Ja dns bila kratko na kavi s kumom,komentirala je da mi se malo vidi trbuscic,al da su mi i cice bas narasle🙈😂...pojela sam u kfc one stripse ili ti pileca prsa,al bez ikakvog peciva😁...bas mi je pasalo🐷...
TPol Oni su isto smijesni,pa nisu svi secerasi debeli🙄...a uz ovu dijetu nemres bit debela ni da hoces😆...
Nemam ni ja secerase u obitelji,pa svejedno i od prije trudnoce imam problem sa secerom...moja endo uopce nije dizala frku oko mog secera na taste 5,5...samo redovite kontrole,terapija i dijeta...
Sad cu mirnije spavat kad znam za ova probadanja da su normalna🙈...
Miranda Iskreno ne znam koliko ti se to sve isplati jer cini mi se da sam negdje citala da bi onda morala raditi min 3 ili 6 mj da bi imala pravo na punu placu,nemoj me drzat za rijec...mozda da pitas u onoj grupi bas za komplikacije pa ti netko tko je tocno informiran odg😁
Ja nemam mucnine al apetita nikako. Doslovno samo lubenica i tresnja. A tek sam 5+4 ... sta ce tek biti
Ana89,
hahaha mozda i meni to treba. Kod mene je aktuelno podrigivanje, kao zaba sam :D Ali ne pomaze pretjerano. Vjerovatno imam neki problem, koji je sada u trudnoci gori, jer se mucim sa njim od prije.
Ajoj tikvice i ja volim hahaha, i bas mama kaze danas kako joj stize u basti kroz par dana, domace, neprskano :)) A grasak je stigao, tusim se sa njimm. Obozavam ga kada se skuva, pa se malo preprzi na maslacu i mlijeku, da dobije gustine, i uz to paradajz i malo sira.
Opet Ana89,
kako da sada dodjem do tog sendvica u pola 11 hahahah, odlicannnn. Moracu sutra se spremiti.
Tikvice su ljubav ❤❤
Danas vidla lika u lidlu da nosi lubenicu od sigurno 5 kg. Prosla cijeli ducan i nema tako velikih,samo one male 😢
Odbrojavam dane do Hr,zadnji shopping i pun frizider za sedam dana. Nadam se da nece biti bljuc putem ili prije puta.
Milkshake mi je nova ljubav. Inace ne volim mlijeko od bilo koje zivotinje,zapravo ne podnosim ga,al ovo mi sjelo onako. Ne privlaci me hrana. Grah na tavici s malo vrhnja i vegete ili riza s vegetom. Sutra raznjici od piletine i svinjetine +povrce i pire krumpir.
Nadam se da cu se kod kuce najesti filane paprike,sarme i sl. I janjetina i francuska mi mirise 😍😍
Salatice, ja sam ušla u frižider povadila što ima, 90 posto eliminirala, od onog što je ostalo napravila večeru. Haha. Evo sad mi je malo muka, ali to valjda bude malo nakon vitamina.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Hvala bulbi, evo izgooglala sam odgovor. I ne isplati mi se nikako 🙈
Gleda se 6 placa za prosjek stalno zaposlenih. A ako prekidam komplikacije na vise od 30 dana u prosjek ulazi zadnjih 6 placa firme sto znaci da mi za mjesece u kojima sam bila na komplikacijama racunaju 0 kn jer naknadu isplacuje hzzo, nema veze s poslodavcem. I naravno da s tih 0 kn prosjek pada u podrum 😭
Tako da se jedino isplati prekidati komplikacije ako nakon njih mozes spojiti 6 mjeseci pa da opet imas punu placu na porodiljnom.
To necu moci vjerojatno tako da kako god okrenem pozdravila bi se s novcima neko vrijeme.
Evo i ja sam nova u petak me ceka prvi pregled druga trudnoca!!!!❤️💙
Dobro dosla ❤👼
Haha i ja sam luda za tikvicama 😋 Imam doma par komada koje cekaju da smislim sto s njima. Sreca pa mi od tih blagih povrtnih okusa nije muka, zivim na njima i kruhu. I limunadi 😁
Dobrodosla mamaanai cestitam!
Jedva cekam da pocnem osjecat pokrete, bas je puno lakse onda.
dobro je ja se mogu izboriti s nekim namirnicama ali eto npr zgadila mi se kafa , kafu ne pijem nikako a kamoli nes od vanilije iako sam bila luda za njim. I sto sam primjetila nikako mi ne sjeda ovako ova brza hrana tipa pizza,bageti,pomfrit i tako te stvari. A supu od knedli bi mogla dan i noc jesti hah 🙈
ajme tikvice obožavam! pogotovo pohane tikvice. izabrala bih pohane tikvice ispred bilo kakvog mesa 😍
mene rijetko nešto probada. više imam manevar po crijevima 😂
prošao mi je taj famozni 12. tjedan, ali moram reći da sam od početka nekako mirna i uvjerena da će sve bit ok. jako sam smirena i pozitivna. samu sebe sam iznenadila s tom reakcijom. inače sam jako nestrpljiva po prirodi.
Hahah cure sorry ja sam kriva za ove tikvice sto ih spomenu ahha, ma ne sikiraj se nista samo budi pozitivna, misli su pola posla. I ja jedva cekam da prodem taj 12 mjesec ja sam malo strasljiva osoba ali nadam se da ce sve biti uredu. I mene zna nekad da zigne 😂
Sve mi se cini da ću sutra radit pohane Tikvice 😍😍
Dobrodosla mamaana 🤗🤗 zelim ti uspjesnu trudnocu 🤗
Vidim da ste pocele pricat o hrani, znači da se apetit vratio 💪
Mi danas za rucak juhu od mrkve,tikvica i persina. Pljeskavice sa sirom i prilog mix povrca. Desert zdjela tresanja 😍
Dok muz tamani sladoled ja po tresnjama,bas sam ponosna na sebe 💪
Joooj sir sir sir 😍😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji