Klikerice, isplati ti se cekati slj tjedan, jer je u srijedu zuta srijeda, imat ce sigurno 15% na sve. U Magic Baby bar bude tako (osim na Stokke i Bugaboo).
Luka ❤
Bulbi ❤️❤️ zelim ti svu srecu svijeta i urednu trudnocu!
Ana čestitke na predivnom sinu!! Dobrodosao maleni! ❤️❤️
M.girl preslatka robica, odakle je kapica?? 🐧
Kod mene nesanica, zgravica. Maloprije radila mlijeko s medom i razmisljam kakva krasna noc vjestica. Umjesto bambusa i pelina spavacica i mlijeko, ali ajde bar u salici iz neke lude noci u najdrazoj kafani.
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Klikerice, isplati ti se cekati slj tjedan, jer je u srijedu zuta srijeda, imat ce sigurno 15% na sve. U Magic Baby bar bude tako (osim na Stokke i Bugaboo).
Da da znam,ali na ova imaju trenutno oni akciju u trgovini vec 20%. Ma joj znam da zvucim sada razmazeno u odnosu na druge stvari koje cure prolaze..ali stvarno su me izbacili iz takta.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Jutro nespavalice☺,bebac aktivan od 4 ,pijemo kavicu ,blejimo u tv i cekamo da se ostali probude.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Jutro! Danas sam mrvu bolje tu na intenzivnoj. Tlak se unormaluo malo, našli su napokon žilu i čekam vizitu da pitam za bebu i sebe 😏. Držite mi fige.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Jutro ova noc je bila bas grozna
Budenje svakih pola sata i premjestanje s boka na bok koji nocas bole za poludit nadam se da ce ta bol vec jednom popustit, e da mi je bar pola noci u komadu odspavat bila bi presretna ovako vec gubim volju za pokusajem spavanja😢😢
Jutro! Danas sam mrvu bolje tu na intenzivnoj. Tlak se unormaluo malo, našli su napokon žilu i čekam vizitu da pitam za bebu i sebe 😏. Držite mi fige.
Jutro mama😁,ma tu smo za vaa,javi nam situaciju.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Ana ma sad ces ti brzo doc k sebi bitno da se bar malo osjecas bolje
Bit ce sve super
Jel te boli rez?
Budenje svakih pola sata i premjestanje s boka na bok koji nocas bole za poludit nadam se da ce ta bol vec jednom popustit, e da mi je bar pola noci u komadu odspavat bila bi presretna ovako vec gubim volju za pokusajem spavanja😢😢
Lily ja odustala od spavanja😂😂😂isto sam zombi ako odspavam 2 sata super,ne mogu polozaj nac koji odgovara meni ne odgovara bebacu,uzlupa se ,kad sam na ledima fali mi zraka,slatke muke,jos malo.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Jutro cure,
kod mene opet drame. Znaci psihijatru odoh po tablete, nmg vise 😑😑😑😑
Iz cista mira mi dodje poruka od doktora da dodjem dns u bolnicu na UZV kod nekog doktora i da ako treba ostanem lezati. A kontrola u petak savrsena bila, pohvalio sve i odjednom ova prica. Ja popizdim i kazem da necu da idem gore, ne pregledaju detaljno (nadju taj jedan mali dzep vode i cao).
Dalje odem privatno, bilo gdje ono, da mr samo primi neko i primi me baksuznu lik u penziji koji kad ga izguglas 2013 dramu imao (zeni nije vidio manjak vode, deformitete bebe). I gleda on, nadje dzep 5,9cm jbt - IDEALNO, ali nadje i 2 manja. Tacnije ja imam 2 veca i 2 manja dzepa. I kaze pa jeste manjak i ja ga pitam KAKO, KAKO? Kad imam dzep 5,9cm i da mi izmjeri AFI bilo bi sigurno oko 14, znaci opet idealno. On naravno ne izmjeri taj AFI i kao neke price da beba ne smije imati dzepove, vec da pliva. A po dzepovima se mjeri voda, drugog nacina nema. Eto, covjek izlupa gluposti.
Poslije tog zove opet moj doktor, da je on samo se predomislio za raniji pregled, mogu i kod njega, itd i na to pristanem. Dns CTG, sutra UZV i da mi je jednom za sva vremena skontati KAKO SE RACUNA PLODOVA VODA? Iz bolnice sam otpustena sa tim dzepom od 5,4cm kao SASVIM DOVOLJNO VODE, ovaj deda sinoc sa 5,9cm kaze da imam manjak. A moj doktor, ja tu nemam rijeci vise.... Toliko se boji da hoce samo da me strpa u bolnicu, očigledno.
Znaci ako neko ima na nalazu AFI ili NAJDUBLJI VERTIKALNI DZEP molim vas da mi posalje koliko iznosi...
(po svim istraživanjima plodova voda se racuna tako sto se izmjeri jedan najdublji dzep i on treba da bude od 2-8cm - ali 5-8 je idealno ili tako sto se izmjere 4 dzepa na 4 strane - podijeli se stomak u 4 dijela i zbir tog treba do bude od 5-25 kao, s tim da opet preko 12 treba biti da bude dobro, 14 idealno).
Raspisah se, ali vjerujte mi cure da nemam snage vise, zato sto samo zelim da upotrijebe ovo pravilo i da se dogovore imam li ili ne manjak... 😶
Sortiraj odgovore
Najstariji