Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    31. Listopad 2018. 21:47

Kani07

Bulbi91

Pozdrav cure🤗,
    Da vas malo obiđem…vidim dosla je i prva bebica♥️…cestitam Ana😍…
    Svim ostalim trudnicama sretno dalje♥️♥️♥️…kako vas citam nekako me uhvati na momenat nostalgija i neka tuga….ali eto i mi dns imamo lijepe vijesti bebica je tu i ♥️ kuca,ovaj put idemo do kraja💪💪 ….jako sam sretna,ali i zbunjena…
    Nadamo se da je ovo nasa 5.srecica koja ce doci na ovaj svijet u terminu ziva i zdrava🙏🙏🙏🙏🙏♥️♥️♥️♥️♥️….

Bulbi91

Pozdrav cure🤗,
    Svim ostalim trudnicama sretno dalje♥️♥️♥️…kako vas citam nekako me uhvati na momenat nostalgija i neka tuga….ali eto i mi dns imamo lijepe vijesti bebica je tu i ♥️ kuca,ovaj put idemo do kraja💪💪 ….jako sam sretna,ali i zbunjena…
    Nadamo se da je ovo nasa 5.srecica koja ce doci na ovaj svijet u terminu ziva i zdrava🙏🙏🙏🙏🙏♥️♥️♥️♥️♥️….

Bulbi 😘😘😘baa mi je drago za malo hrabro srce,vjerujem da ce ovaj put biti sve u najboljem redu .Drago mi je da si se javila cesto te se sjetimo.
    Vrijeme leti i eto nam prve bebice😊.
    Pratimo i tebe i drzimo fige za te i bebicu💖

Kani07

Bulbi91

Pozdrav cure🤗,

Bulbi91

Pozdrav cure🤗,

Bulbi 😘😘😘baa mi je drago za malo hrabro srce,vjerujem da ce ovaj put biti sve u najboljem redu .Drago mi je da si se javila cesto te se sjetimo.
    Vrijeme leti i eto nam prve bebice😊.
    Pratimo i tebe i drzimo fige za te i bebicu💖

💜Karla💜Nicol💙Anton

zadranka86
    31. Listopad 2018. 21:54

Bulbi zelim ti srecu cijelog svjeta tebi i tvom andelu....Od srca ti zelim urednu i skolsku trudnocu...veeliki pozdrav i sretno😚😚

url=https://lilypie.com]

AllieH
    31. Listopad 2018. 21:57

Bulbi draga, naravno da ovaj put idete do kraja!! 💕💕💕 Javi nam se cesce, ovo je i tvoja teme, ti si nasa bez obzira na sve. Kako si, imas li kakvih tegoba? Kako s bockanjem? 😘😘

Luka ❤

Ana89
    31. Listopad 2018. 21:59
    Došao mali anđeo, junak, Mikael Vincent, junak od 1900 g i 45 cm😍😍😍 Pozdravljamo sve tete klokanice,  Bulbi , tebi i svima pogotovo sva sreća svijeta.
    Došao mali anđeo, junak, Mikael Vincent, junak od 1900 g i 45 cm😍😍😍 Pozdravljamo sve tete klokanice,  Bulbi , tebi i svima pogotovo sva sreća svijeta.

url=https://daisypath.com]

zadranka86
    31. Listopad 2018. 22:01

Evooo jeeee....Vidjeli smo vec ovog malog veliko frajera i preeeekrasan je...Ana drzi se postala si ponosna mama ovog malog andela..sretno vam..

Vana11
    31. Listopad 2018. 22:02

Ana čestitam na malom anđelu Mikaelu!! 🎉🎊😘❤😘
    Bulbi, i tebe je tako lijepo čitati opet, želim vam svu sreću! 😙

_lily_0
    31. Listopad 2018. 22:08

Anaaa 😍😍😍❤️
    Bulbi drago mi je da je sve dobro i vjeruj da ce bit i dalhe sve kako treba, kako ide pikanje? 

m.girl6
    31. Listopad 2018. 22:21

AllieH, cestitke na punom tjednu. Ja isto isprva mislila da ti je rockas. :)
    Barbie,pepe i ostale koje su na porodiljnom, uzivajte sad domeka i samo laganini. 
    Ana, tebi najvece cestitke na rodenju tvog bebija. Zimske bebe su stvarno otvorene, ajme meni ne vjerujem da smo krenule 😂💙😊
    Cestirke i svima na pregledima dobrim, nek curke i decki samo rastu. 😄
    Meni danas stigla mickey mouse torba i platila sam samo 19,50kn pise kao carinska dostava i to je to. Torba je predivna. Bas sam happy. Malo danas bila i u nabavci robice pa prikeljim sve slikice😄

Noa 💙

m.girl6
    31. Listopad 2018. 22:24

I danas krecem sa mazanjem sa karite maslacem jer mislim da mi se na desnoj strani radi strija hihi. 😫
    Necu ni reci kolko sam prehladena i u komi, ali hvala Bogu 4 dana sam doma pa cu malo odmoriti do pon 
    Bulbi, zelim ti svu srecu svijeta ❤

Noa 💙

Duda
    31. Listopad 2018. 22:26

❤❤ Bravo Ana, čestitam na tvom anđelu! Sve smo presretne zbog vas i što ste nam otvorili sezonu dolazaka 😉 Pazite se, mazite i odmarajte ❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.