jutro drage moje,
jucer obavila kontrolu, srce kuca :-)
7 +3 danas
termin mi je rekao 20.01.19 :-)
Nova godina sam kao tenk :-)
kontrola kraj 6 mjeseca ponovno, e sada treba izdrzati do tad.
jucee mi je cak bilo ok tokom dana, bila sam budna do ponoci, inace sam toliko umorna da zaspem cim dodem s posla.
vidim da ste pisale o naknad i komplikacijama, ja sam mislila nakon ljeta na komplikacije, pa me zanima kako ide to s placom onda prvih 6 mj, da li se gleda prosjek place ili ulazi i komplikacija u to?
big kisss od nas
Drago mi je za pregled, i meni je termin 21.01.2019, meni je danas 7+5.
Kad sam bila na ultrazvuku prije 5 dana, CRL je bio 1.5cm, pa dr kaze da je veca bebica za te tjedne. Znas li mozda koliko je CRL kod tebe?
Kontam da nesto pogresno nije izracunala.
Ajlo,
ja procitala na jednom forumu, ne smije se Sweps jer sadrzi neki kinon haha, ja ga bas volim popiti casu da se osvjezim i stvarno mi je van pameti da moze naskoditi xD Mozda u kolicinama da ga zamijenis umjesto vode haha. Tako da drzi se naseg foruma, ja ne gledam po drugim vise i pokusavam ss pridrzavati samo tog sto je Bulbi napisala, ali prevare me nekad suhomesnati proizvodi :D
Hah vidis za sweps isto nisam znala, dobro pa ga ne volim hah joj sad sam ustala povracam s nemam sta 😂
jutro drage moje,
jucer obavila kontrolu, srce kuca :-)
7 +3 danas
termin mi je rekao 20.01.19 :-)
Nova godina sam kao tenk :-)
kontrola kraj 6 mjeseca ponovno, e sada treba izdrzati do tad.
jucee mi je cak bilo ok tokom dana, bila sam budna do ponoci, inace sam toliko umorna da zaspem cim dodem s posla.
vidim da ste pisale o naknad i komplikacijama, ja sam mislila nakon ljeta na komplikacije, pa me zanima kako ide to s placom onda prvih 6 mj, da li se gleda prosjek place ili ulazi i komplikacija u to?
big kisss od nas
Kad sam bila na ultrazvuku prije 5 dana, CRL je bio 1.5cm, pa dr kaze da je veca bebica za te tjedne. Znas li mozda koliko je CRL kod tebe?
imhappy Super da je sve ok😍...
Svjesna meni ti je CRL 1,5cm bio kad sam bila 7+6 ,tako da je bebica nesto veca...
Al sad na 11+5 je velicina ploda bila 5,5 cm sto odg.12tt...bitno da je sve ok s bebicama🙏❤
meni je CRl na 8+2 bio 1,98. isto je doktorica rekla da je veća bebica :)
Onda sve ok.
Pa da bas tako kako Bulbi kaze, ona je rekla da je po velicini ploda 7+5, a ja sam tad bila tacno 7 tjedana. To je nadam se pozitivno ako je bebica naprednija i nesto veca.
Moj muz se rodio sa 5kg tako da ako to ima neke veze neka mi je bog na pomoci.
Onda sve ok.
Pa da bas tako kako Bulbi kaze, ona je rekla da je po velicini ploda 7+5, a ja sam tad bila tacno 7 tjedana. To je nadam se pozitivno ako je bebica naprednija i nesto veca.
A i ako se ne varam kod tebe je bila stimulirana O nesto ranije koliko se sjecam...tako da to nije cudno...bitno da se bebice dobro razvijaju i napreduju..
I moj je rođen s preko 5 kg 🙈
Onda sve ok.
A i ako se ne varam kod tebe je bila stimulirana O nesto ranije koliko se sjecam…tako da to nije cudno…bitno da se bebice dobro razvijaju i napreduju..
I moj je rođen s preko 5 kg 🙈
Jeste, ovulacija je bila 12tog dana ciklusa stimulirana. Ma samo da je sve ok, ja mirujem vec 2 dana nema nikakvog krvarenja nadam se da ce tako ostati, cim se smirim i ne krecem se prestane.
Meni je početak 12. tjedna beba bila 56 mm, na 7 +3 je bila 10 mm, tko zna kolika će bit u 16 tjednu 😀😀
Mislim da moja ulazi u neki standard veličina.
Na zadnjem uzv je imala 180-190 otkucaja/ min. Jako srdašce ima 😍
Dr. ju je pohvalila 😊😊
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Iamhappy, super :)))) Uzivaj sada :)
A kad smo kod CRL, meni je beba mala po tom, 12 plus 6, 5,5cm :/ sto odgovara 12 plus 2. Doktor to apsolutno nije spomenuo, ja primjetila, i kad god ukucam po netu, svi imaju veci CRL :/ E sad ja sam odnose imala 16 i 18 dan ciklusa, znaci tad je negdje nastupila trudnoca, pa mozda zato kasni toliko. Jedva cekam kraj junaa i ja :))
Sortiraj odgovore
Najstariji