Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _lily_0
    01. Studeni 2018. 06:34

Kani bas slatke muke ali sve bumo mi odradile za nase bebe..🤗
    Salatice bas te zezaju 
    Neznam kaj bi ti rekla ja ti te mjere neznam jer mi niko jos o tome nis nije govorio za sad samo bi mi svaki put rekli plodne vode dovoljno tak da mi je to nepoznanica
    A kaj da ti kazem vjerujem da ti utjece na psihu ali bit ce to sve ok odi pa ces vidit znam da je lako nama pricat ali treba imat jaku psihu za sve to izdurat a svi znamo kolko si ti jaka 💪🏻💪🏻💪🏻

• Kani07
    01. Studeni 2018. 06:47

Salatice pa u petak je sve bilo ok,sta je majketi cekao 5 dana da te zove i to ti kaze ,ako nije ok sto odmah ne kaze.Ja evo ne znam sta bi ti rekla ,ne kontam to s plodnom vodom svaki put kazu da je sve kako treba bit ,saltaju te s jednog na drugog samo te nasekiraju.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• zvrkica
    01. Studeni 2018. 06:50

Jutro cure, Bulbi divne vijesti 😍😍
    Ana držim fige da čim prije drzis svog malog slatkog dječaka 😘😘🤗🤗

Salatice meni samo piše AFI 50-75 centila ili 50 centila, ništa više, evo baš sam provjerila sada.
    A jbt, stvarno su ludi svi redom, a razumijem jer su i moji takvi. Iz krajnosti u krajnost.
    Ma zanemari ih, ne bi tr pustili iz bolnice da nešto nije ok.
    Odradis ctg koji će biti super, i uzv, i za par dana je Lena spremna 😘

Spavala sam onako, wc 4 puta 🤤 sad pijem kavu, a Z već udara naveliko.

pepe1907
    01. Studeni 2018. 06:52

Mia1707

Evo da vam se i ja javim 🤭
    Isla sam se upisati za GUK profil u bolnicu… Jer mi je moja ginicka rekla da ce me narucit kroz tjedan dana…
    No.. Odma su me hospitalizirali..jer kao za to se ne narucuje…
    Mjerenja su bila(iza doručka ..)
    4.2 nakon doručka
    4.6 prije ili posli rucka.. Jedno od mjerenja sa Zaboravila hahaha
    3.7 prije vecere
    4.5 nakon vecere
    I beba je u mjerama…
    Ima oko 800 grama malo manje…
    Toliko su me napali zbog kila i svega toga…a beba je u mjerama nije nimalo veca … Secer je super
    Samo sam ja jaca..
    Kazem sestri pratit cu ja secer doma iman aparatic…da ne moram vamo dolazit ako su nalazi svi dobri… Sta cu svako 4 tjedna na 24 sata vamo… I da me zaprime u rodilište u 38 tjedanu cekat porod.. Ali ne ne dolazi u obzir . 😥😥
    Cura u sobi s menom.. Kaze da dolazi tu svako 4 tjedna… Sad su je hospitalizirali s 38…ceka termin u bolnici… Svi ama bas svi pregledi su bili super i secer i sve ali taj nesretni ogtt nije… I sta ces..

super ti je nalaz, oni t8 vole bit tak oprezni u startu pogotovo ako nisi mrsavica ko ni ja...ja sam s kilama.negdje u plusu 13kg, po njihovom mi je vec na +8 bilo previse...ignoriraj ih, ne brini

pepe1907
    01. Studeni 2018. 06:58

Salatica9192

Jutro cure,
    kod mene opet drame. Znaci psihijatru odoh po tablete, nmg vise 😑😑😑😑
    Iz cista mira mi dodje poruka od doktora da dodjem dns u bolnicu na UZV kod nekog doktora i da ako treba ostanem lezati. A kontrola u petak savrsena bila, pohvalio sve i odjednom ova prica. Ja popizdim i kazem da necu da idem gore, ne pregledaju detaljno (nadju taj jedan mali dzep vode i cao).
    Dalje odem privatno, bilo gdje ono, da mr samo primi neko i primi me baksuznu lik u penziji koji kad ga izguglas 2013 dramu imao (zeni nije vidio manjak vode, deformitete bebe). I gleda on, nadje dzep 5,9cm jbt - IDEALNO, ali nadje i 2 manja. Tacnije ja imam 2 veca i 2 manja dzepa. I kaze pa jeste manjak i ja ga pitam KAKO, KAKO? Kad imam dzep 5,9cm i da mi izmjeri AFI bilo bi sigurno oko 14, znaci opet idealno. On naravno ne izmjeri taj AFI i kao neke price da beba ne smije imati dzepove, vec da pliva. A po dzepovima se mjeri voda, drugog nacina nema. Eto, covjek izlupa gluposti.
    Poslije tog zove opet moj doktor, da je on samo se predomislio za raniji pregled, mogu i kod njega, itd i na to pristanem. Dns CTG, sutra UZV i da mi je jednom za sva vremena skontati KAKO SE RACUNA PLODOVA VODA? Iz bolnice sam otpustena sa tim dzepom od 5,4cm kao SASVIM DOVOLJNO VODE, ovaj deda sinoc sa 5,9cm kaze da imam manjak. A moj doktor, ja tu nemam rijeci vise…. Toliko se boji da hoce samo da me strpa u bolnicu, očigledno.
    Znaci ako neko ima na nalazu AFI ili NAJDUBLJI VERTIKALNI DZEP molim vas da mi posalje koliko iznosi…
    (po svim istraživanjima plodova voda se racuna tako sto se izmjeri jedan najdublji dzep i on treba da bude od 2-8cm - ali 5-8 je idealno ili tako sto se izmjere 4 dzepa na 4 strane - podijeli se stomak u 4 dijela i zbir tog treba do bude od 5-25 kao, s tim da opet preko 12 treba biti da bude dobro, 14 idealno).
    Raspisah se, ali vjerujte mi cure da nemam snage vise, zato sto samo zelim da upotrijebe ovo pravilo i da se dogovore imam li ili ne manjak… 😶

A da odes negdje dalje, u neki veci grad kod boljeg ginekologa pa da vidis sta in kaze, zaboravila sam di živiš...platis malo vise al si mirna?

Mamica2
    01. Studeni 2018. 07:13

Jutro
    Odlicna noc, zaspala u 21 do 07 bez ijednog budjenja i dizanja za zahod sto je jako rijetko.
    Salatice nemam pojma za mjere potrebne vode al brate taj nalon par dana zove i stvara paniku bzvz. Da je bilo sto alarmantno odma bi te poslao u bolnicu a ovako se provaj ne uzbudjivati previse, odradi UZV i CTG i pozdrav.
    Ana Mikael je predivan

Mamica2
    01. Studeni 2018. 07:17

Ode post prije kraja....
    Uglavnom Ana kad se budes dizala ili ti dodje kasljati ili kihnuti upri s dlanom ranu da te manje boli.

• Malaaiva

Ana držimo fige, javljam nam vijesti 
    Salatice meni je na zadnjem pregledu AFI bio 10-11, najveći džep 34x30mm.
    Našli su 4 džepa, doktor je rekao nije baš da ima previše vode, al ima dovoljno i naručio me za 2 tjedna na kontrolu. 

Rita

Salatica9192

Ne znam sta im je 50-75 centila. Mozda najdublji dzepovi i to je onda super. 100 nacina za racunati, ocigledno...
    Pepe, 
    nemam vece od Banja Luke oko sebe, samo u Beograd mogu. Sjetila sam se jos jedne prespremne klinike, ali sam sad provjerila doktora koji je na dobrom glasu i zovem u 8:00h i molicu da me prime. I sad cu startovati sa pitanjem "kako se mjeri plodova voda" i "hocu da mi se izmjeri na sve te moguce nacine". 

Salatica9192
    01. Studeni 2018. 07:22

Malaziva,  
    a kod mene 5,9x2,8 najveci 😶 i dramu mi pravi, AFI mi niko ne izracuna i to cu sad zahtjevati od ovog doktora. I po svim mojim istrazivanjima, tvoj je u pravu, a moj lud... govori da je preko 5,00 idealno, i nadje i spominje i dalje umjereni manjak. Izgleda da nije dobro rasporodjena voda, zato sto imam duboke i plitke dzepove, ali to je vodaaa, da ustanem, drugacije bi se rasporedilo.
    A doktor je sve pohvalio u petak, cak i aktivnost, odnosi i eto ocigledno sjedi kuci i razmislja o nama zenama, koju bi u bolnicu, da ne misli on. Izgorio je, isprepadan je. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.