Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    28. Listopad 2018. 10:26

Barbie, 
    hladne jeseniii 😍 sa blagom kisicom 😍 ❤️ A tek snijeg, jedva cekam 😍🤗
    Cestitke na puna 34 😍😍😍 Daj nam slikicu kada stignes, iz profila, ti si mi zanimljiva bas 🤣😍

barbiemama
    28. Listopad 2018. 10:52

evo nas 👶

na plus 6-7 kg sam. jedem abnormalno. samoj sebi sam fuj. sigurna sam da bih imala manje kila da ne žderem toliko. ali karakter - nula 😂 

Salatica9192
    28. Listopad 2018. 10:54

Barbie,
    ma ti si bomba 💣 😍 A stomacic presladak. Bas je narastao i treba da raste 😍 Ulazis u deveti mjesec jos malo, samo navali na hranu, kad cemo ako necemo sad 🤣 (gladna sam) 🤣🤣

Maggie85
    28. Listopad 2018. 10:55

Barbiemama, super si. Te kile su ti samo u trbuh otišle. Nemaš brige nakon poroda, ti ćeš doma ko stara ti. A Neo naočigled raste, i neka, sad je baš prava bušica!! 😍😍
    I meni južina paše... je da opet lovimo komarce po noći, ali neka, super mi je imati sve otvoreno kao u proljeće.

mmama2
    28. Listopad 2018. 10:56

Imas busu ko ja u pms-u, taj tvoj Neo je cudo kako on unutra uopce stane😂😂, cudo, cudo si😍😍

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    28. Listopad 2018. 10:56

a poslije ću kukat da sam trebala više paziti. baš sam bila na kavi s frendicom (ona je u 30.tt) i ful pazi na prehranu zbog gastacijskog. dobila je sve skupa 4 i pol kg i izgleda fenomenalno. a ja ono, cijeli dan tamanim pitu i čokolade 😂 sinoć u 3 po noći ustala i žderem pitu. a uopće nisam toliko gladna koliko jedem iz dosade. 

AllieH
    28. Listopad 2018. 11:03

Barbie, avioncicu jedan 😍😍😍😍 Prepredivni ste, bas ste fino narasli, a nemas brige oko kila, pa ocigledno je da je sve u trbuhu. 🙌🏼

Luka ❤

Mina93
    28. Listopad 2018. 11:05

Barbie super ste, lijepo raste mali Neo 😍

barbiemama
    28. Listopad 2018. 11:06

hvala vam žene 😘

ma vidim promjene na licu, celulit na bedrima i dupetu i svašta nešto. ali pozabavit ću se s tim poslije. od zadnjeg pregleda sam dobila možda pola kile, pa mi se čini da prirast usporio. kod mene je najviše kila došlo između 22. i 30. tt. do 21. tt sam čak bila u minusu dvije kile i onda samo preko noći došla na plus dvije 😂

Klikerica
    28. Listopad 2018. 11:12

m.girl6

Klikerice, dobro kazes, pusti budalu. Psi laju a karavane prolaze. 😊 e da, nije mi jos stigao gel na tisak? Ti si poslala u utorak?

Nisam nikome slala preko Tiska,svima je išlo putem pošte redovnim putem na adresu koju si slala "Re57..."

Trebalo je vec stici,ostalim curama je stiglo koliko znam.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.