Luks poceli nas muzevi tjerat u shopping 😂😂 nije im lako, sad su se prepali zbog ane 🤣
Klikerice bas mi je zao zbog kolica, najgore mi jr tako kad nesto zapikiram rijesit i onda se nesto dr izjalovi i nikako to skinut s popisa..
Mia toliko o hrv zdrastvu, ono no koment..
Bulbi lijepo od tebe da nam se javis i sretno dalje sa svojom srecicom ❤️
Klikerice, isplati ti se cekati slj tjedan, jer je u srijedu zuta srijeda, imat ce sigurno 15% na sve. U Magic Baby bar bude tako (osim na Stokke i Bugaboo).
Luka ❤
Bulbi ❤️❤️ zelim ti svu srecu svijeta i urednu trudnocu!
Ana čestitke na predivnom sinu!! Dobrodosao maleni! ❤️❤️
M.girl preslatka robica, odakle je kapica?? 🐧
Kod mene nesanica, zgravica. Maloprije radila mlijeko s medom i razmisljam kakva krasna noc vjestica. Umjesto bambusa i pelina spavacica i mlijeko, ali ajde bar u salici iz neke lude noci u najdrazoj kafani.
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Klikerice, isplati ti se cekati slj tjedan, jer je u srijedu zuta srijeda, imat ce sigurno 15% na sve. U Magic Baby bar bude tako (osim na Stokke i Bugaboo).
Da da znam,ali na ova imaju trenutno oni akciju u trgovini vec 20%. Ma joj znam da zvucim sada razmazeno u odnosu na druge stvari koje cure prolaze..ali stvarno su me izbacili iz takta.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Jutro nespavalice☺,bebac aktivan od 4 ,pijemo kavicu ,blejimo u tv i cekamo da se ostali probude.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Jutro! Danas sam mrvu bolje tu na intenzivnoj. Tlak se unormaluo malo, našli su napokon žilu i čekam vizitu da pitam za bebu i sebe 😏. Držite mi fige.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Jutro ova noc je bila bas grozna
Budenje svakih pola sata i premjestanje s boka na bok koji nocas bole za poludit nadam se da ce ta bol vec jednom popustit, e da mi je bar pola noci u komadu odspavat bila bi presretna ovako vec gubim volju za pokusajem spavanja😢😢
Jutro! Danas sam mrvu bolje tu na intenzivnoj. Tlak se unormaluo malo, našli su napokon žilu i čekam vizitu da pitam za bebu i sebe 😏. Držite mi fige.
Jutro mama😁,ma tu smo za vaa,javi nam situaciju.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Ana ma sad ces ti brzo doc k sebi bitno da se bar malo osjecas bolje
Bit ce sve super
Jel te boli rez?
Budenje svakih pola sata i premjestanje s boka na bok koji nocas bole za poludit nadam se da ce ta bol vec jednom popustit, e da mi je bar pola noci u komadu odspavat bila bi presretna ovako vec gubim volju za pokusajem spavanja😢😢
Lily ja odustala od spavanja😂😂😂isto sam zombi ako odspavam 2 sata super,ne mogu polozaj nac koji odgovara meni ne odgovara bebacu,uzlupa se ,kad sam na ledima fali mi zraka,slatke muke,jos malo.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sortiraj odgovore
Najstariji