Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emily1801
    28. Listopad 2018. 15:16

Bok cure.
    Hvala svima na lijepim komentarima, bas ste me razveselile. 😍😍
    Kod nas od jutra neka akcija. Htjeli smo iskoristiti sto je dan lijepo poceo, pa smo prije kise isli na Japetic. 
    Sat vremena hoda po uzbrdici za fine strudle od jabuke i caj u planinarskom domu. Obozavam klopu u planinarskom domu. 🤤🤤🤤
    Tek kad sam sve pojela i popila sam se sjetila da sam bas mogla fotkati tu hranu da vam pokazem. 😂

Emily1801
    28. Listopad 2018. 15:19

Mina93
    28. Listopad 2018. 15:36

Ajme japetic 😍😍 hrana je gore fenomenalna, i ja obozavam jesti po planinarskim domovima, uvijek sve fino i domace 😍 i strudla i orahnjaca su mrak

_lily_0
    28. Listopad 2018. 15:45

Evo cure da se i ja javim 
    Prije svega Barbi izgledas stvarno ko barbi i bas se slatko vidi trbuscic uglavnom zeno ti si 🔝🔝🔝🔝😍❤️
    Ja se hocu pohvalit da stvarno imam vrijednog muza
    Znaci uredenje je gotovo sve smo sredili kuhinju boravak sav novi namjestaj i sve pokrecili i malo tapete na jedan zid stavili uglavnom odusevljena sam
    A ono najbitnije neki dan sam stavila da sam kupila prematalicu, i evo sluzbeno sve velike stvari za bebu sam uzela jucer je pao i kinderbet i danas smo uzeli kolica... 😍😍😍😍😍😍
    Jako sam sretna i zadovoljna 
    Jos mi je ostalo uzet neke sitnice u dm za mene i za bebu i ljekarna i ja sam skroz spremna 
    Pa tamo negdje pred bozic cemo sve sastavljat prat robicu i slagat ali eto najglavnije sam obavila i jako jako sam sretna zbog toga a od utorka imamo predavanje u dz tecaj pa da i to jos rijesimo i imamo potvrdicu
    Uzivaj te cure u ostatku vikenda
    😍😘❤️

Klikerica
    28. Listopad 2018. 15:45

Kakve ste sa depilacijom voskom? Ja imam osjecaj da to vise ne mogu jednako dobro kao prije jer ne vidim od stomaka pola. Bome mi se čini da će sada i rezanje noktiju na nogama teže ići... sve su mi dalje ta stopala nekako

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Klikerica
    28. Listopad 2018. 15:47

Mina,
    Nekako bi rekla da je kiša došla do svih nas...

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Ana89
    28. Listopad 2018. 16:02

Ispitala sam malo sestru. Ona priča o tom profesoru doktoru s kata kao da mu misli čita.
    Uglavnom,  ta protenurija i problemi sa tlakom ( a meni baš odjednom jel paralelno sa gadnom virozom i možda kojom bakterijom koju nisu detektirali), cilj im je samo izgurati još koji tjedan.  I držati me tu🙄🙄🙄. A ni Tv mi ne daju. Doslovno. Ja ću poludjeti tu.
    Po danas skupljenom urinu( neće se baš ovajdit jer ne mogu baš previše zbog dehidracije od 5 dana), će odrediti stanje ugroženosti mojih bubrega i po tome odrediti kad će i kako porođaj.  I šalju uzorke stolice na analizu. I opet vade krv, iako su trombociti i druge jetrene probe dobre, one od sinoć.

Ma....dolazim u napast Googlati prerano rođene bebe, ali neću. Vjerujem da ću dogurati do termina ( bar ući u 37 TT i da beba neće morati u inkubator)... 😶😶😶 

A baš me usrećiše sa svojim dijagnozama, bez prisutnosti mojih liječnika.  Ponavljam, čekam njih, ne zanimaju me ovi 🙄🙄🙄😪
    I stavili me na fakin neslanu dijetu. I od toga će dijete rasti?🙄🙄
    I kako da mi nakon njihova uzrujavanja padne tlak? 

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ivylee
    28. Listopad 2018. 16:03

Dan cure! Ne znam kako vi, ali ja sam poluživa od ovog odvratnog vremena. Glava mi je kao balon, imam osjećaj kao da imam temperaturu i da ću eksplodirati 😤 Užas!
    Barbie stvarno ostavljaš bez riječi 👍
    Jutros sam bila na kontroli... Sve je ok, ctg uredan, zatvorena, bembolica procijenjena na 2900 g. Za 8 dana opet kontrola. Kako je moja dr bila dežurna, kontrolu sam obavila u rađaoni... Imali su tri cure zaprimljene na indukciji i jedan prirodni porod. Bome me je tako panika oprala, sva sam se preznojavala nna ctg-u od pomisli da me uskoro to čeka, a ni sama ne znam zašto. Prvi porod mi je bio super, nemam nikakva loša iskustva ali me svejedno danas oduzelo 😥

Ptičica
    28. Listopad 2018. 16:03

Klikerice pada napokon! Od jucer tmurno, a nikako da krene. Odmah sam prodisala!
    Emily prekrasna si. Zgodna i lijepa.
    Moram pohvaliti skintegru. Lice, vrat, bubuljice i pigmentacija su se vidno popravili! Samo, kad bi mazala leda i ramena, trajala bi mi krema 3 dana 🙈
    Sto je to s Anom??
    Salatice ona vas gleda dok spavate? Ubi me kad se ja nebi jednu noc uvukla njoj u sobu i gledala nju. Pa ja dorucku prokomentirala kako se ona i svekar ne grle 😎
    A da mi netko kaze "debela" ili bilo sto sto me vrijeda, nebi sutila. Sve navedeno je valjda i odgovor na pitanje: kakva sam sa psihom. Grizli.
    Strudlice si ti ono iz Sarajeva? Kakvo vrijeme zovu za vikend, pet, sub i ned?
    Mgirl i barbie jako ste mi lijepe.

Ivylee
    28. Listopad 2018. 16:06

Ana, to sumnjaju na preeklampsiju? Pretpostavljam zbog tlaka i urina... Samo budi strpljiva, znam da si sigurna jedino sa svojim doktorima, kad su oni u smjeni?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.