Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BellaLuna
    31. Listopad 2018. 19:45

Allie bome je to sad i mene malo sokiralo kad sam vidjela njen post 🙈 zanima me na kolko su procijenili njenog Mikaela prije poroda, znam da tezina moze dosta varirati 

• MeriM88
    31. Listopad 2018. 19:48

Vidim spominjete polozaj bebe, meni je na dva zadnja pregleda bila glavicom prema dolje, danas mi na pregledu kaže da je na zadak  pa ne znam sad, nadam se da ce se jos jednom okrenuti.. ne znam jel ima koja granica/tjedan do kad se beba ima fore okrenuti ili se to ceka do samog kraja?

BellaLuna
    31. Listopad 2018. 19:52

Meri bas sam danas pitala kolike su sanse da se opet okrene (sad u 32.tt je glavom dole) i kaze da su sanse oko 5% da se okrene obrnuto. Ne znam jel drugacije ako je na zadak, ali uglavnom kak se namjeste do 36.tt tako i ostaju

Mamica2
    31. Listopad 2018. 19:54

BellaLuna

Alliebome je to sad i mene malo sokiralo kad sam vidjela njen post 🙈 zanima me na kolko su procijenili njenog Mikaela prije poroda, znam da tezina moze dosta varirati

Moju su u 38.tjednu procijenili preko 4kg a rodila sam 41+1 curu od 3900 tako da nisu bas tocne procjene uvijek

AllieH

MeriM88

Vidim spominjete polozaj bebe, meni je na dva zadnja pregleda bila glavicom prema dolje, danas mi na pregledu kaže da je na zadakpa ne znam sad, nadam se da ce se jos jednom okrenuti.. ne znam jel ima koja granica/tjedan do kad se beba ima fore okrenuti ili se to ceka do samog kraja?

Meni je moja rekla da se to prati i navodi u nalazima/trudnickoj od 32. tjedna tek, a istrazivala sam i sama malo, do 36. tt se mogu okrenuti, a nerijetko i duze, pogotovo kod drugorotki i viserotki. Citala sam o slucajevima gdje su se doslovno koji dan prije okrenuli.  
    BellaLuna, nisam sigurna, mislim da je pisala, ali nisam 100% sigurna kad i o kojim vrijednostima se radilo. 

Luka ❤

• nali

Bella luna odlicne vijesti s pregleda. Velika curka
    Aaaanaa cestitam na predivnom deckicu 💙💙💙 Nadam se da ces nam se brzo javiti.

• MeriM88
    31. Listopad 2018. 20:00

BellaLuna

Meri bas sam danas pitala kolike su sanse da se opet okrene (sad u 32.tt je glavom dole) i kaze da su sanse oko 5% da se okrene obrnuto. Ne znam jel drugacije ako je na zadak, ali uglavnom kak se namjeste do 36.tt tako i ostaju

Aha, hvala .. meni je samo rekao da cemo vidit za 2 tjedna.. i pita jesam osjetila da se okrenula, nisam, samo znam da je osjetim nekako neugodnije zadnjih tjedan dana..

du1988
    31. Listopad 2018. 20:05

bella luna, bravo za veliku bebu! 😍 moja sramezljivica je namjestena poprecno, ali vjerujem da ce biti tu jos tumbanja.. a za mikaela su stalno govorili velika beba, na kraju mis mali 1900! Nek se javila i nek je sve dobro, cekamo ju i ovdje ❤️🎉

url=https://lilypie.com]

bambusovlist
    31. Listopad 2018. 20:18

Čestitke Ani i Mikaelu!!!
    Dobrodošao na svijet!!!
    🎉🎉🎉🎉🎉🎉
    Ovo moje djevojče je isto naopako i glava joj je gore, a noge dolje.
    Nakon što je dosta dugo bila smještena horizontalno, olakšavajuće je osjetiti je u uspravnom položaju.
    Tako je bilo na prošlom pregledu, a za 2 tjedna ćemo vidjet je li stanje isto. Nadam se da će se okrenut.
    Ne mogu procijeniti po udarcima. 

Mina93
    31. Listopad 2018. 20:24

Bellaluna bravo za veliku curu 😍
    Koliko znam mogu se okrenuti bebani takoreci da dan termina, ne brinite se zbog tog 😁🤗
    Za procjenu malog koliko se sjecam su joj rekli dan dva prije tu negdje kilazu i ako se ne varam sa 2300da moze doma, al bas me cudi kako je mrvica s obzirom da je ana spominjala da ima visokog muza xD
    Moj bi vec bio spreman za doma i da sutra rodim 😂😂 ako su dobre procjene uvijek je 2tjedna napredniji tako da sam praktick po tome i u terminu skoro, bas zanimljivo 😁😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.