Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miranda
    05. Lipanj 2018. 20:19

Haha i ja sam luda za tikvicama 😋 Imam doma par komada koje cekaju da smislim sto s njima. Sreca pa mi od tih blagih povrtnih okusa nije muka, zivim na njima i kruhu. I limunadi 😁

Dobrodosla mamaana i cestitam! 

Jedva cekam da pocnem osjecat pokrete, bas je puno lakse onda. 

Ana89
    05. Lipanj 2018. 20:20

MamaAna29

Evo i ja sam nova u petak me ceka prvi pregled druga trudnoca!!!!❤️💙

MamaAna dobrodošla!! Sve najboljeee 🤗🤗😍😍

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ana89
    05. Lipanj 2018. 20:24

Ja sam za večeru napravila sendvič od tamnog kruha, salate, cherry rajčica, sirnog namaza i pureće šunke deluxe od Vindona i mrvu majoneze. Uzela sam neki stopostotni prirodni sok od naranče, mrkve, jabuke, naranče 3 dl. Nije mi muka, yeey 😋😋

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• MamaAna29
    05. Lipanj 2018. 20:28

Ana89

MamaAna29

Evo i ja sam nova u petak me ceka prvi pregled druga trudnoca!!!!❤️💙

MamaAna dobrodošla!! Sve najboljeee 🤗🤗😍😍

Hvala!!!Nadam se najboljem vidjet cemo sve na testu je plus ko kuca nadam se da se necu razocarati....

barbiemama
    05. Lipanj 2018. 20:33

ajme tikvice obožavam! pogotovo pohane tikvice. izabrala bih pohane tikvice ispred bilo kakvog mesa 😍

mene rijetko nešto probada. više imam manevar po crijevima 😂 

prošao mi je taj famozni 12. tjedan, ali moram reći da sam od početka nekako mirna i uvjerena da će sve bit ok. jako sam smirena i pozitivna. samu sebe sam iznenadila s tom reakcijom. inače sam jako nestrpljiva po prirodi. 

Pticaselicazgst
    05. Lipanj 2018. 20:37

Sve mi se cini da ću sutra radit pohane Tikvice 😍😍
    Dobrodosla mamaana 🤗🤗 zelim ti uspjesnu trudnocu 🤗
    Vidim da ste pocele pricat o hrani, znači da se apetit vratio 💪 
    Mi danas za rucak juhu od mrkve,tikvica i persina. Pljeskavice sa sirom i prilog mix povrca. Desert zdjela tresanja 😍
    Dok muz tamani sladoled ja po tresnjama,bas sam ponosna na sebe 💪

Pony
    05. Lipanj 2018. 21:26

Kada smo kod tikvica :)) danas su i kod mene 'pale' - ali u lazanje :) 
    Naravno da mi je sada slabo. *-* 
    U petak je 12 tjedan. Valjda ce biti bolje.

Otvorila sam bolovanje -》 mirovanje. Da li netko zna; jer mi je ostalo starog godisnjeg, da li to mogu iskoritit da mi se digne prosjek, ili ne smijem dok sam na mirovanju? 
    Mirovanje je poprilicno ispod moje place.

💟 it's a girl 💟

barbiemama
    05. Lipanj 2018. 21:39

morala bi prekinuti komplikacije da bi se vratila na posao i otvorila GO.  ne možeš biti na GO dok si na komplikacijama.

pretpostavljam da je ok kad ti je plaća približno jednaka toj naknadi. da je tako, možda bih već doma digla sve 4 u zrak. moja je dosta veća od naknade i bit ću zato na poslu dokle dok se osjećam dobro 😊

TPol
    05. Lipanj 2018. 21:43

Pozdrav svima vidim ima dosta i novih ! Ja sam danas isla u bolnicu za savjetovanje oko tog secera i po aparatic pa se cude sta sam mrsava a imam secer hahha ... Jos nema nitko u obitelji i tako da pocinjem od danas s dijetom 😥 A nista mi se ne jede osim pizze 🙄
    Drugo bista novo ultz tek 20.6 pa cu znat kako beba
    Inace vidim pisete o probadanju cijeli trudnocu me probadalo i pila sam magnezij za to. Imala sam cak osjecaj kao da neko bode nozevima , iskreno bilo mi je to tako cudno jer nisam znala da trudnoca tolko boli 😳

Miranda
    05. Lipanj 2018. 21:47

A ako zatvaram komplikacije i vracam se radit, kako to utjece na porodiljnu naknadu kasnije? Kako se onda gleda prosjek place? Spomenuli su mi danas da mi se ne isplati prekidat komplikacije jer mi se rusi prosjek i smanjuje naknada 🤔 Nisam sve skuzila a ni proucavala to jos. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.