Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    28. Listopad 2018. 08:51

Evo cure, ne pratim vas sorry, nisam od volje nešto. Evo mene u KBC Rijeka , boli me glava i još čekam i vizite i doručak i sve, a 9 je sati, j ja nisam nešto pošteno pojela 5 dana. I još ništa ne znam. 
    Ovdje južina Salatice, ne pomaže glavobolji previše. 
    Trudnice- zadnje rupe na svirali. 🙄🙄

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

pepe1907
    28. Listopad 2018. 08:54

jutro svima, ja budna, sinoć bili kod nkegovih, dosla mu sestricna iz kanade sa muzem. Jeli rostilj, kolače, pili svasta...oko 23h dosli kuci a ja strgana i odmah u krevet..muz bio budan i evo jos spava...od sogorice dobila vrecu robice i vrecu pelena koje nisu stigli potrosit u vel.1..tak da imam hrpu robice u 50 i 56 velicini i jako malo u 62..valjda cemo stic iznosit sve 😁 

Mina93
    28. Listopad 2018. 09:12

I u zg toplo, najavili tu juzinu, toplo je ful, al bilo je tako i jucer, kad je muz isao jucer na posao kaze vani 17 u 5ipo ujutro 😱 strasno 

Salatica9192
    28. Listopad 2018. 09:17

Ja evo nmg ici ni vani, ode muz sam do grada. U kuci cu biti cijeli dan, toliko mi smeta 😶 Ovo je trudnoca def xD Ne sjecam se da sam nekad nesto previse kukala za oktobarske i novembarske temperature 🤣
    Ana, 
    da, ne ide u korist nikako jugovina ova. Javljaj ovdje ili na fejs situaciju. A eto, kao i kod mene, ako se sjecas da sam kukala za hranu. Bude u 5:30h a dorucak 8:30-9:00h 😶 Koliko dugo trudnica ujutru treba biti bez hrane... Nadam se da je stiglo 😘

Pticaselicazgst
    28. Listopad 2018. 09:21

Jutroo, 
    Mi se maloprije probudili, dva odlaska na wc, zaspala oko 11. Zadovoljna 😍
    Jucer smo isli na izlet u Salonu, bas je bilo super. Nahodali se ali je bas super. Kad vidis svu tu povijest i rusevine, zamislis si kako je zivot izgledao tada 😊 poslije isli na rucak s prijateljima, malo doma odmorili. Popodne isli na sajam beba. Nisam bas nesto oduševljenja 😏 obisli smo ga u 20 minuta..
    Allie dada&roco su 15%, u biti vecinom su svi 15 posto. Po meni je to bzvz popust.
    Nisam zapamtila nickove ali sve ste zgodne trudnice, bas 😍😍 
    Ovo za svekrve, vise ne znam sta bi rekla. 😪 nek vas vise puste na miru sa svojim komentarima..
    U st isto južina, iako su najavljivali olujno jugo i opci potop. Nema nicega od navedenog, tak da cemo i danas u djir malo 💪

MareiKate
    28. Listopad 2018. 09:27

Što se tiče trećeg tromjesečja, meni je moja aplikacija jutros čestitala a i ostao mi je još 91 dan tako da i grubom računicom ostaju još 3 mjeseca, odnosno ušla sam u zadnje tromjesečje, za mene nema dileme 😁😊

AllieH
    28. Listopad 2018. 09:44

MareiKate

Što se tiče trećeg tromjesečja, meni je moja aplikacija jutros čestitala a i ostao mi je još 91 dan tako da i grubom računicom ostaju još 3 mjeseca, odnosno ušla sam u zadnje tromjesečje, za mene nema dileme 😁😊

A to realno gledajuci i ima logike jer s punih 27 ulazis u 28. tjedan. Samo eto, glupost sto nema neka jedinstvena formula. Ja si od pocetka pratim po istim aplikacijama i po istoj tablici se ravnam, ali kontam da tu nema krivog ni pravog. 

Luka ❤

Salatica9192
    28. Listopad 2018. 09:51

Haha, joj ubi nas to racunanje. Bas sam spominjala sebe i skolsku svoju. Ona uvijek govori npr 34 plus 2 - "ja sam 35-a nedelja" , a ja kazem 34-a 🤣 I onda ona ispade jos 7 dana duze od mene trudna, a nije, cisto razlika kako racunamo. E tako i aplikacije razlicito racunaju. I ja kako ih imam vise, u 2. i 3. tromjesecje sam usla na razlicite datume 🤣 u razlicitim nedeljama. Tako da cure, s obzirom da nema zvanicnog najpravilnijeg racunanja, kako kome odgovara neka racuna i to je to 😍 Zato cestitke svima koji su išli u 3 tromjesecje ❤️

du1988
    28. Listopad 2018. 10:17

Budila sam se u par navrata, sad sam budna zaozbac 😂 u Zadru kisovito i juzina-uzas! ana nisam popratila zasto si u bolnici? Mozda si samo na fejsu pisala o tome? sto se tice sajma, odmah sam rekla da su im popusti sramotni, zato ga nisam ni cekala...vecina vas je lijepo provela vikend, u druzenju...bas super 🤗👌

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    28. Listopad 2018. 10:22

Emily, slatka trudnica 😘

Bambusovlist, pozdrav i tebi. drago mi je da si nam se stigla javiti. 

u Zg-u južina. no, za razliku od većine vas, ja sam hepi kaj je tako toplo. i nadam se da će ostati toplo što dulje. volim vječna proljeća i jeseni. te temparature mi najviše pašu nekako.

mi smo danas došli do punih 34+0. još malo, još malo 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.