Da, zaboravila sam prijaviti. 88kg i 110/70 pritisak stalno sada. Opao pritisak totales hahah, ekstra. A i kilaza ekstra, 2, 5kg od 21 septembra do 27 oktobra - mislim da je odlicno u ovom stadijumu trudnoce. Cak me muz napada da moram bolje jesti, sve je to malo kao sto ja jedem u zadnje vrijeme 🤣
I jos nesto prijavljujem. S T R I J E. Sa strana 😶 Juce se istuširam i gledam na ogledalo stomak (kako je sladak haha) kad ono crtice sa stranaaa, e jbg reko, malo me "rastuzilo" jer sam mislila proci bez njih, ali to su najljepsi oziljci i podsjetnik na moju bebu 😍
Jutro i mene probudio muz kad je isao.. Sad treba opet zaspat..
Btw prijavljujem izvjestaj prve noci s banana jastukom- muz ga pprisvojio 🤣🤣🤣
Jutro i mene probudio muz kad je isao.. Sad treba opet zaspat..
Btw prijavljujem izvjestaj prve noci s banana jastukom- muz ga pprisvojio 🤣🤣🤣
ahhahahhahaha prejako 🤣🤣🤣🤣
evo sam i ja već budna, mali kao da nije vikend, digao se za vrtić 😤 ali on gleda tv, muž spava a ja ležim i tipkam ... Noćas sam se tri puta dizala na wc, a juler popodne ja mislim da sam 15 puta išla... Baš osjetim kad nasjedne na mjehur i ne mogu ništa 😌 eto cure, guštajte u vikendu 😊
Lovre
Meni je već pun kukić. Osim nespavanja, išijasa u lijevom koljenu i pripreme za lošu probavu cijelu noć, ujutro sam udahnula miris svježe kuhane fakin kave i ofc potjeralo me na povraćanje. Vode. Ovo su već i hormoni. U prva 4 mj sam 4 puta povraćala, sad već 4 u 4 dana...😐 Ja sam već očajna, što kažu. Nadam se da će 9 mj biti samo učestalo pišanje. Ovo nije baš za čovjeka za izdržati.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Jutro i od mene, u 5 se ustala na wc i dalje nisam uspjela zaspati.
Joj i meni se njuh izoštren vratio, jadan moj muž samnom
Ja sam kupila većinu stvari za torbu za bolnicu, al još nisam ništa prala, ni krevetić nisam donijela, posudit ćemo ga, al nekako mislim da ako slučajno prije odem rodit muž će to sve složiti dok sam ja u bolnici. A imam sušilicu pa nekako mislim da ću robu dosta brzo oprati i složiti.
Rita
Ana,
😏 izgleda da nam je takav zadnji mjesec 😣 Bar ovo vrijeme leti, brzo cemo na porod 😍
Cure,
ja cu uzeti ovakav krevetac 99%. Bijelo necu, sve mi je u sobi boja drveta, a hocu obican. I zato sto moji kupuju (koliko su se para nadavali i jos daju) i zato sto i nije neki izbor da me odusevio neki, pa da ne zalim para.
Jutro 😀
Spavala 8 h sa 3 odlaska na WC 😁
Vana hvala na slici, kupujem.
Ana nadam se da će sve tegobe brzo proći 😘
Salatice super za kile 😀 i krevetić je bas sladak 😍
Moj muž danas sastavlja Komodu i onda idući tjedan mi dolazi seka pa ću je poslati u nabavku podloge za prematanje i još nekih stvari za mene i bebu
Ana,
😏 izgleda da nam je takav zadnji mjesec 😣 Bar ovo vrijeme leti, brzo cemo na porod 😍
Cure,
ja cu uzeti ovakav krevetac 99%. Bijelo necu, sve mi je u sobi boja drveta, a hocu obican. I zato sto moji kupuju (koliko su se para nadavali i jos daju) i zato sto i nije neki izbor da me odusevio neki, pa da ne zalim para.
130 eura.
Lijep krevetić😍😍😍 I moj je u tako nekoj boji, ali daje na boju cappucina. Onako vanilija/ smeđkasta miks ☺️☺️Nisam ljubitelj "sterilnih" boja za stvari za djecu. Kažu da su boje zbilja važne za kognitivni razvoj, a lakše ubacakam nešto šareno zz uz smeđakstu kolijevku .
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Ana,
Cure,
130 eura.
Lijep krevetić😍😍😍 I moj je u tako nekoj boji, ali daje na boju cappucina. Onako vanilija/ smeđkasta miks ☺️☺️Nisam ljubitelj "sterilnih" boja za stvari za djecu. Kažu da su boje zbilja važne za kognitivni razvoj, a lakše ubacakam nešto šareno zz uz smeđakstu kolijevku .
Ja volim bijelo kada to neko zna fino urediti i uklopiti. Nisam ta hahahha. Bas nesto i nemam smisla 😶 Mislim oke je, ali kada vidim kako to neko uredi sve, uopste kucu. Glavni problem je sto sam brzac, nemam zivce da to nesto previsee kontam, a za to treba zivaca.
Kod Barbie baby kutak savrsen 😍 Pa kod Ptice i joj, jos jedne cure, zaboravila sam koje, kako je uredjen dnevni 😶😶😶😶😶 😍 Nemam ja smisla za to hahahaha.
A i meni je sladak ovaj, vidjecemo ga uzivo sljedece sedmice ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji