Hvala curke 💜💜 tako ste pune podrske i to obozavam ovdje 😘😘 nije da imam viska love, ali koliko sam se privatnih pregleda naplacala (od magnetnih rezonanca jer se ceka po 2 godine a ja moram svakih 6 mj,do tog da u nijednom labosu nemaju reagensa pa moram privatno) do neznam cega sve ne.. sigurno sam dala u zivotu vise privatnicima za sebe i svoja ljecenja nego sto bi platila podobnik..za bebicu mi nije tesko se zrtvovati, makar jela rizu svaki dan 😁 Mislim da je odluka pala, imam jos neko vrijeme za razmisljanje ali sve vise sam za privatno.
Joj ja sam isto sanjala noćas da sam rodila, i bila sam malo tužna kad sam skužila da je san
Rita
Meni se ne svida Podobnik samo iz razloga sto oni gotovo uopce, a kamoli prvorotke ne poradaju prirodno.. tako da racunas na cr odmah na pocetku, a ostalo, ne bi se zalila na takav luksuz da me toliko strah i da mislim da cu u bolnici proci toliko grozno.. i jos jedna stvar, oni su jedina bolnica u hr sada koja nije na popisu prijatelj djece, tako da ako se ne snades sama i ne inzistiras i ne budes imala super patronaznu itd zaboravi na dojenje jer kod Podobnika je ono velika nula :( :(
url=https://lilypie.com]
Nali, uopće nije bitno je li tvoj strah od bolnica opravdan ili neopravdan. bitno je da se ti osjećaš dobro oko svoje odluke i da ideš na porod što je više moguće smirena. za susjede i ostale te boli briga što misle. da je mene toliko strah i da osjećam tu potrebu, isto bih si platila Podobnika,
kolegica na poslu je oba poroda tamo "obavila" i ima samo riječi hvale. normalno da je pristup kudikamo ljubazniji, muž je cijelo vrijeme bio uz nju u sobi na svom posebnom krevetu. kad je rodila drugo dijete, prvo dijete joj je također spavalo u sobi i družilo se s njom. dogovorila se sve lijepo sa sestrama, koje su je stalno obilazile. imala predivan apartman u kojem je bila sama. znači, stvarno su joj je posvetili. ona je takva osoba da joj je to jako bitno i drukčiji pristup bi joj sigurno izazvao nepotreban stres u tim trenucima.
tako da smatram da ćeš ispravno odlučiti ako poslušaš svoj instinkt. ja ću u Petrovu jer me instinkt od početka tamo vuče. ne nadam se puno. znači, nekako mi je u glavi kao da to moram obaviti i da ću 3 dana pretrpiti kaj god bude, bude :D
Ana, razumijem te u potpunosti. radim još do kraja sljedećeg tjedna pa ću na porodiljni. no, osjećam se nekako tromo, debelo, teško, sporo, napuhano. pokretna sam ful za trudnicu u kasnim tjednima trudnoće i stvarno mi ne pati nešto život zbog te činjenice. eto, do sada sam i radila pa mi se život nije puno promijenio jer sam trudna. no, nekako jedva čekam da prođu tih zadnjih par tjedana pa da sam opet 1 u 1, a da se s malcem družim izvan svog tijela :D
Ja sam jucer bila na pregledu, sve nam je u redu, grlic cvrst, zatvoren ☺️
Kaze da ce malac biti duga beba 😁
Dobila sam ukor za kilograme, do sad sam na +10.
Cure je li to mnogo? Doktorica me dobrano isprepadala, kaze da do sljedeceg puta ne zeli da vidi nikakav dobitak. Priznala sam joj da jedem dosta kruha pa mi je savjetovala ishranu sa manje ugljikohidrata.
Evo sad treba da doruckujem i nemam pojma sta da jedem???? Dajte neke prijedloge pls 😒
Ja sam jucer bila na pregledu, sve nam je u redu, grlic cvrst, zatvoren ☺️
Kaze da ce malac biti duga beba 😁
Dobila sam ukor za kilograme, do sad sam na +10.
Cure je li to mnogo? Doktorica me dobrano isprepadala, kaze da do sljedeceg puta ne zeli da vidi nikakav dobitak. Priznala sam joj da jedem dosta kruha pa mi je savjetovala ishranu sa manje ugljikohidrata.
Evo sad treba da doruckujem i nemam pojma sta da jedem???? Dajte neke prijedloge pls 😒
Samo se nemoj izgladnjivati! ja za dorucak jedem uglavnom integralni kruh s abc sirom. Rucak je neko meso, povrce, salata-bez kruha. Vecera kako kada. Nekad pahuljice s jogurtom, nekad opet od rucka i tako...uzina voce, bademi...
url=https://lilypie.com]
Nali, tvoj izbor gdje ces roditi i ako mozes Podobnik idi...imati ces vise komfora i privatnosti nego po bolnicama. A ako se išta zakomplicira onda oni nemogu puno, barem su to moje spoznaje. A sto se tice bolnica, nazalost ovisi o tome koji je dr dezuran i ekipa koja se nade u radaoni.... ah...dobro je dok je sve dobro...
mmama Hvala na malo drugacijem misljenju i razmisljala sam i o tome malo.. Pa si vazem..Sami su rekli da je beba samnom koliko zelim/ako zelim. I da ju vole uzeti da si mama odmori ako to zeli.Tako da mislim da to sve ovisi o majci, kao i dojenje. Nece nista forsirati ali vjerujem da ako ih trazim i 100 puta da mi pomognu oko dojenja, da ce to i napraviti. U nekim bolnicama ti jedva da i pokazu jer imaju previse posla i ne stignu se baviti sa svakime. Nista ne forsiraju. Mislim da zapravo dok ne probam porod u drzavnoj i privatnoj bolnici da necu moci biti 100% sigurna sto je bolje/sigurnije
Barbie to mi je predivno sto tata sudjeluje od samog pocetka i moze biti 0-24 s nama
Hvala curke 💜💜 tako ste pune podrske i to obozavam ovdje 😘😘 nije da imam viska love, ali koliko sam se privatnih pregleda naplacala (od magnetnih rezonanca jer se ceka po 2 godine a ja moram svakih 6 mj,do tog da u nijednom labosu nemaju reagensa pa moram privatno) do neznam cega sve ne.. sigurno sam dala u zivotu vise privatnicima za sebe i svoja ljecenja nego sto bi platila podobnik..za bebicu mi nije tesko se zrtvovati, makar jela rizu svaki dan 😁 Mislim da je odluka pala, imam jos neko vrijeme za razmisljanje ali sve vise sam za privatno.
Nali pusti sta pricaju ograniceni ljudi,tesko netko moze razumjeti strah ako nije osjetio i prosao borbu za svoj i bebin zivot ,nema garancije ali bar znam da sam dala sve sto je u mojoj moci da bude sve ok taman sto si rekla jela rizu i vracala kredit 10god.
Ja se isto sad mislim izmedu carskog i prirodnog mada imam i dobro i lose iskustvo ali sto je porod blize dilema je veca jer komplikacije sa zadnjeg poroda ,pa spontani i sad ova visokorizicna trudnoca nije svejedno ,a pokrivena sam svim osiguranjima i mogu birati tako pusti price idi po svom osjecaju i kako ces se ti bolje osjecati.😘
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sortiraj odgovore
Najstariji