Evo na ovu sam mislila, ne na stick:https://www.mustela.com.hr/content/Cold-Cream-nutri-protective
E sad sam si poslikala i kremu i stik pa da imam na popisu, jedno od tog dvoje ću. Znam da smo već pisale, ali tad nisam sebi memorirala.😅
Lovre
Joj cure ne znam koja je sta stavila ali sve je super😍,i vecina nam beba ima isto ili slicno medo odijelo.
Iduci tjedan cure imaju praznike a i snizenja imaju pa ce mo poharat opet malo trgovine😉.
Mene je uzelo ludilo spremanja 😂😂😂sve sam digla na noge.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Uuu, super je skafanderic iz kika za 90 kn (ako je to ovaj koji ima na netu). Ma ne da mi se davat 300 kn (koliko su u zari i benetonu) za nesto sto joj mozda nece trebat (termin je 12.2.).
Dada super je za te novce, nisam ni ja htjela sad nzn koliko odvajat na to kad nzn ni koliko ce se koristiti.. Ako posluzi i desi se nesto lako kupimo drugi, bijeli je na plave pahulje sladak ful 😁 i donji dio se moze zakopcat da je u kompletu ko tuta ili odvojeno za noge 😊 htjela sam jos uzet medo odijelo preslatko mi je, al je na kopcanje na dugmice, sumnjam da cu imat zivaca za to 😂
Nzn sad ko je pitao, koliko sam ja upucena bebani nmg u AS u jaknama i tako svim tim debljim stvarima npr taj skafander i slicno, to se skine i kad ih zavezes pokrijes dekicom, za medo odijelo to ne vrijedi jer je on kao malo deblji kompletic, bar ja tako mislim..
Za kremicu takodjer planiram uzet mustelinu cold 😊
Auto će biti parkiran odmah na vratima rodilišta, termin je 16.12. vjerujem da neće biti neka extra zima, iako imam u rezervi i bodić dugih rukava. Put do kuće je 40-ak min, možda malo više ali u autu je toplo.
Ptico, znaci to su nam te cari zadnjeg tromjesecja 😁
Barbie, da, ni meni nece otvoriti. Potraziti cu na stranici, nadam se da ima i Minnie 😁 hvala ti!
Baza za jaje nije potrebna, samo ga treba dobro zategnuti pojasom i bit ce ookej.
Maša je dobila kompletic za izlazak iz rodilista, tj kupila joj majka 😁 i toooplo medo odjelce
Gdje si kupila ovo bijelo odjelce? Bas je preslatko 😍😍
Lora
Ptico, znaci to su nam te cari zadnjeg tromjesecja 😁
Barbie, da, ni meni nece otvoriti. Potraziti cu na stranici, nadam se da ima i Minnie 😁 hvala ti!
Baza za jaje nije potrebna, samo ga treba dobro zategnuti pojasom i bit ce ookej.
Maša je dobila kompletic za izlazak iz rodilista, tj kupila joj majka 😁 i toooplo medo odjelce
Gdje si kupila ovo bijelo odjelce? Bas je preslatko 😍😍
U Baby centeru, ima jos u sivoj boji i na -30% su 😊
Cure imam pitanje ako se još netko nalazi u mojoj situaciji, a tiče se vodenih kozica..dakle ja ih nisam imala, a maleni mi ide u jaslice i sad me sve strah ako bude kakva sezona beštija da ne bude veselo... Cjepivo ne mogu primiti, a čitam da je opasno za bebu ih dobit od 5 dana prije poroda do 2 tjedna nakon
Bruna da hahaha bas su cari, jos kad se taj osjecaj u rukama prosiri i na noge nema kraja mom veselju 😂😂 ajme robica za izlazak je preslatka 😍😍 pogotovo odjelce 🤩🤩
Curke i robica za decke je preslatka, manekeni mali ce izac iz bolnice 😍😍
Ja jos nemam kombinaciju, valjda cu uskoro smislit nesto 😅😅
Sortiraj odgovore
Najstariji