Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zvrkica
    25. Listopad 2018. 11:13

Vezano za porod, kod nas u bolnici pratnja ne može biti u radaoni za vrijeme izgona.
    Jel tako i kod vas?

Znači, mi plaćamo tečaj 400 kN da bi pratnja bila na porodu i na kraju kad je samo čin poroda pratnja mora izaći van na par minuta. 

Ana89
    25. Listopad 2018. 11:14

zvrkica

Ana i meni nekad bude svega preko glave zbog tog mirovanja, ali onda kad se sjetim koliko sam to čekala i koliko želim bebu dobijem grižnju savjesti da sam ae neki dan rasplakala

Ma nije sramota osjećati se loše, pogotovo ne u trudnoći i pogotovo te kad te mirovanje i žnj toga podsjeća na vrijeme 🙄

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• nali
    25. Listopad 2018. 11:16

_svjesna

Ja sam jucer bila na pregledu, sve nam je u redu, grlic cvrst, zatvoren ☺️
    Kaze da ce malac biti duga beba 😁
    Dobila sam ukor za kilograme, do sad sam na +10.
    Cure je li to mnogo? Doktorica me dobrano isprepadala, kaze da do sljedeceg puta ne zeli da vidi nikakav dobitak. Priznala sam joj da jedem dosta kruha pa mi je savjetovala ishranu sa manje ugljikohidrata.
    Evo sad treba da doruckujem i nemam pojma sta da jedem???? Dajte neke prijedloge pls 😒

Ma nemoj se brinuti za kile, ja sam bila na +13 prije 2 tjedna isto me oprala za kile. Ali ja stvarno puno papam i u zadnje vrijeme cesto pizzu a nisam ju prije voljela.Ideje za dorucak: jogurt sa chiom i vocem (napravi sama, od obicnog jogurta), zobene, kruh sa puno sjemenki od tamnog brasna sa posnim sirom, inregralni dvopek.. Probaj kruh izbaciti. Meni je najdrazi i najcesci dorucak posni ili zrnati sir sa kuhanom sunkom (ili bez sunke,nisam bas mesojed) i povrce (paprika, rajcica, krastavci..ovisi sto imam). 

• Kani07
    25. Listopad 2018. 11:16

_svjesna

Cure je li to mnogo? Doktorica me dobrano isprepadala, kaze da do sljedeceg puta ne zeli da vidi nikakav dobitak. Priznala sam joj da jedem dosta kruha pa mi je savjetovala ishranu sa manje ugljikohidrata.
    Evo sad treba da doruckujem i nemam pojma sta da jedem???? Dajte neke prijedloge pls 😒

_svjesna

Svjesna ako je sve uredu ,oni malo drame s kg,ja sam +15 nista mi nisu prigovorili ,ok imam i visine ,ja sam od mirovanja vise i voda mi se prima i sad zadnja tri tjedna otkad sam dobila dozvolu za kretanje ni grama nisam dobila a sebi se cinim deblja nekako.Bitno je da su nalazi i bebica ok ,kile ce otic.Ja samnu prvoj trudnoci imala +40 pa sam se brzo vratila u formu.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Klikerica
    25. Listopad 2018. 11:22

nali

Sto je to tako grozno sto razmisljam platiti porod?????? Uopce nisam nikada sudila nekome o takvim stvarima, neko ide ugradit sise a neko zeli privatni porod, a neko ce zivjeti u supi i voziti neki fensi auto.

Vlastiti mir nema cijenu!!!
    Ja znam čovjeka koji je iz malog zaselka u Slavoniji 2 puta zenu dovezao u Podobnik i otplatili su to na kredit.
    Njihov je zajednicki stav bio da nista na svijetu nije vrijedno koliko da trenutak radjanja njihovoga djeteta prodje uredu. I oboje su jako bojali i oboje su zeljeli porod bez velike drame,a radi se o poljoprivrednicima koji nemaju neke velike škole,ali imaju veliku mudrost.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

mmama2
    25. Listopad 2018. 11:27

zvrkica

Vezano za porod, kod nas u bolnici pratnja ne može biti u radaoni za vrijeme izgona.
    Jel tako i kod vas?

Znači, mi plaćamo tečaj 400 kN da bi pratnja bila na porodu i na kraju kad je samo čin poroda pratnja mora izaći van na par minuta.

Koja bolnica to? 

• zvrkica
    25. Listopad 2018. 11:28

mmama2

zvrkica

Jel tako i kod vas?

Koja bolnica to?

Osijek

• Strudlica
    25. Listopad 2018. 11:33

Zvrkice evo oslikala sam sastav za melem baby

zadranka86
    25. Listopad 2018. 11:39

Cure ja aktivno od 6h jutros...prvo isla u dz tat urin i krv onda isla radit urinokulturu opet i isla s jednog musta na dr.nekih bice 30km..pa opet nazad kuci odanila po ure i u auto i na priredbu dani kruha su u skoli....da ne kazem da san ujutro sprvo obavila taj urin spremila se onda probudila cure obukla otpratila za sk.a mkadu s menom..i bass san sad ko da me vlak prisa..taman rucak stavila a takoooo mi se spava...😥😥

• zvrkica
    25. Listopad 2018. 11:42

mmama2 evo sad sam provjerila to.
    Oni zamole da pratnja izađe, ali ako želi može ostati.
    Netko je mužu dao netočnu INFO.

Kao ima.ljudi koji ne mogu podnijeti to pa im onda unaprijed kažu da izađu van

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.