Bussybee mislim da tebi to nece ni trebat,jer skafander je debel,a kad pogledas kraj 2.mjeseca ce bit,a sigurno prvi mjesec neces uvlacit bebu u skafander jer je nezgodno. I bit ce vec proljece. Mozda radije medo odjelo koje cete nosit. Meni je termin 19.01.i isto ne planiram skafander. Medo odjelo imam i to je to.
Bruna preslatka je robica,maša će bit mala manekenka😍
Bruna i Pepe, predivna vam je odjeća za izlazak iz bolnice. ja se dvoumim između dvije kombinacije. budem vam slikala kad stignem. više glava je pametnije nego jedna :D
imam skafanderčić iz c&a (kupila ljetos na rasprodaji) koji je u biti jaknica i onda se onaj donji dio kopča, pa može biti i samo jaknica. no, u broju 68 je. sada kad to gledam mi izgleda kao da sam trebala uzet 62. no, nadam se da će ipak biti uporabljiv. termin mi je 11.12. pa sam računala da će ga veća zima svakako zadesiti i da će mu trebati.
https://www2.hm.com/en_eur/productpage.0628551006.html
vidjela sam ovo na Minnie na h&m-u, preslatko mi je :)
Evo kuma javlja da je u predrađaoni,probusili su joj vodenjak i sad cekaju da trudove dobije. Bila je 3 prsta otvorena... sad cekamo😍😍😍😍
Mene je uhvatila nervoza,kako cu kad ja budem rađala :D
super mi je što već kombinirate kompletiće za izlazak, mi za vikend idemo u ikeu, kupujemo komodu pa idući tjedan kad muž uhvati vremena montaža i slaganje, pranje itd. Moram se malo pokrenuti…
Mene zanima za kremu za lice za bebinu kožu, ono kad idemo vani, pisale smo već o tome. Ugl, jel ima ko preporuku? Il je već koristio?
Mislila sam uzeti Mustelu, mislim da sam vidjela da imaju bas nesto za tu namjenu.
Luka ❤
super mi je što već kombinirate kompletiće za izlazak, mi za vikend idemo u ikeu, kupujemo komodu pa idući tjedan kad muž uhvati vremena montaža i slaganje, pranje itd. Moram se malo pokrenuti…
Mene zanima za kremu za lice za bebinu kožu, ono kad idemo vani, pisale smo već o tome. Ugl, jel ima ko preporuku? Il je već koristio?
Pisale su cure za mustelin stik,da je dobar za lice..ali nije nitko napisao jel to bas u stiku ili je ko kremica da se moze lijepo razmazati..cim vise mama pitam za ikakvu kozmetiku za bebe svakoj mami je dobro nesto drugo..tako da..😅
A ovo za autosjedalice,mi smo se odlucili za cybexovu bez baze..velika vecina tih sjedalica je testirana bas bez baze..samo je treba dobro postaviti.
Ana, sve najbolje, nek je sretan! 🍾🍼🎊 Uzivaj u torti ☺️
Ja sam ovih dana u totalnim generalkama doma, svaki dan po jedna prostorija, ves, peglanje... sou 😅 cini se kao da me pravi nesting copio 😂
I ja idem u Vinogradsku, 6.11. sam narucena prvi put u trudnicku tamo. Prije 2 god kad sam bila samo su me rucno gledali, slusali otkucaje, tlak, urin itd, nikad na ctg ni ultrazvuk nisam isla. Sad mi frendica nedavno rodila tamo, kaze da su svaki put slali na ctg, valjda nesto novo...
I mi smo uzeli Maxi cosi pebble plus jaje, bez baze, auto nam cak ni nema isofix 🙊 Tak da tu nismo imali bas neke prevelike dileme 😁 Ali i meni se cini da je mozda bolje za jaje da bude bez baze, lakse ga je postelat, bas ono kaj je Maggie ja mislim pricala na pregledu as da su joj rekli.
Odoh zvat doktora da cujem jel su stigli brisevi, drzite fige da smo cisti 😁😘
Evo na ovu sam mislila, ne na stick: https://www.mustela.com.hr/content/Cold-Cream-nutri-protective
Luka ❤
Ja cu ipak ujutro na obican nalaz za urin i urinokulturu plus vadenje krvi..iako pijem brusnicu vec par dana ne primjetim nista bolje pa sam zvala doktora i tako oni me odma ujutro salju to sve provjerit...ipak cu onda bit u miru..ovako se nalivam brusnicom cesto mokrim a ne vidim nekog pomaka a ne bi se tila salit s nicim kad je trudnica u pitanju....ja lezim curee rucala i sad popodnevni odmor....
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji