Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    25. Listopad 2018. 18:44

klikerice, nisam te pitala kakva je tvoja situacija sa zuci? jesi jos na zucnoj dijeti? Bas je sa mnom u bolnici bila buduca mama blizanaca zbog iste stvari!

url=https://lilypie.com]

Ivylee
    25. Listopad 2018. 18:53

du1988

cure, drago mi je cuti za sve dobre vijesti i pozitivna iskustva! stigli su mi roditelji iz slavonije pa se druzimo i ne stignem toliko pratiti i tipkati. Htjela sam samo s vama jos prokomentirati, pogotovo dalal, ivylee i salatica koje su u slicnoj situaciji. Gledam sad nalaz profila i onaj tromjesecni prosjek mi je cak i nizak!! ja mislim da stvarno pretjeruju s tim secerom…

I ja kažem... Ja sam svrstana u GD zbog srednje vrijednosti na ogtt koja je bila za 0.1 veća. Neke cure nisu ni vadile nakon sat vremena nego samo nakon dva, pa u tom slučaju bi imala uredan nalaz. Profili svi oko 4, 4.5...kila dobila +8 a ne pridržavam se baš njihove prehrane. Ok, pojedem slatko, ne visim na junku, više jedem povrća al tako se hranim i inače. Čak je i sama dr na VV prokomentirala gledajući moj nalaz, aha sad se mi moramo pretvarati kako je to jako strašno i kontrolirati vas do kraja trudnoće. Mislim da je time sve rekla za naše slučajeve. Naravno, kad su u pitanju šećeri koji su i natašte lošiji i prehranom se ne daju srediti to je drugi par rukava i ne bi se s tim zezala....

Emily1801
    25. Listopad 2018. 19:02

Klikerice bas je dobro procitati ovakvo pozitivno iskustvo! Kad smo kod setnji ja sam isto pocela cesce setat i upravo sam se vratila iz setnje od 1.5 sat. Super je osjecaj i planiram tako svaki dan dok god mi vrijeme bude dopustalo. 
    Za sad se bas dobro osjecam, nadam se da ce tako ostati do kraja. 😊

du1988
    25. Listopad 2018. 19:03

Ivylee

du1988

cure, drago mi je cuti za sve dobre vijesti i pozitivna iskustva! stigli su mi roditelji iz slavonije pa se druzimo i ne stignem toliko pratiti i tipkati. Htjela sam samo s vama jos prokomentirati, pogotovo dalal, ivylee i salatica koje su u slicnoj situaciji. Gledam sad nalaz profila i onaj tromjesecni prosjek mi je cak i nizak!! ja mislim da stvarno pretjeruju s tim secerom…

I ja kažem… Ja sam svrstana u GD zbog srednje vrijednosti na ogtt koja je bila za 0.1 veća. Neke cure nisu ni vadile nakon sat vremena nego samo nakon dva, pa u tom slučaju bi imala uredan nalaz. Profili svi oko 4, 4.5…kila dobila +8 a ne pridržavam se baš njihove prehrane. Ok, pojedem slatko, ne visim na junku, više jedem povrća al tako se hranim i inače. Čak je i sama dr na VV prokomentirala gledajući moj nalaz, aha sad se mi moramo pretvarati kako je to jako strašno i kontrolirati vas do kraja trudnoće. Mislim da je time sve rekla za naše slučajeve. Naravno, kad su u pitanju šećeri koji su i natašte lošiji i prehranom se ne daju srediti to je drugi par rukava i ne bi se s tim zezala….

pa slazem se u potpunosti. Sto ti kazes, da je nataste los to je druga stvar...meni nataste bude 3,7-3,8. HbA1C u postotku 4.7. Ne kazem da se treba natrpavati, ali recimo ovo kako se ti hranis je super i sasvim dovoljno. Nadam se da cu obaviti jos jednom to za 5 tjedana i da me nece vise gnjaviti do kraja

Maggie85
    25. Listopad 2018. 19:05

Vrag je odnio šalu... idemo i s tim čajem početi, ipak sam ušla u 37. tt. Još moram nabaviti svježe datulje. 
    Ako koga zanima, čaj je iz Botana fitocentra (Zagreb): http://www.naturala.hr/naturala-kolumne-o-autoru/autor-drPokupec-611.html
    Ovu količinu sam platila 50 kn.
    Inače sam kod te fitoterapeutkinje uzimala čajeve i tinkture za regulaciju menstr. ciklusa i već prvi mjesec primijetila sam poboljšanje, a radi smjese i za štitnjaču i za poboljšanje stanja spermiograma, ma svašta nešto. (Reklamiram samo zato jer sam osobno isprobala i bila zadovoljna.)

Emily1801
    25. Listopad 2018. 19:06
    Evo upravo sam procitala mail iz Nexta :))
    Evo upravo sam procitala mail iz Nexta :))

Salatica9192
    25. Listopad 2018. 19:20

Du, 
    sta je sa njima? Stv nisu normalni. Pa tebi je sve super, zbog cega su uopste dizali paniku? Ja sam gora od tebe, dobila 22kg, secer dva puta ujutru bio preko 5,00 i tromjesecni mi u samoj granici normale plus inzulin sto je bio visok ono jednom. A opustenija sam od tebe 😶 Mislim ne podrzavam i nije pohvalno sta radim sa slatkisima  (opet sam se vratila starim navikama ovih par dana poslije bolnice, zato me evo sad jedem jabuke i narandze za kaznu haha). Ali kod tebe ja nigdje ne vidim problem. Opusti se i jedi sta ti se jede sa izbegavanjem junk fooda i slatkisa koliko mozes (a i to se nekad ogrijesis), tako ja pokusavam,
    a tek ti, imas dosta bolje od mene nalaze. 

Pticaselicazgst
    25. Listopad 2018. 19:24

Dalal super za odlican pregled 😊 neka je sve u redu i bebolino lijepo napreduje 🤗
    Emily jel ovaj popust u nextu vrijedi samo u ducanima ili i online? Jel imas tu info?
    A taman sam rekla da vise necu nista kupovat 😅😅

Klikerica
    25. Listopad 2018. 19:39

du1988

klikerice, nisam te pitala kakva je tvoja situacija sa zuci? jesi jos na zucnoj dijeti? Bas je sa mnom u bolnici bila buduca mama blizanaca zbog iste stvari!

Žuč miruje,a ja i dalje vec 3.mjesec jedem dijetno. No,to je moja odluka...  nisam htjela da me trudnu operiraju,i totalno sam se navikla na ovu dijetnu hranu... više na drugu hranu ni ne pomišljam. Niti se sjećam okusa... uglavnom,dobro sam s tim dokle god ne boli i ne peče. A kada ću to operirati cu razmišljati nakon poroda kad se upoznam s klikerom😊

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Ana89
    25. Listopad 2018. 19:58

Salatica9192

Du,
    sta je sa njima? Stv nisu normalni. Pa tebi je sve super, zbog cega su uopste dizali paniku? Ja sam gora od tebe, dobila 22kg, secer dva puta ujutru bio preko 5,00 i tromjesecni mi u samoj granici normale plus inzulin sto je bio visok ono jednom. A opustenija sam od tebe 😶 Mislim ne podrzavam i nije pohvalno sta radim sa slatkisima (opet sam se vratila starim navikama ovih par dana poslije bolnice, zato me evo sad jedem jabuke i narandze za kaznu haha). Ali kod tebe ja nigdje ne vidim problem. Opusti se i jedi sta ti se jede sa izbegavanjem junk fooda i slatkisa koliko mozes (a i to se nekad ogrijesis), tako ja pokusavam,
    a tek ti, imas dosta bolje od mene nalaze.

Rade paniku iz ničega. Ovi u Ri mi nisu ni pogledali OGTT kad sam odnijela nalaze,  samo je komm da bi morala piti željezo😊 Zna ona da pretjeruju svugdje. A ovaj bi da radim taj Hba..kako god. A dr iz Zagreba na jednom forumu, da idem na GUK profil .A brate 😂😂

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.