Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivylee
    25. Listopad 2018. 10:02

nali

Duu ovom jelovniku svaki obrok kriska kruha.. Mislim da ima puno kvalitetnijih namirnica nego ovo sto su stavili..Stvarno mi nisu jasni, ko slaze taj meni 😶

Kad su lijeni preračunati ugljikohidrate u bilo što drugo osim kruha 😡

du1988
    25. Listopad 2018. 10:03

nali, ja se na tvom mjestu uopce ne bi opterecivala sta ce tko reci u vezi tvoje odluke i poroda...ti zivis za sebe i svoje dijete, a ne za druge, pogotovo besposlene susjede 😲 ako imas strah i losa iskustva, a kod podobnika ces se osjecati sigurnije...samo daj! 

url=https://lilypie.com]

Emily1801
    25. Listopad 2018. 10:05

nali

Jeste vec sve odabrale bolnicu (koje imate izbora) gdje cete roditi?
    Iskreno, ja sam mislila vinogradska ili sv duh. Sto se blizi porod, mislm vise da cu ici u podobnik. Nekako me frka, beba se sa svime do sada izborila, jos se nije ni rodila a svaki put nesto novo sto joj je ugrozavalo njen opstanak i onda da mi nesto krene po zlu.. Neznam, frka me, glupaca sam citala one ispovjesti iz bolnica.Em sto imam izrazito neugodnih iskustava s bolnicama..
    Mene bedira jer sam u jednom razgovoru spomenula muzevoj sestri da bi ja mozda isla u podobnik i sada to zna cijeli kvart, susjede me maltretiraju u stilu da sam nemajka i nisam normalna. Nemate pojma koliko me to zbediralo ☹️ Sto je to tako grozno sto razmisljam platiti porod?????? Uopce nisam nikada sudila nekome o takvim stvarima, neko ide ugradit sise a neko zeli privatni porod, a neko ce zivjeti u supi i voziti neki fensi auto.

Ma neki ljudi stvarno nemaju pametnijeg posla. Nista se ne obaziri nego napravi kako ti mislis da je najbolje za tebe i tvoju bebu.
    Ja idem na sv. Duh jer tamo imam svoju doktoricu Akšamija koja je predivna, da nisam pronasla nju neznam isla bi u Vinogradsku jer tamo radim ali nisam bas odusevljena njihovom ginekologijom zbog loseg iskustva na pocetku trudnoce. Kolegica je tamo rodila i moglo je to sve skupa biti bolje ali ajde proslo je.
    Ja ti mogu preporuciti sv. Duh jer idem tamo od 16. tt u trudnicku i vidim da su svi ljubazni jedni prema drugima, ceka se kako koji dan ali uglavnom to ide sve brzo, svi su naruceni pa sestre svoj dio posla obave brzo ( vaganje, tlak, urin trakica ) za ctg neznam jer ga jos nisam radila. Jedino se doktore malo ceka, ali nista prestrašno.

MareiKate
    25. Listopad 2018. 10:07

nali

Iskreno, ja sam mislila vinogradska ili sv duh. Sto se blizi porod, mislm vise da cu ici u podobnik. Nekako me frka, beba se sa svime do sada izborila, jos se nije ni rodila a svaki put nesto novo sto joj je ugrozavalo njen opstanak i onda da mi nesto krene po zlu.. Neznam, frka me, glupaca sam citala one ispovjesti iz bolnica.Em sto imam izrazito neugodnih iskustava s bolnicama..
    Mene bedira jer sam u jednom razgovoru spomenula muzevoj sestri da bi ja mozda isla u podobnik i sada to zna cijeli kvart, susjede me maltretiraju u stilu da sam nemajka i nisam normalna. Nemate pojma koliko me to zbediralo ☹️ Sto je to tako grozno sto razmisljam platiti porod?????? Uopce nisam nikada sudila nekome o takvim stvarima, neko ide ugradit sise a neko zeli privatni porod, a neko ce zivjeti u supi i voziti neki fensi auto.

Nali, ja sam čitala te ispovijesti i nisam se uopće uzrujala jer nisam saznala ništa novo u njima. Mnogo prijateljica i poznanica je već rodilo i varijacije tih priča koje su sada po medijima sam čula iz prve ruke, tako da ovo sad mi nije nikakav dodatni strah izazvalo...
    Ja bi ti rekla, raspitaj se o bolnicama, razgovaraj s nekim tko je imao lijepo iskustvo i probaj se osloboditi malo straha. Porod je težak, i krvav i bolan i meni osobno gadljiv 😅 ali bit će takav i u Podobniku, samo što ćeš tamo imati veće povjerenje u doktore. Ne slušaj nikog i odaberi po svom osjećaju, ali ja bih ti od srca savjetovala da se malo probaš raspitati o dobrim primjerima u našim bolnicama i sačuvaš novčeke 😉
    Puno toga može poći po zlu bilo gdje, ali sve idemo u bolnicu s vjerom da će sve dobro proći. A ako imaš baš ono viška para da ne moraš razmišljati, bez imalo grižnje savjesti si priušti Podobnik ako misliš da ćeš se tamo osjećati najsigurnije...

• zvrkica
    25. Listopad 2018. 10:09

Nali ako misliš da će ti biti bolje kod Podobnika idi, briga te što drugi pričaju. Ja da sam u ZG definitivno bi išla u Podobnik. Mislim, i IVF sam radila u priv klinici u ZG pa su mi svi rekli što nisam u bolnici u OS. WTF, što nekog briga, mi plaćamo, ne oni.
    Shvati da su žene i ljubomorne ponekad jer si možda ne mogu to priuštiti. Lijepo je Ella Dvornik u nekom tekstu objasnila zašto priv klinika za porod.

Uostalom, uvijek će netko za nešto gunđati. Tvoj porod, tvoja stvar.

MareiKate
    25. Listopad 2018. 10:11

Emily1801

nali

Ma neki ljudi stvarno nemaju pametnijeg posla. Nista se ne obaziri nego napravi kako ti mislis da je najbolje za tebe i tvoju bebu.
    Ja idem na sv. Duh jer tamo imam svoju doktoricu Akšamija koja je predivna, da nisam pronasla nju neznam isla bi u Vinogradsku jer tamo radim ali nisam bas odusevljena njihovom ginekologijom zbog loseg iskustva na pocetku trudnoce. Kolegica je tamo rodila i moglo je to sve skupa biti bolje ali ajde proslo je.
    Ja ti mogu preporuciti sv. Duh jer idem tamo od 16. tt u trudnicku i vidim da su svi ljubazni jedni prema drugima, ceka se kako koji dan ali uglavnom to ide sve brzo, svi su naruceni pa sestre svoj dio posla obave brzo ( vaganje, tlak, urin trakica ) za ctg neznam jer ga jos nisam radila. Jedino se doktore malo ceka, ali nista prestrašno.

Emily, ja idem još privatno na preglede ali se planiram ubrzo prebaciti na sv. Duh u trudničku, da li to mogu učiniti tek u nekom tjednu ili mogu bilo kada tražiti uputnicu od svog soc ginića i samo se naručiti? 

• nali
    25. Listopad 2018. 10:16

pepercorn

nali

Nali, ja se dvoumim između Vinogradske i Merkura. Prije sam razmišljala o Podobniku i bili smo spremni platiti jer me bila frka no onda smo se raspitali i čuli da je Podobnik ok samo ako je na porodu sve ok. No, ako se dogode neke komplikacije onda te šalju u bolnicu, tako da na kraju završiš u bolnici i još njima platiš. Mi smo zato odustali od Podobnika. Da mi garantiraju da će oni odraditi porod do kraja bez obzira na moguće komplikacije vjerojatno bi išla tamo.

Vidis, meni su iz podobnika rekli da su ful opremljeni sto se poroda tice i komplikacija vezanih uz majku (naravno, ako dobijem neznam..mozdani udar da me nece moci zbrinuti) jedino bebica ako je nesto ozbiljnije,salju ju u rebro. Makar imaju i inkubatore i sve. A iz vinogradske nisam osobno cula ni jednu losu pricu pa mi je nekako ok, makar i o njoj pisu svasta.

• nali
    25. Listopad 2018. 10:20

Emily1801

nali

Mene su u sv duhu u 9tt trudnoce kada sam dosla s krvarenjem na hitnu ostavili 40 minuta u cekaoni da cekam, i to mi nikako nije bilo jasno.. Ali doktor mi je bio prezakon pa sam i zaboravila to cekanje.

Ana89
    25. Listopad 2018. 10:22

Idite roditi kamo god hoćete i ne opterećujte se komentarima drugih. 
    Čestitam na okruglim tjednima svima koje su ih doživjele, ja čekam ulazak u svoj 35. tt sutra😊
    Bit ću odmah bolje kad bude pisalo 5 tj i 6 dana ☺️
    Ja se danas osjećam bljak danas. Prvo sam se probudila s mukom u želucu i kašljući, pa ono drugo na wc- u. I onda nakon početne sreće jer su mi noge mršave , obje, nakon sat i pol idi jest, ustaj se - diži se, počele opet naoticati. Pa onda kure za fakin stopala i počelo me peći na jednom dijelu nakon dezinfekcije .Pa opet mučnina i tako u krug. Ne moram napominjati da sam se rasplakala od muke u jednom trenu zbog svega 😣😣
     Osjećam se podbuhlo, što vjv umišljam, natečeno, što vjerovatno toliko ni nisam do navečer i svaki tjedan tisuću godina traje. Još 5 tjedana, tješim se. 
    Ufff nikad kraja. 

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• zvrkica
    25. Listopad 2018. 10:29

Ana i meni nekad bude svega preko glave zbog tog mirovanja, ali onda kad se sjetim koliko sam to čekala i koliko želim bebu dobijem grižnju savjesti da sam ae neki dan rasplakala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.