Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klikerica
    31. Listopad 2018. 20:24

pepe1907

Klikerica

Du i Dora
    Osim sto smo u istom terminu,jos Dora i Kliker imaju istu kilažu u ovom tjednu! Predivno! Doći ćemo vam na more na proljeće da vas upoznamo , kada vam poprave rivu(šta je o o jugo napravilo) da se prošetamojedva čekam!
    Nego, lily,anchy,pepe… vaš lilypie mi je bio inspiracija za jedan ukras sto mi je mama napravila za klikerovu sobicu od komada raznog trapera. Zanemarite nered! Mama je morala razvuci preko pola stana da mi moze uslikati finalni proizvod

Pa vi sivate sve u 16 😁 a di ćeš stavit taj ukras? na zid ili

Pa nemam ja bas finalnu viziju izgleda sobe. Čekam majstora u subotu koji ce mi postaviti sav namještaj. Onda cu lako ukrase za dalje slagati... baldahin,rasvjetna tijela,fotke,postere,tepih itd. Imam neke ideje,ali nista to nije jos iskristalizirano.😁💙

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Majana
    31. Listopad 2018. 20:29

Mikael je presladak 😍
    Tako mi je drago sta je sve dobro proslo 🎊🎉
    Mislim da je pisala dan prije da ga procjenjuju na 1900 i pogodili su iako znam dosta slucajeva da su falili. Meni su sa oboje pogodili sad ne znam mislim da ovisi o doktoru a i o ultrazvuku 🤷‍♀️

Majana
    31. Listopad 2018. 20:31

I da cestitke svima na super pregledima, punim tjednima i curama koje krecu na porodiljni 😘❤️

zadranka86
    31. Listopad 2018. 20:38

Cestitke prije svega Ani na predivnom Mikaelu...sretno mami i bebici..cestitke i na dobrim pregledima....samo tako..idemo pozitivno cure prva  bebica nam je stigla...sad kad krenemo polako jedna po jedna...bit ce bebaca....😍😍

url=https://lilypie.com]

• Marti8
    31. Listopad 2018. 20:50

Cestitam svima na dobrim pregledima!😍
    Ani cu i ovdje jos jednom cestitati❤
    Danas samo dobre vijesti,nek nam se i nastavi tako!❤🎶😍🎶❤

Ptičica
    31. Listopad 2018. 21:09

Mama Ana iskrene cestitke jos jednom! Tvoj sincic je prekrasan! 😘

Klikerica
    31. Listopad 2018. 21:11

Evo nas dosli iz Baby centra. Nismo kupili kolica jer zena nije sigurna jel imaju taj 1 kom. na stanju ili ne?! Ajoj sto sam se uzrujala sada nepotrebno! Krenuli su me MM i prodavacica forsirati da uzmemo drugu boju i gotovo. A ja nisam htjela jer mi je prodavacica u drugoj smjeni lijepo sve zapisala na papir i bila je turbo ljubazna,rekla da imaju na stanju koliko god treba i da dodjem s muzem autom i kad budemo mogli ponijeti,jer sama nisam mogla. Sada mi ovo bas hladan tuš! Tek u utorak ce mi javiti jel ima ili nema... htjela bi kupiti to u Baby centru samo zbog te žene koja se toliko potrudila,i zato sto sam sve iskombinirala po tim kolicima... i sad aj čekam utorak...grrr! Muž će mi opet biti na terenu,pa cu vidjeti što ću kad jave... i ako jave...

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

MareiKate
    31. Listopad 2018. 21:33

Ana se javila! Super! Čestitam Ana! 😘
    Čestitam i curama na dobrim vijestima s pregleda i pukom tjednima!
    Vidim raspisale se o položaju bebe a ja u kinu tulim na Bohemiam rhapsody i pitam se jel se to moja curka okrenula. Jeste vi to skužile po nečemu? Ja sam dugo osjetila bebinu glavicu na jednom mjestu, više ju ne mogu nigdje naći, i već dva dana me piškenje ubi, non stop+udarci su drugačiji... Pa se pitam jel moguće da se okrenula? 

Bulbi91
    31. Listopad 2018. 21:38

Pozdrav cure🤗,
    Da vas malo obiđem...vidim dosla je i prva bebica♥️...cestitam Ana😍...
    Svim ostalim trudnicama sretno dalje♥️♥️♥️...kako vas citam nekako me uhvati na momenat nostalgija i neka tuga....ali eto i mi dns imamo lijepe vijesti bebica je tu i ♥️ kuca,ovaj put idemo do kraja💪💪 ....jako sam sretna,ali i zbunjena...
    Nadamo se da je ovo nasa 5.srecica koja ce doci na ovaj svijet u terminu ziva i zdrava🙏🙏🙏🙏🙏♥️♥️♥️♥️♥️....

• Kani07
    31. Listopad 2018. 21:45

Bulbi91

Pozdrav cure🤗,
    Da vas malo obiđem…vidim dosla je i prva bebica♥️…cestitam Ana😍…
    Svim ostalim trudnicama sretno dalje♥️♥️♥️…kako vas citam nekako me uhvati na momenat nostalgija i neka tuga….ali eto i mi dns imamo lijepe vijesti bebica je tu i ♥️ kuca,ovaj put idemo do kraja💪💪 ….jako sam sretna,ali i zbunjena…
    Nadamo se da je ovo nasa 5.srecica koja ce doci na ovaj svijet u terminu ziva i zdrava🙏🙏🙏🙏🙏♥️♥️♥️♥️♥️….

Bulbi91

Pozdrav cure🤗,
    Da vas malo obiđem…vidim dosla je i prva bebica♥️…cestitam Ana😍…
    Svim ostalim trudnicama sretno dalje♥️♥️♥️…kako vas citam nekako me uhvati na momenat nostalgija i neka tuga….ali eto i mi dns imamo lijepe vijesti bebica je tu i ♥️ kuca,ovaj put idemo do kraja💪💪 ….jako sam sretna,ali i zbunjena…
    Nadamo se da je ovo nasa 5.srecica koja ce doci na ovaj svijet u terminu ziva i zdrava🙏🙏🙏🙏🙏♥️♥️♥️♥️♥️….

Bulbi 😘😘😘baa mi je drago za malo hrabro srce,vjerujem da ce ovaj put biti sve u najboljem redu .Drago mi je da si se javila cesto te se sjetimo.
    Vrijeme leti i eto nam prve bebice😊.
    Pratimo i tebe i drzimo fige za te i bebicu💖

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.