Ja sam na plus 12, opomenuo me prosli mj kakad sam dobila 4 kg, al kaze nije njemu vaznu nek ce meni biti teze. Prije sam se mucila, sad vise ne. Skinut cu ja to poslije :)
Bolnica nam je udaljena cca 25 km, nekih pola sata. Mama je imala brz porod, nije se ni snasla, ja bila malo dijete 47 cm, 2700 kg hehe
Suprug preko 4 kg, al isto bez problema, pa se nadam i ja da cemo to nekako rijesiti. Za sad se jos ne bojim toga.
Maggie prekrasan trbuh ❤️😍 Sad ću ja kao Salatica, za dva dana bit ću kao Maggie 🤣
Vezano za porod, svatko bira najbolje za sebe i apsolutno nitko drugi se nema pravo miješati u tu odluku!!! Da sam imala ružno iskustvo ili neke traume, otišla bi prva privatno pa makar kredit za to dizala.
mmama2 evo sad sam provjerila to.
Oni zamole da pratnja izađe, ali ako želi može ostati.
Netko je mužu dao netočnu INFO.
Kao ima.ljudi koji ne mogu podnijeti to pa im onda unaprijed kažu da izađu van
muževi su danas preslabi..meni je smiješno kad čujem da je nekome od njih pozlilo u tom trenu..kužim uzbuđenje, pa se brineš za ženu itd...al.brate mili ti koji bi trebo bit podrška se rušiš pa se moraju još tobom bavit 😂 ...šogor je bio jedan od njih a kao glumi neku facu ovo ono...
Bok curke, ne uspijem povatati nickove pa cu se samo osvrnuti na propustene stranice..
Za bolnicu mislim da je najbolje ici po svom instinktu, mene otpocetka nesto vuce na sv.duh i nadam se da necu pozalit, cula sam puno lijepih iskustava i nadam se da ce sve biti ok 😊 slusajte sebe, jer da slusam druge, ukljucujuci i muza xD isla bi u petrovu, tamo znamo jednu sestru i ona bi nam sve sredila i ima super dokt kod koje mogu ici i sve, al eto ja odlucila 😁
Robicu sam razvrstala po brojevima kako pisu, nisam mjerila, u malmici ce mi biti 56,62 i 68..ostalo u vrecama u krevetu, tj ispod u onom prostoru, tako sam si nekako zamislila, tako da i ako skuzim da mi nesto ne pase ili je br veci ili manji od dr, jednostavno uzmem nesto dr, uostalom i ako mi ponestane neke robice nece bebi nista bit da jedan dan bude u npr gegicama broju vecem.. Ne mislim se puno zivcirat oko tog, taman sam stavila na vjesalice meda odijela 56 iz pepca i 62 iz hma, i razlika je sigurno 2broja a ne 1 xD
Za robicu za van iz bolnice jos nisam smislila, spremit cu 56, pa ako bude trebalo druga lako muza posaljem u kupovinu i budemo na videopozivu ako zagusti 😂 al planiram bodi dugi rukav, hlacice, carapice, kapicu, medo odijelo i u jastuk dekicu i neku dekicu za u auto topliju
Cestitke za puni tjedan ❤️ btw maggie, vidno je trbuh prosetao prema gore umjesto da ide dole 😂 voli mali setat 😂😁
Kilaza trenutno sam na 12 u plusu, mislim da je to puno, al s obzirom na to koliko jedem i sta sve jedem dobro sam i prosla 😁 tjesim se da cu to kasnije lako skinut.. Osjecam se deblje i tromije i sve, lakse se zapusem i vidim da trebam smanjit tempo, al nmg se zalit, nadam se da cu moc ici na pilates jos mjesec dana najmanje 😁😊
I za kraj minigreeny ima popust na jastuke za dojenje do kraja tjedna, narucila prekjucer popodne i stigao mi maloprije, stvarno za svaku pohvalu, odma ce u masinu na pranje da ga mogu cim prije koristit 😁😊😍
Isprike na romanu 😂😅
muževi su danas preslabi..meni je smiješno kad čujem da je nekome od njih pozlilo u tom trenu..kužim uzbuđenje, pa se brineš za ženu itd…al.brate mili ti koji bi trebo bit podrška se rušiš pa se moraju još tobom bavit 😂 …šogor je bio jedan od njih a kao glumi neku facu ovo ono…
😂😂 Strasno, zato mi je najjace bilo ono na tecaju da su muzevi zapamtili da se moraju dobro najesti prije nego idemo u bolnicu 🤣 🤣 jos cemo za njih morat nosit odvojeno hranu da prezive
Najdraže su mi te koje za sve imaju svoj komentar di ćeš rodit, kad ćeš vani s bebom, šta jedeš, kad pereš itd... Ja nekako sam valjda takva osoba, pa puno puta uopće niti ne odslušam takve stvari, a i sreća nema puno komentara oko mene.
Meni je na mail od pampersa došao kao nekakav vodič po tjednima, al uglavnom piše da je sad u zadnjem tromjesečju preporučljivo unositi dosta kalcija. I da pitam vas, pijem elevit, u njemu piše da nema kalcija, a ja baš i ne pijem mlijeko, jogurt kad se sjetim, pa jel vi unosite dodatno kalcij? I kao da beba troši moj kalcij, pa mogu osjetiti kostobolju, a ja zadnjih dana baš baš osjećam bol u križima i niz cijele noge, a tako sam i u prvoj trudnoći ... Pa kontam, ako je lakše, pa popit ću i koji kalcij kad već magnezij popijem😎 jel koja pije?
Lovre
muževi su danas preslabi..meni je smiješno kad čujem da je nekome od njih pozlilo u tom trenu..kužim uzbuđenje, pa se brineš za ženu itd…al.brate mili ti koji bi trebo bit podrška se rušiš pa se moraju još tobom bavit 😂 …šogor je bio jedan od njih a kao glumi neku facu ovo ono…
E baš to! Pazi, kaže meni mama jučer joj kako će on jadan tamo u radaoni, imat će traume. Ja poludila, kako će on?! Pa Jel ću ja rađati ili on?! Kaže ona meni pa bit će mu žao tebe pa ovo pa ono. Još ću mu jednom tamo reći, ako mi ne možeš niti podrška i ako ti je slabo furaj van, a ne da ja još moram i na njega misliti tamo. 😂😂😂😂
E baš to! Pazi, kaže meni mama jučer joj kako će on jadan tamo u radaoni, imat će traume. Ja poludila, kako će on?! Pa Jel ću ja rađati ili on?! Kaže ona meni pa bit će mu žao tebe pa ovo pa ono. Još ću mu jednom tamo reći, ako mi ne možeš niti podrška i ako ti je slabo furaj van, a ne da ja još moram i na njega misliti tamo. 😂😂😂😂
😅😅😅 moj je bio uz mene, pozvali su ga kad sam bila otvorena 4cm i kad su me spojili na drip, pa je bio do kraja. I kad sam rodila i otvorila oči, on je suze lio 😁 al mi je najjače bilo, ono kad dođe trud, držiš ručku i zatvoriš instiktivno oči od boli, a on će meni Nemoj mi oči zatvarat (kao prepadne ga)! Ma sta neću, zvjezde brojim 😤 ugl, on je stajao meni uz glavu cijelo vrijeme, i onda bio sa mnom i bebom 20ak min i gotovo... Uostalom, kaže da sebi nebi oprostio da nije bio....
Lovre
Luks, što se kalcija tiče, ja sam primijetila da nesvjesno pijem puno više mlijeka nego inače, tj. do prije 1 mjesec nismo mlijeko ni kupovali. Sad ujutro kuham zobene u 3-4 dcl mlijeka i popijem uz to još 2 dcl (bijela kava), a skoro svaki dan navečer dodatno popijem 2 dcl toplog mlijeka, radi žgaravice. Uz to još jedem i sir, gaudu i krem sir. Tako da moj malac očito uzima sve moje zalihe. Nisam planirala uzimati dodatke prehrani, kontam da je ovo što jedem dovoljno, a možda i nije...Hm.. Što ti misliš Ivylee?
Ja sam bebinu robu razvrstala po veličinama i odvojila sam vel. 50, 56 i 62, a sve veće sam zasebno spakirala.
Backup za izlazak iz bolnice je suprugov odabir među robicom koju imamo. Ja sam pripremila vel. 50 i čisto sumnjam da bi mu to moglo biti malo, a ako baš bude, prepustit ću mužu da odabere nešto od vel. 56. Poznavajući njega, donijet će sve što imamo u toj veličini
Sortiraj odgovore
Najstariji