Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    busybee
    19. Listopad 2018. 11:19

Salatice, drži se, cure su u pravu, bolje da si na infuziji, ona će te instant dignuti.

Ne znam jesam već pisala o tome, gledam ovaj baby bjorn bouncer 
    https://www.amazon.de/BabyBj%C3%B6rn-006021-Babywippe-Anthrazitgrau-Cotton/dp/B01N4F0A8P/ref=sr_1_1_sspa?ie=UTF8&qid=1539940161&sr=8-1-spons&keywords=baby%2Bbjorn%2Bbouncer&th=1

Tu dođe 800 i nešto sitno kn (free delivery), a kod nas oko 1100-1200 (ok, zna se naći na akciji ali rijetko).
    Pa ako je netko zainteresiran da zna. I ovo nije neki izuzetak, baš sam ih dosta našla po toj cijeni.

Salatica9192
    19. Listopad 2018. 11:33

Ajoj, infuzija znaci 😍 Dize u zivot. Opade i temperatura od nje. Dobra sam sad. Radili mi i nalaze, klasični moji, blago nakaradni haha. Sada uzela par petit keksica da pojedem i caj od nane i spavanje.
    Nadam se da se ne vraca vise. Rekli su mi dijeta danas cijeli dan. Hvala curee 😘

Blaza26
    19. Listopad 2018. 11:47

Salatice drzi se,danas lezi,odmaraj, sutra ces bit ko nova.
    Cure cestitke  na velikim punim tjednima. Vrijeme leti ko ludo.
    Kazete na jesenskim baby boom? Idem sad citat i cmoljit haha

Ana89
    19. Listopad 2018. 11:47

Salatice, drži se 😊. Sad će te infuzija dignuti  ☺️.
    Kaže ovaj patronažni tehničar da treba imati na stanju 6 sorriso pelena i jednu nositi u bolnicu ( one sa vezicama, čičkovima, štogod) . Gdje to naći, to su u osnovi one za učvršćivanje kukića dodatno. 
    Kako to da neki propovijedaju ta povijanja, neki ne? Mislila sam ja koristiti i tetricu kad bi mi rekli da moram za kukiće, a sad i ove? Što zbilja obje moraš ili od patronažni do patronažnog različito.
    Sretno na pregledima cure!!! 

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Majana
    19. Listopad 2018. 13:13

Ana89

Salatice, drži se 😊. Sad će te infuzija dignuti ☺️.
    Kaže ovaj patronažni tehničar da treba imati na stanju 6 sorriso pelena i jednu nositi u bolnicu ( one sa vezicama, čičkovima, štogod) . Gdje to naći, to su u osnovi one za učvršćivanje kukića dodatno.
    Kako to da neki propovijedaju ta povijanja, neki ne? Mislila sam ja koristiti i tetricu kad bi mi rekli da moram za kukiće, a sad i ove? Što zbilja obje moraš ili od patronažni do patronažnog različito.
    Sretno na pregledima cure!!!

Prijw 12g kad sam rodila prvo jos se zagovaralo to siroko povijanje, prije 7 vise ne, ja kad sam dosla kuci siroko sam ju povijala iako su mi rekli u rodilistu da ne treba, ali odmoc ne moze, samo pomoc, mislim da je puno lakse drzat bebu koja je povijena pogotovo nekome ko prvi put nosi tako malu bebu, a za siroko povijanje se koristi jednokratna, pa tetra pa trokut pelena ili svedska kako je ko vec zove moze se slozit i tetra u trokut ali je puno jednostavnije ovako bar meni

Majana
    19. Listopad 2018. 13:16

I da cestitke cure na ulasku u 34 tj jos maloooo💪😘
    Salatice drzi se, nadam se da si do sutra ko nova ❤️

BellaLuna
    19. Listopad 2018. 13:23

Bok curke! Bravo svima na dobrim pregledima i zdravim bebacima 😄 jucer nisam stigla citati i eto lektire... salatica drago mi je da si bolje! Bas te ne ide zadnjih dana..
    Ja danas napunila 30 tt i ne znam di mi je vrijeme proslo 😱 sad mi tek postaje sve stvarno, kad je prvi broj 3 i krece se brojat jednoznamenkasto koliko je ostalo 🙈

BellaLuna
    19. Listopad 2018. 13:24

Pitanje za cure koje su kupovale kolijevke i next to me krevetice- di ste kupile plahte za to? Kupila sam krevetic, ali ne zelim cijelu posteljinu nego samo plahte.

Jagodica86
    19. Listopad 2018. 13:47

busybee hvala puno na linku za babybjorn, nisam sigurna hoću dobiti, ako ne onda kupujem svakako. a cijena je super, kod nas su skoro duplo skuplji. 
    Salatice, nek si se ti digla iz mrtvih, infuzija je stvarno čudo, pogotovo kod dehidracije i povraćanja. Ja bi isto išla na infuziju da me tako uhvatilo dok sam trudna sad, nema zezanja da Lena pati, ovako vam je objema bolje 
     Ja prekosutra punih 30, ulazim u 31...kad već  baš leti vrijeme, iduća kontrola mi je sa 34 već, a to je već ohoho blizu. 

zadranka86
    19. Listopad 2018. 13:57

Jagodice ja i ti smo skupa...😚😚😚

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.