Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pony
    06. Lipanj 2018. 13:34

luks

inače radim u računovodstvu pa da sejavim , što se tiče plaća… u izračun naknade za bolovanje, ide 6 isplaćenih plaćau posljednjih šest mjeseci (prije mjeseca u kojem se otvaraju kompl. ), max naknada je cca 4200 kn (ako ispunjavate uvjete prethodnog staža). doznake nosite do 5og u mjesecu na HZZO, da bi isplata bila oko 20og za prethodni mjesec. 45 ili 28 dana prije termina, dr otvara rodiljni, on iznosi 100% plaće, …

Hvala!!!! ✔✔✔

💟 it's a girl 💟

Miranda
    06. Lipanj 2018. 13:53

Ja sam dr. med., ako ikad zavrsim dizertaciju dodat cu si i sc. 😂 Specku necu dijelit iako mozete pretpostavit 😂 Radim u struci, dovoljno zadovoljna da zasad ne idem van drzave 🙈😂 Muz je iste struke, on bi davno iselio da ja ne vucem nazad. 
    A za roditeljski razmisljam hocu li ga uopce koristiti. Bas zbog novaca, gubim tonu i sad na komplikacijama a onda jos i tih drugih 6 mj... Previse je to novaca a u procesu smo gradnje kuce i samo razmisljam kako bi pametnije mogla utrositi to 😭 Vidjet cu ali eto izgleda da se sigurno ne vracam na posao do poroda. 

_svjesna
    06. Lipanj 2018. 14:02

Ja sam mag.elektrotehnike, radim u odjelu projektovanja elektro i telekomunikacijskih sistema, posao je dinamican stresan i zahtjevan stoga sam na mirovanju i ne znam koliko cu ga trudna moci obavljati obzirom da zahtijeva stalne posjete gradilistima sto je dosta opasno za jednu trudnicu ali imam srece pa sam jedna od mladih suvlasnica firme tako da bez problema uzimam odmore :)))

Mina93
    06. Lipanj 2018. 14:24

Ocito jedina studentica tu :) taman danas nakon komb probira imala 2kolokvija, poludila po ovoj vrucini xD
    Ugl danas bila na kombiniranom u vinogradskoj, nas 3 bile narucene u 8.30, a docekale pregled u 10.30, doktor bio u radjaoni i nikako doc.. Unutra gotove svaka za 3min, za krv su nas progurali i nalazi evo vec stigli na mejl, samo da nadjem nekog da mi to sve protumaci 😁
    Doktor bio super, sve objasnio, pokazao, al moj zvrk se nikako okrenut na profil da izmjeri nabor 😂

Ajlo
    06. Lipanj 2018. 14:35

seiva

Pozdrav curke!
    Nova sam ovdje i mislim da sa na pravom mjestu, zimske bebe.
    Danas 6+1. Prva trudnoća.U pon je prvi gin pregled a do tad sto misli…

Cao dobro dosla i ja sam tu negdje s tjednima, i meni je prva . Sve najbolje ti zelim :) i ja imam ne stoo vec milion hah ali samo pozitiva i smijeh vjeruj mi. Jos uz to cure na forumu su uvijek tu uz tebe i za tebe :*

Salatica9192
    06. Lipanj 2018. 14:35

Miranda  ili neko drugi ko je radio krvnu sliku :D
    Ja radila danas, KKS (d dimer i ostale za trombofiliju cekam u petak) i znaci Hemoglobin, Eritrociti na donjoj granici, Hct malo ispod granice (norm od 0,35 meni 0,34), a leukociti poviseni (10,6 a norm do 9,7).
    Prije mjesec i po sve bilo uredno, osim povisenih leukocita (10,1).
    Kada citam po netu, vidim da ovo troje smanjeno je znak anemije (ali kod mene su jos u granici Hemoglobin i Eritrociti), i po tom idem ka anemiji. Sad da li je to zato sto meso nisam okusila mjesec dana xD Ne znam. Ali nesto u ishrani moram promijeniti. Kakva je vasa krvna slika, ako je neko vadio oko 13 nedelje? 

mmama2
    06. Lipanj 2018. 14:37

Ja sam trgovac, ekonomist u struci koju zaista NE volim 😂😂 muz je u labosu i ima.ok placu, radi smijene i svakako nekako.. decki su nam za sada u vrticu obojica, a stariji ce nagodinu u skolu.. podstanari smo i ne trosimo gotovo nista na bebu 💪😬 ovo zvuci ne dobro ali stvarno dok su mali je kostaju nista 😂😂 bebe nosim od prvog dana, tj ovu budem sigurno, spavaju s nama, brat bratu do 4e, i koristimo samo platnene pelene.. naravno sisa je glavna prvih 6mj, tako da kaj se financija tice ne brinem ni malo :) kupujemo za sada samo novu as

url=https://lilypie.com]

Ajlo
    06. Lipanj 2018. 14:37

Maggie85

P.S. Cure, već dugo hoću pokrenuti ovo pitanje: Što ste po zvanju, a čime se bavite? Radite li u struci?
    Evo ja sam dipl. ing. građevine, radim u struci (koliko-toliko), zadovoljna sam poslom.

Ja sam fizoterapeutski tehničar i radim kod privatnika trenutno kao maser samo, uz to imam certifikat za kozmeticara i hidzamu. Ganjam sebi drzavnu ustanovu. Evo sad sam na godisnjem do 23. :D ja i nisam bas zadovoljna sefica nam je zlo psihicko ali eto do boljeg ...

Ajlo
    06. Lipanj 2018. 14:40

Drago mi je za sve preglede da su u dobrom redu. Samo pozitiva cure moje. Ja evo od danas sam na godisnjem 15 dana ukljucila sam muziku muz mi radi ja cistim i plesem. Napravila sam sataraš za jesti nikad ga nisam voljela ali tako mi sad prija njegov miris i okus hah razumijete me. :* kako ste vi , kako podnosite vrucine :* 👼👼👼

Ajlo
    06. Lipanj 2018. 14:40

Ajlo

Maggie85

P.S. Cure, već dugo hoću pokrenuti ovo pitanje: Što ste po zvanju, a čime se bavite? Radite li u struci?
    Evo ja sam dipl. ing. građevine, radim u struci (koliko-toliko), zadovoljna sam poslom.

Ja sam fizoterapeutski tehničar i radim kod privatnika trenutno kao maser samo, uz to imam certifikat za kozmeticara i hidzamu. Ganjam sebi drzavnu ustanovu. Evo sad sam na godisnjem do 23. :D ja i nisam bas zadovoljna sefica nam je zlo psihicko ali eto do boljeg …

Ovo mi je prvo radno iskustvo inace imam 23 godine heh :D 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.