jutro drage moje,
jucer obavila kontrolu, srce kuca :-)
7 +3 danas
termin mi je rekao 20.01.19 :-)
Nova godina sam kao tenk :-)
kontrola kraj 6 mjeseca ponovno, e sada treba izdrzati do tad.
jucee mi je cak bilo ok tokom dana, bila sam budna do ponoci, inace sam toliko umorna da zaspem cim dodem s posla.
vidim da ste pisale o naknad i komplikacijama, ja sam mislila nakon ljeta na komplikacije, pa me zanima kako ide to s placom onda prvih 6 mj, da li se gleda prosjek place ili ulazi i komplikacija u to?
big kisss od nas
Drago mi je za pregled, i meni je termin 21.01.2019, meni je danas 7+5.
Kad sam bila na ultrazvuku prije 5 dana, CRL je bio 1.5cm, pa dr kaze da je veca bebica za te tjedne. Znas li mozda koliko je CRL kod tebe?
Kontam da nesto pogresno nije izracunala.
nemam pojma koliko je crl, bila sam tako happy da nisam ni dozivjela nista, osim da srce kuca i da je 10mm. To je sve sto sam zapamtila :-) :-)
Moj muz se rodio sa 5kg tako da ako to ima neke veze neka mi je bog na pomoci.
Omg!!! Ja sam mislila da je moj lubenica sa 4kg, ali tvoj... sretno 😁😁😁
💟 it's a girl 💟
Naše bebe se igraju sa našim mjehurima kao s igračkom, haha. Išla sam nakon popijenih 2 dl vode triput na WC. I tako već 5 dana sigurno.
A trbuščić se polako zaokružio. Iako, kako je moj dragi ( isto je bio ogromna beba s nepresušnim apetitom čim je izletio iz sveki ) primijetio, izgleda više ko mali pivski 😂😂
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Pozdrav curke!
Nova sam ovdje i mislim da sa na pravom mjestu, zimske bebe.
Danas 6+1. Prva trudnoća. U pon je prvi gin pregled a do tad sto misli...
👩🦱 '79 - nizak AMH
👨🦱' 86 - ok
1. 2018.- trudnoca prirodno - spontani u 9 tjednu
2. Početak 2020. - klomifen, inseminacija - nije se primilo
3. Lipanj 2020 - bemfola, cetrotide - 2 folikula, prazna, prekinut IVF
...
Pozdrav curke!
Nova sam ovdje i mislim da sa na pravom mjestu, zimske bebe.
Danas 6+1. Prva trudnoća.U pon je prvi gin pregled a do tad sto misli…
Cestitam i sretno😊❤
Super za pregled iamhappy 😍😍
Gleda se prosjek place prije komplikacija ako ides s komplikacija na porodiljni. Jedino ako prekidas komplikacije se ponovo racuna prosjek ali uz 0 kn za komplikacije.
E baš je peh ovo. Ja sam se zezala da ću za vrijeme svjetskog nogometnog prvenstva uzeti mjesec dana komplikacije, ali sad vidim da bi me to baš jako zeznulo.
Obzirom da je moja plaća duplo veća od roditeljske naknade, izračunali smo muž i ja da ćemo u tih 6 mjeseci roditeljskog dopusta izgubiti 24.000,00 kn (6 mj. x 4.000,00 kn)!!!! Prestrašno! Odlučili smo sad počet stavljat sa strane po 1000 kn svaki mjesec pa ćemo za godinu dana, taman kad mi se plaća prepolovi, imati 12.000,00 kn ušteđeno. I tih 1000 kn ne znam otkud izvući, ali moramo negdje stisnuti. Ne znam jeste o tome razmišljale, ali eto prijedlog, da se pripremite unaprijed... Očito na more ne idemo ove godine
A što se hrane tiče, definitivno mi je proradio apetit... nisam na kraju jučer jela pohane tikvice jer sam poslije tehničkog još išla u shopping pa smo jeli vani, ali ok, zadovoljila sam želju za curryjem koji mi se mota po glavi već par dana. Sad su mi na popisu željene hrane ostale te tikvice, pa punjena paprika, lazanje, domaća pizza, varivo od mahuna, mrkve, krumpira i piletine, tortilje s meksičkim umakom i povrćem, ... ma svašta nešto. Ako za vikend vidite par s na vrh punim kolicima u Metrou, to smo mi Jedina je dobra stvar što, zasad, na popisu nema junka.
Maggie A to je tako....vjerujem da ce biti sok,al ljudi se i s puno manjim budzetom snalaze😊...budete nekako i vi😁...
Meni se placa puno ne razlikuje od onog koliko trenutno dobivam i koliku bi trebala dobivat na porodiljnom ...nesto manje dobijem al nije strasno...nauceni smo se snalazit s manje novaca😁...uvijek prvo,stan ,rezije i hrana....+sad pregledi ...a za ostalo koliko ostane...za bebicu ce uvijek biti...bitno da sve bude ok❤🙏
Ja ne znam ni što će biti nakon mog isteka ugovora stalnog sezonca krajem 10. mj... Onda kažu pronatalitetna politika. Znam da ćemo se snaći, ali neizvjesno je sve to.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
P.S. Cure, već dugo hoću pokrenuti ovo pitanje: Što ste po zvanju, a čime se bavite? Radite li u struci?
Evo ja sam dipl. ing. građevine, radim u struci (koliko-toliko), zadovoljna sam poslom.
Sortiraj odgovore
Najstariji