Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    01. Studeni 2018. 01:07

Luks poceli nas muzevi tjerat u shopping 😂😂 nije im lako, sad su se prepali zbog ane 🤣
    Klikerice bas mi je zao zbog kolica, najgore mi jr tako kad nesto zapikiram rijesit i onda se nesto dr izjalovi i nikako to skinut s popisa..
    Mia toliko o hrv zdrastvu, ono no koment..
    Bulbi lijepo od tebe da nam se javis i sretno dalje sa svojom srecicom ❤️

AllieH
    01. Studeni 2018. 03:25

Klikerice, isplati ti se cekati slj tjedan, jer je u srijedu zuta srijeda, imat ce sigurno 15% na sve. U Magic  Baby bar bude tako (osim na Stokke i Bugaboo). 

Luka ❤

VelikoSretnoDijete
    01. Studeni 2018. 04:59

Zivjele! 🍷
    Zivjele! 🍷

Bulbi ❤️❤️ zelim ti svu srecu svijeta i urednu trudnocu!
    Ana čestitke na predivnom sinu!! Dobrodosao maleni! ❤️❤️
    M.girl preslatka robica, odakle je kapica?? 🐧
    Kod mene nesanica, zgravica. Maloprije radila mlijeko s medom i razmisljam kakva krasna noc vjestica. Umjesto bambusa i pelina spavacica i mlijeko, ali ajde bar u salici iz neke lude noci u najdrazoj kafani. 

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

Klikerica
    01. Studeni 2018. 05:34

AllieH

Klikerice, isplati ti se cekati slj tjedan, jer je u srijedu zuta srijeda, imat ce sigurno 15% na sve. U Magic Baby bar bude tako (osim na Stokke i Bugaboo).

Da da znam,ali na ova imaju trenutno oni akciju u trgovini vec 20%. Ma joj znam da zvucim sada razmazeno u odnosu na druge stvari koje cure prolaze..ali stvarno su me izbacili iz takta.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Kani07
    01. Studeni 2018. 06:17

Jutro nespavalice☺,bebac aktivan od 4 ,pijemo kavicu ,blejimo u tv i cekamo da se ostali probude.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ana89
    01. Studeni 2018. 06:20

Jutro! Danas sam mrvu bolje tu na intenzivnoj. Tlak se unormaluo malo, našli su napokon žilu i čekam vizitu da pitam za bebu i sebe 😏. Držite mi fige.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

_lily_0
    01. Studeni 2018. 06:22

Jutro ova noc je bila bas grozna
    Budenje svakih pola sata i premjestanje s boka na bok koji nocas bole za poludit nadam se da ce ta bol vec jednom popustit, e da mi je bar pola noci u komadu odspavat bila bi presretna ovako vec gubim volju za pokusajem spavanja😢😢

• Kani07
    01. Studeni 2018. 06:24

Ana89

Jutro! Danas sam mrvu bolje tu na intenzivnoj. Tlak se unormaluo malo, našli su napokon žilu i čekam vizitu da pitam za bebu i sebe 😏. Držite mi fige.

Ana89

Jutro mama😁,ma tu smo za vaa,javi nam situaciju.

💜Karla💜Nicol💙Anton

_lily_0
    01. Studeni 2018. 06:24

Ana ma sad ces ti brzo doc k sebi bitno da se bar malo osjecas bolje 
    Bit ce sve super
    Jel te boli rez?

• Kani07
    01. Studeni 2018. 06:28

_lily_0

Budenje svakih pola sata i premjestanje s boka na bok koji nocas bole za poludit nadam se da ce ta bol vec jednom popustit, e da mi je bar pola noci u komadu odspavat bila bi presretna ovako vec gubim volju za pokusajem spavanja😢😢

_lily_0

Lily ja odustala od spavanja😂😂😂isto sam zombi ako odspavam 2 sata super,ne mogu polozaj nac koji odgovara meni ne odgovara bebacu,uzlupa se ,kad sam na ledima fali mi zraka,slatke muke,jos malo.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.