U ovoj fazi trudnoće nisu opasne. Tako su meni rekli jer sam prije mjesec dana bila kod susjede i igrala se s njenim klincima da bi me ona odmah drugi dan nazvala da se mali "okozio". Svi doktori me tješili da nije frka.
U ovoj fazi trudnoće nisu opasne. Tako su meni rekli jer sam prije mjesec dana bila kod susjede i igrala se s njenim klincima da bi me ona odmah drugi dan nazvala da se mali "okozio". Svi doktori me tješili da nije frka.
Nadam se i ja da nisu, ne možemo opet toliko utjecat hoćemo se zarazit. U biti sam čitala da je to neposredno pred porod i 2 tjedna nakon poroda opasno za bebu jer ne može primiti antitjeant od majke pa ...
Cure,
preslatka su odijelcaa 😍😍 Mali manekeni i manekenke ❤️ Da li kod vas u bolnici ima fora "moja prva slika" ? Kod nas u porodilistu prilikom izlaska se dobija besplatno fotografisanje i ono izrada uz ime bebino, datum rodjenja, kilazu, duzinu 😊 Plus mozes i kupiti ih dodatnih.
Ja se pocela pakovati za bolnicu. Za sada neseser sa kozmetikom, 3 paketa mrezastih ulozaka, 2 paketa mrezastih gaca, 1 paket tufera za bradavice (30kom), 2 velika peskira, 4 mala peskira (obicna od 1 euro, sto ih mogu baciti poslije, kako je mamma2 savjetovala), kucni ogrtac, dvije spavacice, troje carapa, kese za stvari, vlazne maramice za sebe i bebu (2 paketa), pelene Babylove Newborn i dvije tetra pelene. E trebam jos ubaciti onaj Purlean za bradavice, kako vec vi zovete, 2 potkosulje, 1 grudnjak za dojenje, toalet papir i nepromocne podloge. Spremiti odjecu za izlazak svoju i bebinu i to je to? Za prvu ruku sam spremna ja mislim 😊
A evo nase kombinacije
Da, zaboravila sam gore napisati i 200 eura hahahha :D 100-150 za doktora i 50 za babice hahaha 😭😭😭😭😭😭 Uzasna sam sto se ne borim protiv tog, ali zelim da se obezbjedim, previse sam ruznog vidjela i dozivjela. Alii dobice prije poroda, poslije poroda CAO CAO 🤣 😏 Planira li i to jos neko?
stvarno su sve kombinacije preslatke!! 😍😍 salatice, ja ne planiram nositi eure, ali sam doktoru nosila kulen, bombonjeru i rakiju kad mi je izasao ususret s nekim stvarima da ne moram potezati do Zagreba. Raspitat cu se kakav je obicaj ovdje, cula sam da zene znaju po muzevima poslati bar kavu i bombonjeru za sestre i babice!
url=https://lilypie.com]
Curke, ja lagano radim popis za Muller, dm i ostalo pa me zanima, koje pelene ćete koristiti, ej koje ste uzeli za prvu ruku? Pampers ili nešto jeftinije? Čula sam pohvale za dm-ove i mullerove pa sad nemam pojma s čim da krenem?!
Ptico, znaci to su nam te cari zadnjeg tromjesecja 😁
Barbie, da, ni meni nece otvoriti. Potraziti cu na stranici, nadam se da ima i Minnie 😁 hvala ti!
Baza za jaje nije potrebna, samo ga treba dobro zategnuti pojasom i bit ce ookej.
Maša je dobila kompletic za izlazak iz rodilista, tj kupila joj majka 😁 i toooplo medo odjelce
Gdje si kupila ovo bijelo odjelce? Bas je preslatko 😍😍
U Baby centeru, ima jos u sivoj boji i na -30% su 😊
E mi imamo to sivo iz Baby Centra, to je prva stvar koju je moja mama kupila unuku 😊
Novce i sl. sigurno ne planiramo nuditi i nositi, pocastiti ih kasnije vjerojatno hocemo, isto smo radili i nakon salmonele i tjedan dana lezanja na zaraznom i jer su svi bili divni. Nadam se da ce i ovdje biti jednako iskustvo i iako znam da im je to posao, opet mi je nekako normalno da zahvalim. Slavonski mentalitet, sto reci 😂
Luka ❤
Curke, ja lagano radim popis za Muller, dm i ostalo pa me zanima, koje pelene ćete koristiti, ej koje ste uzeli za prvu ruku? Pampers ili nešto jeftinije? Čula sam pohvale za dm-ove i mullerove pa sad nemam pojma s čim da krenem?!
Ja sam uzela one pampers premium care ili kako vec. Dobila sam popust na njih s dm knjizicom za trudnice. 15% sam iskoristila na ukupan iznos racuna i jos mi je teta na blagajni rekla da mogu iskoristiti i bon s popustom bas za pelene tako da je super ispalo. Kasnije mislim uzimati mullerove jer sam cula pohvale za njih.. Al realno pampersice su vrlo cesto po trgovackim centrima na akcijama.
#šmemil
I mi mislimo krenuti s Pampers Premium, a kasnije cemo probati malo eksperimentirati.
Luka ❤
ja sam isto ipak kupila pampers premium vel.1, a za babice sam mislila poslje ih počastit s nekim kolačima, kavom..naravno ako zasluže 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji