Klikerice znas li koji model imaju kumovi?
Mislim da je iRoomba 670,snimala sam ga mobitelom kak radi,ali sad s te snimke ne mogu procitati koji je mobitel. No,koji god da jeste... sve kupi. Bacali smo mu ispred njega secer i dlake i svasta... samo dodje i sve skupi. Oni imaju psica u kuci,preporodili su se.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
I da, zena zeni vuk, cak me sad na pilatesu zenska izgurala za mjesto, strasno, ono dodjem i ostavim stvari i podjem po prostirku da stavim na svoje misto a ona mi pomakla sve moje stvari i stala tamo di sam ja zauzela, ja ono no komm..
A kad ce biti taj sajam beba u trudnica kod nas u zg? Jel zna netko?
Klikerice, hvala ti puno! Ma i ja mislim da to bas nema veze i nije tako povezano ali eto, rekoh idem pitati 😁
I kad tvoja beba bude isla na pretrage iz krvi... imas 2 slucaja...jedan je da se potvrdi mogucnost bolesti,koja se nikada u zivotu ne mora aktivirati,a druga ti je da je samo nositelj gena za sljedecu generaciju,sto znaci da ju nikada nece dobiti,a mozda ni njegovo/njezino dijete. Geni su čudo! Brat i ja recimo... 2 totalno različite priče... on cijelu strukturu toga dijela gena povukao od tate,a ja od mame. Po sličnosti fizičkoj je obrnuto.😀
i ja sam pretjerala danas s hodanjem plus sto me propuhao vjetar i sad me glava boli…kasalj me standardno razdire kako se blizi noc. vec se pocinjem brinut utjece li toliko naprezanje na bebu 🤔 osjetim ju ali se puno rjedje i slabije javi nego proslih dana. truskawka bravo za velike bebe! vec sam pisala da je prijateljica rodila blizance s 37 tjedana-2230 i 2370 grama 😊
Meni je doktorica rekla sirup bijelog sljeza, septolete za trudnice-meni one nisu niš ublažile. A najviše mi je pomoglo domaćeg meda ma žličicu pa mi umirivalo kašalj
Isla pastile mi apsolutno nista ne pomazu. Pijem limunadu, kamilicu s medom. Ali probat cu onda i med na zlicu ili uzeti sutra i taj sirup. Je li ti on pomogao?
Ona mi je predložila holyplant septogal bez šećera čini mi se i taj sirup... Ja na kraju nisam niš od toga kupila nego sam samo med cucala. Kašljala sam od tipa 8 navečer pa cijelu noć i kad bi kašljala bi taj pritisak osjetila i kroz onu stvar,užas. Par dana i prošlo je...i da hrpu čaja
Cure,
kakve ste vi sa ledjima i BH kontrakcijama? Mene stvarno bas boli srednji dio ledja, ono dzaba mi sve dozvole kretanja kada me bole ledja, a i krene me stezati sve. Po ovome mislim da ja 2,3 nedelje jos ako izguram, bice super. Takodje stomak mi je vidno spušten, ali kako ja nisko nosim, to je oduvijek, samo je bio manji dosta, pa se manje primjecivalo. Kont ako u nekim snovima doguram do 40, doce mi do koljena
🤣 Kakve su vase prognoze?
Evo od jutra vas jedva stizem 😂
Etheral ima popust i na webu sad tijekom sajma? To bi se dalo iskoristit 😁
Kupila u afroditi prirodnu mast za mamu i bebu i dobila kartice za slikanje na poklon 😍
Lineu sam dobila, al nije tamna tako da mi je zapravo simpaticna 😅 pupak mi je vec neko vrijeme blago ispupcen..
Za ljude i njihovo ponasanje no komm, par puta sam dozivila da me neko pustio preko reda ili se digao u tram, u javnom prijevozu sjedim vecinom i to samo ako sjednem dok ima mista, jos neke babe stoje inace namjerno odma pokraj i cekaju da im se dignem.. Inace se super osjecam i u velikoj vecini slucajeva ne trebam sjediti, ali me strah naglog kocenja jer ima sofera idiota i svega na cesti, nekidan se pola tram porusilo kako je lik naglo zakocio, sva sreca da sam sjedila..
Bilo je jos toga sta sam htjela komm, al previse zaostataka pa zaboravim 😅
E da truskawka super za velike bebe, drzi se 🤗😍
I kupila sam u bipe karite maslac i prekrasno mirise jos je snizen nesto bio, odusevljena sam, mazem trbuh jer me svrbi zadnjih dana pa mi samo krema ne pomaze, inace imam od biobaze kremu i ulje
u dmu si kupila.ili? kak miriši ta njihova linija? jel od lavande? nju ne volim
Mene zadovoljna ja dva dana samo pita jest, to više nije za trpiti. Pojedem i iza opet misli što vi jela
Meni se vratio izoštren njuh, i to n-tu. Veselo, još kad mi to uđe u želudac - party.
Ja i dalje ne znam kad mi je slijedeći pregled i ne budem do slijdećeg tjedna znala.
Salatice odlične vijesti - beba, dozvole kretanja čak i odnosaZa kontrakcije ti mogu samo reći da nisu česte toliko, ni izražene jako. Što se toga tiče mogu se kretati, međutim, kratak dah, umor me usporavaju, zbog mirovanja od početka. I ovo fakin skupljanje vode. Osjećam se ko buhtlica još, još kad noge nateknu ne pomaže osjećaju.
Nekad mi dođe pun kuki, ali hoću to iznijeti do kraja :)I budem nadam se.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
"Tijelo trudnice proizvodi hormon koji se zove relaksin. Taj hormon opušta karlicu te time pomaže fetusu pri porodu, jer mu omogućuje da prođe kroz karlicu. Istovremeno ovaj hormon uzrokuje i bolove u predjelu karlice. Iako vas sada ti bolovi smetaju ili čak stvaraju probleme, tom ćete hormonu biti zahvalne za vrijeme poroda jer će se pobrinuti da se dijete lakše donese na svijet." citat iz aplikacije za praćenje trudnoće. Bome, ako ću lakše rodit ako me leđa bole, nije ni strašno 😅😅😅 iako, tako sam i prvi put, pa možda i ima istine
Lovre
Sortiraj odgovore
Najstariji