Cure jeste vi razmisljale o promjeni frizure sad u trudnoci?
Ja imala kosu do dupeta skoro,i osisala se na bob pocetkom ljeta. Koje olakšanje.... ono vau! Pogotovo dok sam morala mirovati. Nema izvlačenja te bezivotne kose dok lezis,a susenje i odrzabanje 3 puta krace traje. I svi mi kazu da mj puno puno bolje stoji ovako.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Emily,
hahahaha 🤣 Ja se nisam sisala, sramota reci, a obrve i nausnice od avgusta (tad kad sam na svadbu isla) i bas sam zacupavila bila 😊 Ja sam zaa neke promjene, ono nekako idu mi uz bebu haha. Novi dio mog zivota pocinje (najljepsi), ali to cemo poslije. Sada sam se osisala bas dobro, malo ispod ramena, da mogu i dalje je fino vezati u pundju (ja cijelu trudnocu vezem kosu, nmggg je pustiti na ovako buckasto lice, cudno mi 🤣)
Bila sam sada kod jedne male bebe od 3 mjeseca koja se cijelo vrijeme smijala... bez prestanka! Slatka je kao med medeni,otopila sam se! Išla sam kod frendice po finalne savjete,i njezino iskustvo sa sv.Duh je savršeno. Došla je taj dan ujutro u trudničku ambulantu,bila je otvorena 4 cm,a trudove je imala vec 2 dana prije,ali je skontala sama po sebini po aplikaciji koju je skinula da su lazni. Za cca 3 sata kad se vratila doma je skuzila da su bolovi sve jači se vratila u bolnicu. Sestra ju je pitala,pa zar vi danas niste vec bili?! Ova je rekla,jesam...ali me sada boli duplo vise. U tom trenu je bila otvorena 6 cm i poslali su je u radjaonu. Sveukupno porod je trajao 3 sata. Prva beba,52 cm,4200g i sve je proslo bez ikakvih rezanja i pucanja.... sve najprirodnije. Muž je jedva stigao na vrijeme s torbom,jer nisu ocekivali da ce se isti dan vracati u bolnicu. 😀 bas me dobro oraspolozila... kaze da je u prvih sat vremena rekla da bi moglanici roditi opet. Savjetuje da puno hodamo pred kraj,da misli da je to nju spasilo! 😁 I spakirala mi je hrpu muške rabljene robice,nisam se ni nadala...rekla je samo nosi vracati ne moras i meni su dali nemam pojma ni tko sve,ali imam curicu. To mi je najdraza opcija... ak je isfucano mogu baciti,a dobila sam punu vrecu. Eto! Tak to ide kada niti se nadas niti od nego traziš...😉
Pticoselico,mogu ti poslati svoju uputnicu za Petrovu kak je izgledala kad sam isla u TA. Hvala ti sto si javila za Dianatal.
Bas sam maloprije bila s busybee... čovječe taj nas gle spaja...sve cu vas upoznati...i sve ste mi prekrasne trudnice. Javite i ostale kada pošta stigne!
Evo mene sa kontrole. ..Sve je u najboljem redu hvala Bogu. ..Beba se normalno razvija ..Znam da je težak 1726 gr ali nisam čula da je doktor rekao koliko je dug...Ma nije ni bitno. ..Zatvorena skroz i cerviks 4,23 cm...CTG uredan..Ali ipak moja dijabetologica misli da ja ipak trebam povećati dozu inzulina na 4 jedinice .. objasnila mi je da to nije toliko strašno i da ima obih koji uzimaju i po 20 jedinica...Ma što se mora za bebicu nije ni teško.. Malo sam odahnula otkako sam došla sa pregleda. .uh 😀. .
Moj muž je sam izrazio želju da bude sa mnom na porodu a ja nemam ništa protiv. ..Ionako ako se Šta trebamo inormirati on to studiozno čita i analizira. .čak gleda i videa sa poroda. .valjda da zna Šta ga čeka 😀. .Makar smo se nas dvoje dogovorili da ćemo se svom silama i sredstvima boriti za carski rez. .Baš zbog mog paničnog straha 😣. .Ali o tom potom😀
Blaza26, jel ja to dobro vidim da si napisala 60 cm duga beba?? Čula sam za 53 - 54 cm, ali nikad ovoliko. Ako naša bude takva, morat ćemo u dućan na povratku iz bolnice
MareiKate, ja sam pila magnezijev citrat od Solgara i da, bila sam ga preko iHerba naručila. Bilo je neko veliko pakiranje, od 180 kom, ne sjećam se cijene. Kad sam potrošila, prebacila sam se na magnezij klorid heksahidrat. Pisala sam o tome na str. 360 pa pogledaj. Zavrije se 1l vode i ostavi se da prokuha. Kad se ohladi, onda se ubaci 33 g magnezija, ali se ne smije miješati metalnom, već isključivo plastičnom žlicom i onda se te otopine pije 1 dcl da dan, ili više po potrebi. Okus je koma, ali ja stvarno nemam nikakvih grčeva.
Ptica, ime još nemamo. Čak sam jedno predložila mužu, ali je samo frknuo nosom i rekao, vidjet ćemo. Nije baš bio oduševljen.
Uputnicu za TA još nemam, dobit ću je nakon pregleda 31.10. To mi je zadnji redovni pregled kod dr.
Ana89 je čini mi se već išla na CTG pa možda ona zna kako ta uputnica treba izgledati?
Ja sam vec morala ici u trudnicku ambulantu,uputnica je izgledala ovako:
Luks, što se kalcija tiče, ja sam primijetila da nesvjesno pijem puno više mlijeka nego inače, tj. do prije 1 mjesec nismo mlijeko ni kupovali. Sad ujutro kuham zobene u 3-4 dcl mlijeka i popijem uz to još 2 dcl (bijela kava), a skoro svaki dan navečer dodatno popijem 2 dcl toplog mlijeka, radi žgaravice. Uz to još jedem i sir, gaudu i krem sir. Tako da moj malac očito uzima sve moje zalihe.Nisam planirala uzimati dodatke prehrani, kontam da je ovo što jedem dovoljno, a možda i nije…Hm.. Što ti mislišIvylee?
Ja sam bebinu robu razvrstala po veličinama i odvojila sam vel. 50, 56 i 62, a sve veće sam zasebno spakirala.
Backup za izlazak iz bolnice je suprugov odabir među robicom koju imamo. Ja sam pripremila vel. 50 i čisto sumnjam da bi mu to moglo biti malo, a ako baš bude, prepustit ću mužu da odabere nešto od vel. 56. Poznavajući njega, donijet će sve što imamo u toj veličini
ja cijelu trudnoću po mlijeku sirevima i svemu . inaće pijem mlijeko a sad pogotovo
Blaza26, jel ja to dobro vidim da si napisala 60 cm duga beba?? Čula sam za 53 - 54 cm, ali nikad ovoliko. Ako naša bude takva, morat ćemo u dućan na povratku iz bolnice
Daaa 60 cm,nisam pogrijesila.... oni su znali da je bebica veca,al da je toliko,nisu se nadali ni malo.
Jbte pa ona je samo metar veca od malog
Book curke,
Bome ste se danas raspisale 😅😅
Da da Salatice sutra smo u 35 tjednu, meni je to sve nevjerojatno 😊😊 vrijeme bas brzo prolazi 🙂
Sto se tice izbora bolnice, svatko radi po svom osjecaju a to sto ce babe i susjedi pricat boli me briga. Radi se o nasim bebama, zivotima i valjda smo sposobne same u suradnji s muzem naravno donijet takvu odluku. Slazem se da ce ljudi uvijek komentirat da zasto bi placala porod kad mozes to obavit "besplatno"u bolnici. Ako si sigurnija u Podobniku idi tamo, mir nema cijenu. A selo ce uvijek pricati, sto god ti napravila. Tako da ih ne dozivljavaj 😊
Maggie wow, busa divna. 😊 36 tjedan 🤗🤗 jos malo i bebica je tu. 😊 jeste se odlucili za ime?
Klikerice gel je stigao 💪 ide odmah u torbu za rodiliste 😊
Btw cure koje ce ic u Petrovu u TA jel nam za preglede treba uputnica? Moja ginekologica iz st-a nije znala da u zg se ide na pregled u TA nakon odredenog tjedna pa nije znala ni kakvu uputnicu da mi da. 😏 Barbie, Maggie ako ste dobile uputnice za Petrovu jel mi mozete poslikat i poslat, moze i na face. Cisto da joj znam rec sta mi treba. Hvala 💪🤗
Draga ja sam ti od 13 tjedna u petrovoj u TA
Na uputnici mi je pisalo nadzor nad visokorizicnom trudnocom vjerojatno zbog povjesti pobacaja i posto je ivf trudnoca, D1 obavezno mora bit ona pokriva sve,
Trazi se pregled i ultrazvuk
Ta uputnica vrijedi do kraja ukljucujuci i porod a sve ostalo kaj oni zahtjevaju oni mi izdavaju interne uputnice
Sortiraj odgovore
Najstariji