Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bulbi91
    01. Studeni 2018. 09:38

Cure moje hvala vam😘😘😘😘😘....i ja sam sve sva raspekmezila🙈...a zbog datuma sam proplakala,ali znam da je to dar od mojih anđela♥️♥️♥️♥️♥️...
    Ja nekako vjerujem da sve ima svoje razloge...samo daj Boze neka dalje bude sve ok i nek doguramo do termina sa zivom i zdravo bebom i nitko sretniji od mene🙏🙏🙏🙏🙏♥️♥️♥️♥️♥️....
    Sad nekako vjerujem da smo zasticeniji pikamo se,na posebnoj smo prehrani i ono najvaznije imamo svoje andele koji nas cuvaju🙏🙏🙏🙏♥️♥️♥️♥️....

pepe1907
    01. Studeni 2018. 09:44

Zene, daj me savjetujte dal da sastavimo vec krevetic?bas me muz jucer to pita. ja nekak nebi jos al znam da ce sva soba imat miris po tom novom i drvetu, mozda da pricekam jos tjedan, dva ili?

AllieH
    01. Studeni 2018. 09:48

Ja bih sastavila 😊 I svoj planiram sastaviti cim nam ga isporuce. 😁

Luka ❤

• nali
    01. Studeni 2018. 09:51

Pepe- sastavi. Ja jedva cekam selidbu da kupim te vece stvari i sastavim ih. Vec bi sve bilo sastavljeno, oprano da sam se preselila. Neka rade sve bude spremno i samo ceka 😊

zadranka86
    01. Studeni 2018. 09:54

Ja jos nisam ali planiram sad kroz tj il dva maximalno....prvo racunam da sredim ovu robicu i zavrsim s tim i onda prelazim na krevetic..

url=https://lilypie.com]

• nali
    01. Studeni 2018. 09:56

Da li mi se isplati cekati one dane beba u west gateu za popust za krevetic, kolica, kadicu i te vece stvarcice.. Kako to inace bude? Jesu li neki veci popusti ili? Nisam nikad bila, pa nemam pojma sto da ocekujem?

• zvrkica
    01. Studeni 2018. 09:56

pepe1907

Zene, daj me savjetujte dal da sastavimo vec krevetic?bas me muz jucer to pita. ja nekak nebi jos al znam da ce sva soba imat miris po tom novom i drvetu, mozda da pricekam jos tjedan, dva ili?

Ma što ćeš čekati? Mi sastavljamo nadam se za vikend, baš da izgubi taj miris i da mogu prebrisati i krevet i komodu i lagano slagati stvari 😀

Duda
    01. Studeni 2018. 10:01

Pozdrav ekipica 😉
    Mia, sretan rođendan! Nadam se da si uspjela dogovoriti u bolnici ovo što su ti cure savjetovale ☺
    Bulbi, nisam pratila forum dok si ti bila tu, al drago mi je da si se vratila i da tvoja malena ljubav raste iz dana u dan. Samo nastavi s optimizmom i vjerom i bit će sve dobro. ❤
    Salatice, sretno! Baš ti treba da te on tako stresira stalno, uh.. Al uvjerena sam da je sve u redu!
    Pepe, opasno se blizis ulasku u termin-ja sam sastavljanje krevetića. Nek je on spojen, taman se izraci taj miris do dolaska bebe, a posteljinicu moze staviti tata dok ste vi u bolnici.
    Nakon jučerašnjeg dana s Anom u mislima i konstantnom spominjanju i plakanju 😁 i meni mm govori stalno 'daj ti spakiraj torbu za rodilište'. Hehe, baš su slatki ☺

• Enna010
    01. Studeni 2018. 10:15

Čestitke Ana❤️❤️❤️ Uh nekako sam svjesna da se priblizilo ali ovako kada vidim prvog bebca pocinjem ozbiljno razmisljati da za vikend i ja poslozim torbu . Ja jos nisam ni za bebu sve spremila samo robicu. Jesam li jedina? 🙂 
    Iskreno nikako da se opustim i sve to pokupujem sve nesto cekam neka predostroznost mrzim to kod sebe.

VelikoSretnoDijete
    01. Studeni 2018. 10:31

Mina93

Bulbi ajme te slicice sa uzv me uvijek raznjeze, i sve ce biti super cim je datum isti, cuvaju ga/ju braca i seke ❤️
    Nego ko je ono imao nesquik salicu 😍😍😍 divna

Moja salica 😍 uspomena na jednu veselu noc. Ne sjecam se da li sam i popila pred jutro kakao ili sam samo nazicala konobaricu legalno postane moja :D

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.