Barbie,
hladne jeseniii 😍 sa blagom kisicom 😍 ❤️ A tek snijeg, jedva cekam 😍🤗
Cestitke na puna 34 😍😍😍 Daj nam slikicu kada stignes, iz profila, ti si mi zanimljiva bas 🤣😍
evo nas 👶
na plus 6-7 kg sam. jedem abnormalno. samoj sebi sam fuj. sigurna sam da bih imala manje kila da ne žderem toliko. ali karakter - nula 😂
Barbie,
ma ti si bomba 💣 😍 A stomacic presladak. Bas je narastao i treba da raste 😍 Ulazis u deveti mjesec jos malo, samo navali na hranu, kad cemo ako necemo sad 🤣 (gladna sam) 🤣🤣
Barbiemama, super si. Te kile su ti samo u trbuh otišle. Nemaš brige nakon poroda, ti ćeš doma ko stara ti. A Neo naočigled raste, i neka, sad je baš prava bušica!! 😍😍
I meni južina paše... je da opet lovimo komarce po noći, ali neka, super mi je imati sve otvoreno kao u proljeće.
Imas busu ko ja u pms-u, taj tvoj Neo je cudo kako on unutra uopce stane😂😂, cudo, cudo si😍😍
url=https://lilypie.com]
a poslije ću kukat da sam trebala više paziti. baš sam bila na kavi s frendicom (ona je u 30.tt) i ful pazi na prehranu zbog gastacijskog. dobila je sve skupa 4 i pol kg i izgleda fenomenalno. a ja ono, cijeli dan tamanim pitu i čokolade 😂 sinoć u 3 po noći ustala i žderem pitu. a uopće nisam toliko gladna koliko jedem iz dosade.
Barbie, avioncicu jedan 😍😍😍😍 Prepredivni ste, bas ste fino narasli, a nemas brige oko kila, pa ocigledno je da je sve u trbuhu. 🙌🏼
Luka ❤
hvala vam žene 😘
ma vidim promjene na licu, celulit na bedrima i dupetu i svašta nešto. ali pozabavit ću se s tim poslije. od zadnjeg pregleda sam dobila možda pola kile, pa mi se čini da prirast usporio. kod mene je najviše kila došlo između 22. i 30. tt. do 21. tt sam čak bila u minusu dvije kile i onda samo preko noći došla na plus dvije 😂
Klikerice, dobro kazes, pusti budalu. Psi laju a karavane prolaze. 😊 e da, nije mi jos stigao gel na tisak? Ti si poslala u utorak?
Nisam nikome slala preko Tiska,svima je išlo putem pošte redovnim putem na adresu koju si slala "Re57..."
Trebalo je vec stici,ostalim curama je stiglo koliko znam.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Sortiraj odgovore
Najstariji