Cure koje ste prosle 12tt jel i dalje znate imat probadanja ?
Ja se ponadala da se smirilo,a dns me od jutra na momente opet probada...predpostavljam da je razlog jer se i dalje sve siri....
Jooj,jedva cekam baby watcher da budem mirnija🙏❤
Cure koje ste prosle 12tt jel i dalje znate imat probadanja ?
Ja se ponadala da se smirilo,a dns me od jutra na momente opet probada…predpostavljam da je razlog jer se i dalje sve siri….
Jooj,jedva cekam baby watcher da budem mirnija🙏❤
Širit će se i dalje, povremeno ćeš osjetit i sve je to ok 😀😀 No worries
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Mozda je i takav dan... Evo i mene od jutra nesto malo probada, sta dolje, sta donji dio ledja... Al sve na momente... A i vrime je gnjecavo i nikakvo, mozda je kombinacija svega skupa..
cure moje, ja sam tako umorna, jucer kad sam dosla s posla legla sam i digla se samo da se otusiram i odem u krevet. glava me ubijala cijeli dan. strasno.
nisam ni danas nesto puno bolje, a kavu ne mogu piti.
inace sam teski kavopija, bez kave nisam izlazila iz stana.
sad sam si na psolu skuhala, pa makar gutljaj dva da me prestane glava.
sta možemo piti od tableta za bolove.
jedva cekam popodne kontrolu, javim vam sve. drzim si velike fige.:-)
Bulbi ne brini, i mene zna tu i tamo. To je normalno, cak me sad krece probadat u preponama.. 😓 danas nisam mogla pomaknut desnu nogu i onda se smirilo 😊
Sto se prehrane tice deff jedem zdravije, puno manje junka nego prije. I nekako manje jedem 🖒 iako mi se zna omaknut kebab, pogotovo kad dodjem u zg 😍
Mozemo piti lupocet, tj bilo sta na bazi paracetamola.
Ja sam odmah svoju ginicku pitala jer vec godinama znam imati uzasne migrene pa cisto da imam pri ruci ako mi bas zatreba
Bulbi91,
i ja ih osjetim ponekad, ziganja, probadanja, to ce nas pratiti cijelo vrijeme, ja mislim.
A vidim svima je dan nikakav :( Ja cu morati ici porodicnom doktoru za nadutost. Znam da je to simptom trudnoce, ali kod mene je konstantno, ujutru takodje, ne izduvava se, ruzan osjecaj, neke tezine, podrigivanje, osjecaj da cu eksplodirati i da mi pritisce srce i pluca (kada lezim mi je najgore, desava se kao i da mi srce preskoci, a kada gledam po netu, moguce je zbog zeludca, nisam prva sto se zali). I ranije sam imala probleme, ali sad u trudnoci jeeee, bas me iznervira. Morace mi dati neku zamjenu za Digestal da pijem.
Ajde cure odmah mi je lakse😁...
Mislim da je za moju psihu kobno ovo mirovanje +sama skoro cijeli dan i sam gluposti padaju na pamet🙈....
Bas isla citat i pise da je normalno cak i da probadanja budu vise na desnoj strani u trudnoci,sto kod mene je slucaj...
I mene znaju u prepone prec ta probadanja...ma sve se to ocito siri i mijenja,nije uzalud drugo stanje😊...
Eh,sto mi muz nije ginekolog bilo bi mi sve lakse😆😂...
A vrijeme je koma....sunce i vrućina i onda secer na kraju pljusak...
I mene ovih dana umor drzi..navecer jedva docekam budna 22h da stavim utric ,al se budim u 4 opet i nikak zaspat...
iamhappy Sretno na pregledu i javi nam lijepe vijesti 😊
Bulbi91,
i ja ih osjetim ponekad, ziganja, probadanja, to ce nas pratiti cijelo vrijeme, ja mislim.
A vidim svima je dan nikakav :( Ja cu morati ici porodicnom doktoru za nadutost. Znam da je to simptom trudnoce, ali kod mene je konstantno, ujutru takodje, ne izduvava se, ruzan osjecaj, neke tezine, podrigivanje, osjecaj da cu eksplodirati i da mi pritisce srce i pluca (kada lezim mi je najgore, desava se kao i da mi srce preskoci, a kada gledam po netu, moguce je zbog zeludca, nisam prva sto se zali). I ranije sam imala probleme, ali sad u trudnoci jeeee, bas me iznervira. Morace mi dati neku zamjenu za Digestal da pijem.
Danas sam i ja onako neugodno naduta...ležala sam tri sata čisto dok grčevi nisu prošli, sad sam opet splasnula nakon dosta puštanja vjetrov - doslovno. To mi se nikad prije nije događalo . Zato valjda i kažu drugo stanje- mnogo prvih puta 😅😅
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
I mene probada cesto i rekao mi je dok da je normalno.. nego jeste li se vi smirile kako je prosao famozni 12 tj 😁 ja iskreno jesam malo ali opet imam dana kad me neki strah uhvati je li sve ok ali to je valjda normalno😇
Sortiraj odgovore
Najstariji