Ja moram jesti zdravo i umjereno radi secera…
Al ne mogu vam opusat koliko zudim za krafnom s pekmezom,a ne smijem joj se ni priblizit🙈…
Ja moram priznati da zgrijesim, Milka grozdjice i ljesnjak mi se toliko trazi i ne trudim se da odolim sve si mislim pod terapijom sam mogu si malo priustiti 😐
Voca dosta jedem iako znam da ni to ne smijem previse ali to je jedino sto mogu jesti i sto mi se ne gadi.
Uh ja zadnje dane toliko loše jedem, peče me savjest, a ne mogu si pomoći. Danas ću si izblendati svo živo voće i povrće što imam u stanu, jer mi točno treba neka vitaminska bomba. Jučer me uhvatila želja za čipsom i to sam stamanila dok mi muža nije bilo, jer mi on stalno prigovara kako trebam zdravije jesti. Užas, baš sam nikakav karakter.
Luka ❤
Ja moram jesti zdravo i umjereno radi secera…
Al ne mogu vam opusat koliko zudim za krafnom s pekmezom,a ne smijem joj se ni priblizit🙈…
Ja moram priznati da zgrijesim, Milka grozdjice i ljesnjak mi se toliko trazi i ne trudim se da odolim sve si mislim pod terapijom sam mogu si malo priustiti 😐
Voca dosta jedem iako znam da ni to ne smijem previse ali to je jedino sto mogu jesti i sto mi se ne gadi.
Meni je gin.reko da se držim dijete i da se ne zezam s time.Iako sam rekla da sam izgubila kg,rekao je da nis ne brinem da cu sve to nadoknadit.Ok,ako se nekad zgrijesi al ne zelim da mi pređe u naviku bas....Voce mi je jedini desert,a sad preko ljeta si planiram raditi zdravi sladoled od voca😄...Izdrzat cu nekako do 12 mj samo da je bebica dobro🙏❤....
Prijavljujem da ću možda prestati piti (ili ću piti svaki drugi dan) ovaj B komleks: https://hr.iherb.com/pr/Doctor-s-Best-Fully-Active-B-Complex-30-Veggie-Caps/50940
Izgleda da sam se predozirala vitaminom B3 (niacin) jer mi je koža po cijelom tijelu u 5 minuta tako pocrvenila kao da sam izgorila na suncu. Ali ono baš "ko rak" izgorila. I osjećaj je takav, tj. žarenje, pogotovo u licu i na rukama. Čitala sam sad da je preporučena doza niacina oko 20 mg, a ovaj proizvod ima 50. Neki kažu da ga treba uzimati s hranom, a ja sam danas slabo jela, tako da je možda i od toga.
Curke moje, ja sam bubana. Nos curi, kašljem kao luda. Jedem domaći med i uzimam kapi propolisa.
Ali jučer sam sigurno popila 4 šalice čaja od majčine dušice (jer nisam znala da ga nesmijem). Kada su navečer krenuli bolovi. Nikako da se naviknem da sam trudna i da bi sve trebala provjeriti prije nego što krenem jesti. Poludit ću. Danas u panici nazovem medicinsku sestru da se naručim na pregled za dva tjedna, kada će ona meni da ne trebam dolaziti tako rano kada je NIFTY uredu. Pa odbrojavala sam dane do 19.06. a sada moram do 28.06. tko će to izdržati?? Zato sam sada naručila baby watcher (na popustu je 489 kn ako nekoga zanima). A sada me panika opet lovi što ako ne uspijem uloviti otkucaje srčeka na uređaju. Kako ne izluditi????
Brandy, inhalaciju smijemo. Kao lijek za disanje, ali i svekupunu prehladu. Možeš si i ispirati grlo kaduljom, nisam sigurna da li smijemo piti.
Propolis i med je ok.
Ozdravi brzo 😉
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
bok curke, kako ste vi na ovaj gnjecavi dan...ja bi samo spavala. a evo me na poslu Što se tiče bolovanja, ja sam u 1.trudnoći išla na bolovanje u 21.tjednu, jer više nisam tila kolege molit ustupke...a i tada mi se financijski nije isplatilo, bilo mi je bolovanje jednako plaći. Sada, radim za sebe i sama sebi određujem, zbog prirode posla moj plan je da ću radit do kraja 10.mj , ako se budem dobro osjećala, jer ide nam lito i po onim vrućinama ne znam kako će to bit....
Ja jedva čekam četvrtak da odem na drugi pregled, jučer pokupila nalaze briseva i urinokulture, i oduševila se jer ešerihije dosadne više NEMA!! baš sam sritna zbog toga...jer od 10ogmj prošle godine borim se s njom, a nikad prije je nisam imala, ni nju ni ijednu drugu.
Lovre
Curke moje, ja sam bubana. Nos curi, kašljem kao luda. Jedem domaći med i uzimam kapi propolisa.
Ali jučer sam sigurno popila 4 šalice čaja od majčine dušice (jer nisam znala da ga nesmijem). Kada su navečer krenuli bolovi. Nikako da se naviknem da sam trudna i da bi sve trebala provjeriti prije nego što krenem jesti. Poludit ću. Danas u panici nazovem medicinsku sestru da se naručim na pregled za dva tjedna, kada će ona meni da ne trebam dolaziti tako rano kada je NIFTY uredu. Pa odbrojavala sam dane do 19.06. a sada moram do 28.06. tko će to izdržati?? Zato sam sada naručila baby watcher (na popustu je 489 kn ako nekoga zanima). A sada me panika opet lovi što ako ne uspijem uloviti otkucaje srčeka na uređaju. Kako ne izluditi????
I ja sam bubana tako da suosjecam 😭 grlo nos lagana temp, poludit cu.. Drzim fige da te sto prije prodje
Išla sam sad pronaći tvoj post… Za početak, dobro došla! Posavjetuj se sa svojim ginekologom vezano uz taj obojeni iscjedak, možda ćeš dobiti neku terapiju za svaki slučaj. Svi ovi ostali simptomi su ok. Najkritičnije je prvo tromjesečje, znači prvih 13 tjedana, nakon toga šanse da nešto pođe po zlu znatno opadaju.
Ja sam imala spontani prošle godine, doktorica mi je rekla da čim sljedeći put ostanem trudna i popiškim plus da joj se javim da me stavi na terapiju za svaki slučaj, a prvi pregled sam imala tek 2 tjedna kasnije.
Hah hvala malo sam osjetljiva rekooo niko me.ne dozivljava :( hha ovako ja sam jucer pitala ginekologa za nadutost malog trbuha greceve i smedi iscjedak on meni kaze da je to normalno. I narucio me za 2 sedmice. Vala meni ako ovo nastavi jos 2 3 dana ja cu otici drugom ginekologu. Hvala vam puno. Pojavio mi se novi simptom meni zene drage bubrezi ili krsta ne znam ni ja boli povremeno je li to normalno ? I trebala sam ici sutra na jahanje konja mislim da je to kriticno tako da sam otkazala. Hvala vam jos jednom. Znam kako je kad se gubi pamcenje ahha
Jutro!
Buy bihac dobrodosla! Puno nas je a trudnicki mozak ne pamti tako dobro 🙈
Ne znam jos sto kuham danas. Jede mi se poriluk vec danima ali tko ce ga naci u ovo doba godine 😆
Hehe znaaaam i ja sam bas nesto zaboravna hah ja jedem samo kiselo 😣 jaaaa meni se jede pohovane tikvice 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji