Hvala cure♥️♥️♥️♥️…vi cete nekako uvijek biti moje cure,iskreno mislim da bi se glupo osjecala na nekoj drugoj temi🙈…virnula jesam malo na ljetne bebe i pozz,ali onda citam i neke ruzne stvari pa se bacim u brige bzvz…slabo sam opcenito ovdje jer ovaj put slusam savjet koji mi je dala jedna divna dr. sto manje citanja gluposti i sto manje foruma ,a sto vise uzivanja u zivotu😊…
Termin po uzv-u je 19.06.19.♥️
Nasu prethodnu curicu izgubili smo tocno na taj datum ove god i vjerujem da nam upravo ona s ostatkom braca/seka s namjerom da razveseli mamu i tata salje seku/bracu🙏🙏🙏🙏🙏♥️♥️♥️♥️♥️….
saljemo puse vama i vasim vec velikim bebicama moja mala mrva i ja😘😘😘😘😘
ajme, na isti datum... 😇🙏🙏🙏❤💓
Dobro jutro cure...Ja se lijepo naspavala, napokon vas polovila, doručkujem i laganini.zobene, banane, suhe šljive i chie. Mljac.
Stigla mi seka iz Zagreba pa se veselim druženju.
Mia sretan rođendan, proslavit ćete sutra već...ali da je bezveze zbog birokracije, stvarno je.
Bulbi samo nam se javljaj tu, mi smo sve tvoje i nećemo nikuda, pratit ćemo se sve skupa
Bulbi ajme te slicice sa uzv me uvijek raznjeze, i sve ce biti super cim je datum isti, cuvaju ga/ju braca i seke ❤️
Nego ko je ono imao nesquik salicu 😍😍😍 divna
Jutro!
Mia, sretan rodjendan od srca! Pokusaj stvarno ovo sto je netko predlozio, pitaj da te vode u bolnici, a da se pojavis samo kad treba, i kod nas to cesto rade.
Ana, i mene je ticker raspekmezio, divno!
bulbi pa najezila sam se na datum, ako to nije neki znak, ne znam sto je 💕
salatice, za tog tvog doktora nemam rijeci vise, nije normalan. Ali morate u cijeloj Banja Luci imati postenog ginekologa, pa niste nikakva zabit, nevjerojatno.
Ja sam nocas tako lose spavala, probudila sam se oko pola 3 i nikako se namjestiti, nikako ponovno zaspati, ne znam, zaspala sam opet valjda tek pred jutro.
Luka ❤
Bulbi 💖,ti si nasa i skupa s tobom ce mo docekati bebicu.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Velikosretnodijete, kapica je iz f&f. Hvala ti, da bit ce Noa ko mali pingu, obozavala sam taj crtic 😍
Bulbi moja draga, citam tvoj post i odma se sebe sjetim. Ja sam ti ove god 2.1.proplakala more i more suza i slomila se do kraja jer mi je to bilo drugo vadenje bete, a beta je drasticno pala i znala sam da je biokemijska trudnoca. I to je bio dan prije mog rodendana, znaci nesto prebolno. Da bi isli na transfer 22.4. Dan naseg vjencanja i evo nas u terminu koji je 2.1.2019. 💙 stize nase zlato. Tako da,Bog to sve poslozi i vjeruj u to. Nikad ne znas kaj ti dobroga sprema, jer ipak zasluzila si to. Ne mogu svi ti termini se dogoditi slucajno. Cuvaj se, drzi i opusti cim vise. Bit ce sve u nsjboljem redu ❤
Mia, sretan rodendan! 🍰🎂
Cure nespavalice, odmarajte danas nakon obilaska groblja, ipak je neradni dan.
Noa 💙
Jutro cure 😘
Ana tvoj bebac me sjeti na prvi susret sa moja dva zlata, uh neopisiv osjecaj, sreca, ljubav sve 100 puta pojacano❤️ajme raspekmezila sam se i sretna sam za svakog tko to dozivi jer to je najbolji osjecaj na svijetu i ne moze se mirit sa nicim drugim 👶😍☺️
Salatice javi sta ti ovi drugi kaze jer ovaj tvoj stvarno ne kuzim pa sta razmislja o tome 5 dana i nista ne govori 🙄ali ja mislim da je to sve ok jer ne bi te pustili iz bolnice da nije
Mia sretan rodendan 😘🎉🎊proslavit ces kad izades a sve iduce sa svojom bebicom kraj sebe❤️
Bulbi rasplaka me zeno.... ti si uvijek nasa,javljaj nam se redovno,ja vjerujem da ce sve biti super,bebica ima 4 andjela da je cuvaju. Svu srecu svijeta vam zelim
Salatice nemam ti nikakaav pametan savjet osim da se sto manje sekiiras.
Mia sretan ti rodendan. Nadam se da ce upalit ovo sto cure savjetuju,nema mi smisla da ostanes do sutra radi otpusnog.
Jutro cure!
Joj Salatice, i mene bi izbacilo iz takta to kompletno. Javi nam se nakon pregleda...
Mia, ne znam u kojoj si bolnici, ali da, često su voljni pustiti doma a da se vodiš u bolnici. Moja sestra je tako nedavno tjedan dana bila kod mene, morala se samo ujutro do vizite pojaviti. Malo im izdrami nešto da se sažale, ja sigurno bih 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji