Salatice, znam da je grozno, i vjerujem da ti je ogromni stres, ali probaj se čim manje uzrujavat, ne pomaže ni tebi ni Leni...svakako potraži drugo mišljenje i pitaj za to računanje i da izmjere na sve načine! Meni je AFI zadnji put bio 13, a onaj put prije 15, i moja dr kaže da je to ok.
Mia, sretan ti rođendan, znam da nije lako baš danas biti u bolnici i to zbog takvog glupog razloga, ali najbitnije je da ti je GUK savršen. Sutra ćeš nadoknadit vrijeme s mužem i slavlje za rođendan. Drži se 😘😘
url=https://lilypie.com]
Jutro!
bulbi jako mi je drago za malo srce, cestitam 😘❤️ Kad ti je termin?
Ana novi ticker 😍😍 Skoro me rasplakao ❤️
Salatice oni stvarno nisu normalni. AFI je standardna mjera, ne razumijem zasto ga ne racunaju. Dobije se tako da zbrojis sva 4 dzepa. Ovo sto su ti rekli da imas dva veca i dva manja dzepa je bilo tadasnje trenutno stanje jer se najdublji dzep odreduje na licu mjesta i to je onaj u kojem se beba tada najmanje nalazi. Najdublji je bas zato sto se plodna voda tamo moze skupiti jer ju ne rasprse bebini udovi ili drugi dijelovi tijela i pupcana vrpca. I sama si rekla, pa voda je. Pitaj ih danas mjere sva 4 dzepa ako ti dosad nisu pisali i zbroji sama AFI. Centili su ti opca standardizirana mjera za bilo sto, ne samo plodnu vodu. Ako si na 50. centilu s bilo cim znaci da si cisti prosjek. Ako si na 75. centilu znaci da u ovom slucaju imas vise plodne vode od 75% zena u tvojim tjednima.
uff od kud da pocnem.. Prvo- Ana jos jednom ti cestitam na predivnom Mikaelu, zelim vam sto brzi oporavak i toliko s nestrpljenjem cekamo da nam se javis. 💙
Bulbi ovoga puta idete do kraja. Sretno 😘
Salaatice- meni sve zivo mjere imam 3 strane svaki put ispisane, svakakve nazive,pregled od sat vremena.. ali nikad nisu pisali nista za plodnu vodu osim da je uredna. Neznam zasto neki doktori toliko dramatiziraju.
Mia- prvo, zelim ti sretan rodendan i nemoj biti tuzna, mozete ga proslaviti drugi dan. A da se s njima dogovoris da te puste sad cijeli dan i noc i sutra dodes po otpusno pismo? Ja sam tako tjedan dana radila kada sam bila nevezano za trudnicu u bolnici, nisam bila bolesna nego su mi pokusali ustanoviti dijagnozu, zamolila sam ih i dali su mi.Dosla bi ujutro, ostala na svim pretragama, i otisla negdje u 12 kad bi sve obavili i pojavila se opet drugo jutro, nekad sam morala jos doci na kratko popodne.Tako tjedan dana. A vodila sam se u bolnici kao da spavam i sve.
Mia sretan rođendan. A sto se tice kilaze nije velika beba. Moj je imao 900gr s 25 tjedana tako da ne brigaj
jutro ❤️
Ana, divno je vidjeti tvoj ticker 😍
Bulbi, drago mi je da nam se javljaš i želim ti svu sreću ovaj put. da dogurate do kraja vas dvoje ❤️
Mia, sretan rođendan. ne brini, proslavit ćeš ga sutra. bitno da je beba dobro.
Salatice, mislim da je taj tvoj doktor u banani. ziher je u prošlosti svašta pogriješio pa sad puše i na hladno. znam da te izluđuje, ali ne brini. bitno da je Lena dobro!
Jutro svima! bulbi, sretno do kraja, srce junacko kuca i nema kako drugacije biti! ❤️ ana, vjerujem da jedva cekas da vidis svog junaka! mia, sretan ti rođendan i odlezi jos danas ako ne ide bas nikako drugacije, ne brigaj! 🎉 salatice, nemam komentara za tog tvog panicara od doktora...samo mogu reci da kad i ako bude druga beba-bjezi od tog stresa!
url=https://lilypie.com]
Javila se Ana 👏💙👶
Čestitam Ana!!! Preslatki mali mišek 😍🎈🎉 Bitno da je sve prošlo u najboljem redu!!!!
Kaj se tiče procjene težine, baš sam u zadnje vrijeme čula kak su znali full puno fulati težinu bebe prije porođaja... 🤔
Curke, ja otkako sam trudna, sad sve više i više imam užasne snove!!! Baš noćne more, uvijek u strahu, ne znam jel tako i vama bilo al to me baš izmuči prek noći...
Jutro cure, krenule su bebice, ja sam medju posljednjima ali vec me panika oprala 😁
Procitala sam zaostatke jutros uz zobene pahuljice u mlijeku sa bananama, ledja me u donjem dijelu muce danima, nesto sam kenjkava i nervozna, dosadjujem se.
Ana, predivan je, cestitke od srca, brz oporavak ti zelim.
Bulbi, mnogo mi je drago zbog tebe, ovaj put do samog termina ❤️
Salatice mislim da ti je doktor samo suvise oprezan i ne zeli da zabrlja obzirom na tvoju historiju, nemas se sta brinuti samo odi redovno na kontrole, znam da nije ugodno ali jos neka dva tjedna se strpi uradi sto ti kaze i onda vise nista nece biti bitno ❤️
Hvala cure♥️♥️♥️♥️...vi cete nekako uvijek biti moje cure,iskreno mislim da bi se glupo osjecala na nekoj drugoj temi🙈...virnula jesam malo na ljetne bebe i pozz,ali onda citam i neke ruzne stvari pa se bacim u brige bzvz...slabo sam opcenito ovdje jer ovaj put slusam savjet koji mi je dala jedna divna dr. sto manje citanja gluposti i sto manje foruma ,a sto vise uzivanja u zivotu😊...
Termin po uzv-u je 19.06.19.♥️
Nasu prethodnu curicu izgubili smo tocno na taj datum ove god i vjerujem da nam upravo ona s ostatkom braca/seka s namjerom da razveseli mamu i tata salje seku/bracu🙏🙏🙏🙏🙏♥️♥️♥️♥️♥️....
Ana ticker novi 😍😍😍
Mia sretan ti rodjendan🤗😘
Salatice ne mogu te puno utjesit jer nzn sama puno o tome, ali probaj cuvat zivce jer lena sve osjeti..
Ja zaspala u 10, u ponoc se probudim i nema sanse opet zaspat, mislim da sam budna bila do 3ipo i evo probudim se prije..
I sto je najgore probudim se cijela u panici jer sam sanjala da s malim nesto nije dobro da sam bila na nekom pregledu i da su zabiljezili zastoj i da ne prima dovoljno kisika krvi svega.. Ajme u hladnom znoju se probudila, ko ce sad cekat pregled do pon 😭
Sortiraj odgovore
Najstariji