Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    05. Lipanj 2018. 15:12

Enna mogu ti rec da sam mirnija iako me nekad  svima npr to probadanje. Al onda pogledam busu i vidim da je sve ok 😍 jedva cekam pregled pa da se i uvjerim da je sve u redu. Nekako sam pozitivna i vjerujem da je sve u redu 😊

Miranda
    05. Lipanj 2018. 15:32

I mene povremeno ulove grcevi ili probadanja ali tako znam da je sve u redu 😁
    Od 10 do maloprije sam bila po gradu, umrijet cu od vrucine. Obukla sam najsiru haljinu sad i rasirila krakove po fotelji ne bi li se ohladila.

Nunii
    05. Lipanj 2018. 15:40

Sutra ulazim u 12 tt. Nekako me ne smiruje sve dok ne odem na pregled.
    Prespavala sam fino danas. Oko 11 zaspala i oderala do tri.
    Jos sam sama kuci svaki dan do 17.

pepe1907
    05. Lipanj 2018. 15:59

nisam mirnija...mislim da cu bit tek kad ce me lupat na sve strane ili ako u međuvremenu nabavim monitor za srčeko 😃

• Loptica8
    05. Lipanj 2018. 16:59

Pozz. Ja kako sam prošla 11 tj. Više me ništa ne probada ni ne grči. Puno bolje sam. Jedino sam jako umorna, ali više nenidme spavati u 21h 😉
    Ja jedem kao i prije. Jedino mi više ne paše kava, čokolada i grickalice .prije sam ih tamanila jako puno. Nije to neka odluka, nego mi ne paše. Mislim da sve trebamo jesti osim u slučaju tlaka ,šećera, i sl .

Maggie85
    05. Lipanj 2018. 17:38

Ajme koja dobra ideja - pohane tikvice!! Obožavam ih! Danas ih radim čim dođem doma, a imam i neke fine podimljene kobasice koje se kuhaju. Ajme sline mi već cure, a čekam da tehnički za auto završi... Svi će dobiti ječmence jer su spori!! 

Bruna92
    05. Lipanj 2018. 19:36

Uh, bem vam tikvice.. sad ih i ja moram sutra spremati jer ne prestajem razmisljati o njima 😁
    Obozavam ih na sve moguce nacine, zapecene sa sunkom i sirom, pohane, popecke od tikvica, tjestenina sa umakom od tikvica.... Ajmeeeee sline do podaaaaa

Ajlo
    05. Lipanj 2018. 19:44

Hahahah joj ja sam kriva ali su tako dobre joj ja kad pocnem jesti ne mogu prestati 😍😍😍 al ih dzaba pojedem povratim ih 😂 

Ajlo
    05. Lipanj 2018. 19:44

Buy Bihac

Hahahah joj ja sam kriva ali su tako dobre joj ja kad pocnem jesti ne mogu prestati 😍😍😍 al ih dzaba pojedem povratim ih 😂

Al ne mogu ja njih povratiti koliko ih pojesti mogu 🙈

• MamaAna29
    05. Lipanj 2018. 20:07

Evo i ja sam nova u petak me ceka prvi pregled druga trudnoca!!!!❤️💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.