Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ajlo
    05. Lipanj 2018. 23:43

Samo izmisljam sta cu jesti 😣😣😣 pa ja ako nastavim ja cu biti tenk 😥 
    Da Vas pitam curke je li ima neke namirnice osim jaja da su kriticne za jesti 

Bulbi91
    05. Lipanj 2018. 23:46

Buy Bihac

Samo izmisljam sta cu jesti 😣😣😣 pa ja ako nastavim ja cu biti tenk 😥
    Da Vas pitam curke je li ima neke namirnice osim jaja da su kriticne za jesti

Jaja nisu kriticna za jesti ako ih dobro ispeces/skuhas...ne preporucaju se sirova jaja,suhomesnati proizvodi,svjezi sirevi i sve mlijecno sto nije pasterizirano...i paziti kod voca i povrca da se dobro opere😁

Salatica9192
    06. Lipanj 2018. 06:16

Ajlo,
    ja procitala na jednom forumu, ne smije se Sweps jer sadrzi neki kinon haha, ja ga bas volim popiti casu da se osvjezim i stvarno mi je van pameti da moze naskoditi xD Mozda u kolicinama da ga zamijenis umjesto vode haha. Tako da drzi se naseg foruma, ja ne gledam po drugim vise i pokusavam ss pridrzavati samo tog sto je Bulbi napisala, ali prevare me nekad suhomesnati proizvodi :D

pepe1907
    06. Lipanj 2018. 08:17

pozdrav novim mama 😃 ljubomorna sam na vas jer tak fino papate a meni se opet gadi...bio je mir nekih 10ak dana i evo sad opet😐🤔 danas me probudila bol u zubu..ne znam kojem ali me boli cijela desna strana lica i glave..prije 3tj sam.se naručila kod zubarke za 12.6 da mi vidi stanje ali čini mi se da ću morat danas kod nje...smijem popit rapidol? radi popodne pa da ne umrem od bolova 😄 i da joj kažem da sam trudna?

Miranda
    06. Lipanj 2018. 08:21

Jutro!
    Pepe ne smijes, on je na bazi ibuprofena. Lupocet ili paracetamol jedino. 
    Napomeni da si trudna, zbog vrste anestezika kojeg ce ti dati. 

• iamhappy
    06. Lipanj 2018. 08:49

jutro drage moje,
    jucer obavila kontrolu, srce kuca :-)
    7 +3 danas
    termin mi je rekao 20.01.19 :-)
    Nova godina sam kao tenk :-)
    kontrola kraj 6 mjeseca ponovno, e sada treba izdrzati do tad. 
    jucee mi je cak bilo ok tokom dana, bila sam budna do ponoci, inace sam toliko umorna da zaspem cim dodem s posla. 
    vidim da ste pisale o naknad i komplikacijama, ja sam mislila nakon ljeta na komplikacije, pa me zanima kako ide to s placom onda prvih 6 mj, da li se gleda prosjek place ili ulazi i komplikacija u to?
    big kisss od nas 

Miranda
    06. Lipanj 2018. 08:58

Super za pregled iamhappy 😍😍
    Gleda se prosjek place prije komplikacija ako ides s komplikacija na porodiljni. Jedino ako prekidas komplikacije se ponovo racuna prosjek ali uz 0 kn za komplikacije. 

• iamhappy
    06. Lipanj 2018. 09:13

Miranda

Super za pregled iamhappy 😍😍
    Gleda se prosjek place prije komplikacija ako ides s komplikacija na porodiljni. Jedino ako prekidas komplikacije se ponovo racuna prosjek ali uz 0 kn za komplikacije.

onda super, mislila na komplikacije pa porodilji, nisam mislila ponovno na posao :-) :-)
    ljeto skratim s godinjim, i mozda malo bolovanje i onda otvorit komplikacije do kraja. 
    nije mi nikakav naporan posao da moram nesto se pretrgnuti, ali atmosfera i ljudi - grozno. Stres jos gori. 

barbiemama
    06. Lipanj 2018. 09:22

jutro :)

drago mi je za sve preglede koji su dobro prošli <3

imam problem jutros i ljuta sam u biti. znači, gledala sam neku njemačku stranicu s kolicima. babyartikel.de se zove. i vidjela jedna hauck malibu kolica za 280 eura. i to sam si spremila da imam kad mi budu trebala. svidjela su mi se.

jutros otvorim tu stranicu s kolicima i skužim piše da koštaju 24,99 eura i da su snižena 93%. pretpostavila sam da je neka greška u pitanju, ali za tu lovu sam ih naručila. i šalju mi, iako doista jedva razumijem njemački, mail da je narudžba stornirana jer je od 04:00 do 08:00 sati ujutro njihovom greškom bila napisana kriva cijena.

no, to što su oni napisali krivu cijenu je njihova greška i ja kao kupac za to ne bih trebala ispaštati. odnosno, da su ozbiljna stranica, poslali bi mi ta kolica po cijeni koju sam platila u trenutku kupnje. jer po direktivi EU kupac ima pravo u slučaju greške prodavatelja, platiti po izloženoj cijeni.

napisala sam im to u mailu na engleskom. no, ne odgovaraju. a njemački ne razumijem tako dobro i nemam nikoga u blizini tko je tako dobar govornik njemačkog. i sad se mogu slikat, ziher mi neće ni odgovoriti na mail.

Bulbi91
    06. Lipanj 2018. 09:28

Jutro cure🤗,
    Stigo moj spas 🤗... uspjevam na kratko uhvatit otkucaje bebe jer mi bjezi na sve strane😄😍...a hvata i moje otkucaje i otkucaje posteljice...pa treba vremena da se nađu..inace preporucuju da se od 14tt koristi tak da sam sretna da u 12tt uspijem naci i na kratko otkucaje...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.