujem da sve ima svoje razloge...samo daj Boze neka dalje bude sve ok i nek doguramo do termina sa zivom i zdravo bebom i nitko sretniji od mene🙏🙏🙏🙏🙏♥️♥️♥️♥️♥️....
Sad nekako vjerujem da smo zasticeniji pikamo se,na posebnoj smo prehrani i ono najvaznije imamo svoje andele koji nas cuvaju🙏🙏🙏🙏♥️♥️♥️♥️....
Zene, daj me savjetujte dal da sastavimo vec krevetic?bas me muz jucer to pita. ja nekak nebi jos al znam da ce sva soba imat miris po tom novom i drvetu, mozda da pricekam jos tjedan, dva ili?
Ja bih sastavila 😊 I svoj planiram sastaviti cim nam ga isporuce. 😁
Luka ❤
Pepe- sastavi. Ja jedva cekam selidbu da kupim te vece stvari i sastavim ih. Vec bi sve bilo sastavljeno, oprano da sam se preselila. Neka rade sve bude spremno i samo ceka 😊
Ja jos nisam ali planiram sad kroz tj il dva maximalno....prvo racunam da sredim ovu robicu i zavrsim s tim i onda prelazim na krevetic..
url=https://lilypie.com]
Da li mi se isplati cekati one dane beba u west gateu za popust za krevetic, kolica, kadicu i te vece stvarcice.. Kako to inace bude? Jesu li neki veci popusti ili? Nisam nikad bila, pa nemam pojma sto da ocekujem?
Zene, daj me savjetujte dal da sastavimo vec krevetic?bas me muz jucer to pita. ja nekak nebi jos al znam da ce sva soba imat miris po tom novom i drvetu, mozda da pricekam jos tjedan, dva ili?
Ma što ćeš čekati? Mi sastavljamo nadam se za vikend, baš da izgubi taj miris i da mogu prebrisati i krevet i komodu i lagano slagati stvari 😀
Pozdrav ekipica 😉
Mia, sretan rođendan! Nadam se da si uspjela dogovoriti u bolnici ovo što su ti cure savjetovale ☺
Bulbi, nisam pratila forum dok si ti bila tu, al drago mi je da si se vratila i da tvoja malena ljubav raste iz dana u dan. Samo nastavi s optimizmom i vjerom i bit će sve dobro. ❤
Salatice, sretno! Baš ti treba da te on tako stresira stalno, uh.. Al uvjerena sam da je sve u redu!
Pepe, opasno se blizis ulasku u termin-ja sam sastavljanje krevetića. Nek je on spojen, taman se izraci taj miris do dolaska bebe, a posteljinicu moze staviti tata dok ste vi u bolnici.
Nakon jučerašnjeg dana s Anom u mislima i konstantnom spominjanju i plakanju 😁 i meni mm govori stalno 'daj ti spakiraj torbu za rodilište'. Hehe, baš su slatki ☺
Čestitke Ana❤️❤️❤️ Uh nekako sam svjesna da se priblizilo ali ovako kada vidim prvog bebca pocinjem ozbiljno razmisljati da za vikend i ja poslozim torbu . Ja jos nisam ni za bebu sve spremila samo robicu. Jesam li jedina? 🙂
Iskreno nikako da se opustim i sve to pokupujem sve nesto cekam neka predostroznost mrzim to kod sebe.
Bulbi ajme te slicice sa uzv me uvijek raznjeze, i sve ce biti super cim je datum isti, cuvaju ga/ju braca i seke ❤️
Nego ko je ono imao nesquik salicu 😍😍😍 divna
Moja salica 😍 uspomena na jednu veselu noc. Ne sjecam se da li sam i popila pred jutro kakao ili sam samo nazicala konobaricu legalno postane moja :D
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Sortiraj odgovore
Najstariji