Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    25. Listopad 2018. 06:25

Jutro žene 😀 Udaljenost bolnice? Cca sat i 15 min. 100 i nešto km jedan smjer, drugi grad. Veselo haha 😊😊
    Ali meni ionako" prijete "da će me trpati prije u bolnicu, nadam se ne previše prije i da se varaju kao za sve ostalo što su mi "sivo"prognozi i prije nego sam ostala trudna 
    Sretno svima na pregledima žene😀😀😀 I znam da će samo dobre vijesti biti 😊

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    25. Listopad 2018. 06:42

Dalal

Slatica. .vrijednosti se penju sad i do 100 ..a smiju ici do 90..tako visoke vrijednosti nisu bile ni prije inzulina. Čula sad da se.to treba podijeliti sa 18 pa da se u poredi sa vrijednostima kod nas…Možete li mi molim vas reći kolike su vama bile vrijednosti na tašte.

Ne racuna se tako sigurno. Po tome ti imas kao i ja, a ja i da tableta skinuta, gdje inzulin tek. Ispada tu 5 i 5,6 tako. E bas kao moj. Moj najveci u trudnoci je bio jutarnji 5,6 i najmanji 3,2. Setka se stalno. U bolnici je super stalno bio, onaj 24h dnevni profil. Sad sam opet pretjerala sa slatkisima pa vjerujem da je skocio sigurno na oko 5,00 opet. Ali to nije za inzulina. Do 5,1 u trudnoci je normalno. Od 5,1 do 6,00 je promjena ishrane ili eventualno tabletice (ali to mora da ti je stalno tako, ne da se desi jednom).
    Sad cu istraziti tvoje te vrijednosti. 😋
    Ana,  
    ti si rekorder haha. Ne pisemo vise o nasim kilometrazama 🤣

du1988
    25. Listopad 2018. 06:57

jutro cure! dalal, ja sam ti evo bas u bolnici-zavrsavam 24 satni profil. Nataste mi je bio 3,7 i jutros i jucer ujutro. Sve ostale vrijednosti su bile oko 4-5, jedino nakon dorucka 6.5 i nakon vecere 7.1
    Sad cekam vizitu pa da cujem upute, ocekujem da ce mi reci da nastavim s dijetom 🤔 sretno s pregledom!

url=https://lilypie.com]

25. Listopad 2018. 07:02

Jutro curke.Du ...Javi kak je prošlo.

Salatica9192
    25. Listopad 2018. 07:07

du1988

jutro cure! dalal, ja sam ti evo bas u bolnici-zavrsavam 24 satni profil. Nataste mi je bio 3,7 i jutros i jucer ujutro. Sve ostale vrijednosti su bile oko 4-5, jedino nakon dorucka 6.5 i nakon vecere 7.1
    Sad cekam vizitu pa da cujem upute, ocekujem da ce mi reci da nastavim s dijetom 🤔 sretno s pregledom!

Pa ovo su super normalne vrijednosti 🤔? Da svakoj zeni rade te profile, nekad iz nekog razloga bi bio veci, nekad manji. Konstantno nesto je problem. Bas javi sta su ti rekli, zato sto je i moj takav slican bio u bolnici. Tacnije, ja nisam gledala kad jedem, nekada je ispadalo brzo poslije jela, nekada sat, nekad 2, nekada poslije visesatnog gladovanja, itd. 48h su mi radili na kraju to, na svakih 6 sati. 

AllieH
    25. Listopad 2018. 07:12

Jutro cure! Evo ja dosla vaditi krv za KKS, prozivaju cure za OGTT, jedna se nije pojavila. 😬
    Sanjala sam nocas da radjam, ali se ne sjecam sna najbolje 😏
    Meni je bolnica udaljena 5min autom, 10 ako je bas bas guzva. 😁
    Upravo neko dijete vristi iz sve snage, dosao na cijepljenje, jadan kao da ga kolju, pretesko mi je slusati, plakala bih ☹

Luka ❤

AllieH
    25. Listopad 2018. 07:13

Du, pa i meni se cini da su ti skroz normalne vrijednosti 🤷🏽‍♀️

Luka ❤

• Kani07
    25. Listopad 2018. 07:24

Jutro cure!Muke po seceru drzite se nisam o tom detaljnije istrazivala zato sto je uvijek nizak.
    Dalal ovdje u De su panicari opcenito cim im nesto prijede mrvicu vrijednost vidim kad djeca su bolesna i po ovome sto sam radila i prije trudnoce ,bit ce to sve ok jos malo 😉.
    Bolnica 15 min tako ako nema zastoja ali moze se s par strana doc a ne ide to tako brzo,boze daj exspres porod😂.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Klikerica
    25. Listopad 2018. 07:38

zvrkica

Svi koji pričaju, tipa generacija moje mame i starije žene, sve su brzo rodile, rijetko koja se patila.

Te generacije nisu išle s prvi trudom odmah brzo u bolnicu nego su jedan dio otvaranja doma odradile. Moja šogorica isto tako... prvo dijete je rodila u sat i pol,a drugo su jedva stigli do rađaone,mala je u 20 minuta bila vani. To je bilo vec skupljanje nogu i dajte mi stol da se ne porodim na hodniku. Oba puta je cijelu noc prije u trudovima šetala po kući...moja mama je isto tako.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Klikerica
    25. Listopad 2018. 07:42

du1988

Ja ocekujem da ce ti dati normalan zdravi dorucak sljedeci putgrrr! Bas sam mislila na tebe... nadam se da ides kuci i da je sve ok. Fale mi izvjesca o kuponima😀

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.