Salatice, drži se, cure su u pravu, bolje da si na infuziji, ona će te instant dignuti.
Ne znam jesam već pisala o tome, gledam ovaj baby bjorn bouncer
https://www.amazon.de/BabyBj%C3%B6rn-006021-Babywippe-Anthrazitgrau-Cotton/dp/B01N4F0A8P/ref=sr_1_1_sspa?ie=UTF8&qid=1539940161&sr=8-1-spons&keywords=baby%2Bbjorn%2Bbouncer&th=1
Tu dođe 800 i nešto sitno kn (free delivery), a kod nas oko 1100-1200 (ok, zna se naći na akciji ali rijetko).
Pa ako je netko zainteresiran da zna. I ovo nije neki izuzetak, baš sam ih dosta našla po toj cijeni.
Ajoj, infuzija znaci 😍 Dize u zivot. Opade i temperatura od nje. Dobra sam sad. Radili mi i nalaze, klasični moji, blago nakaradni haha. Sada uzela par petit keksica da pojedem i caj od nane i spavanje.
Nadam se da se ne vraca vise. Rekli su mi dijeta danas cijeli dan. Hvala curee 😘
Salatice drzi se,danas lezi,odmaraj, sutra ces bit ko nova.
Cure cestitke na velikim punim tjednima. Vrijeme leti ko ludo.
Kazete na jesenskim baby boom? Idem sad citat i cmoljit haha
Salatice, drži se 😊. Sad će te infuzija dignuti ☺️.
Kaže ovaj patronažni tehničar da treba imati na stanju 6 sorriso pelena i jednu nositi u bolnicu ( one sa vezicama, čičkovima, štogod) . Gdje to naći, to su u osnovi one za učvršćivanje kukića dodatno.
Kako to da neki propovijedaju ta povijanja, neki ne? Mislila sam ja koristiti i tetricu kad bi mi rekli da moram za kukiće, a sad i ove? Što zbilja obje moraš ili od patronažni do patronažnog različito.
Sretno na pregledima cure!!!
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Salatice, drži se 😊. Sad će te infuzija dignuti ☺️.
Kaže ovaj patronažni tehničar da treba imati na stanju 6 sorriso pelena i jednu nositi u bolnicu ( one sa vezicama, čičkovima, štogod) . Gdje to naći, to su u osnovi one za učvršćivanje kukića dodatno.
Kako to da neki propovijedaju ta povijanja, neki ne? Mislila sam ja koristiti i tetricu kad bi mi rekli da moram za kukiće, a sad i ove? Što zbilja obje moraš ili od patronažni do patronažnog različito.
Sretno na pregledima cure!!!
Prijw 12g kad sam rodila prvo jos se zagovaralo to siroko povijanje, prije 7 vise ne, ja kad sam dosla kuci siroko sam ju povijala iako su mi rekli u rodilistu da ne treba, ali odmoc ne moze, samo pomoc, mislim da je puno lakse drzat bebu koja je povijena pogotovo nekome ko prvi put nosi tako malu bebu, a za siroko povijanje se koristi jednokratna, pa tetra pa trokut pelena ili svedska kako je ko vec zove moze se slozit i tetra u trokut ali je puno jednostavnije ovako bar meni
I da cestitke cure na ulasku u 34 tj jos maloooo💪😘
Salatice drzi se, nadam se da si do sutra ko nova ❤️
Bok curke! Bravo svima na dobrim pregledima i zdravim bebacima 😄 jucer nisam stigla citati i eto lektire... salatica drago mi je da si bolje! Bas te ne ide zadnjih dana..
Ja danas napunila 30 tt i ne znam di mi je vrijeme proslo 😱 sad mi tek postaje sve stvarno, kad je prvi broj 3 i krece se brojat jednoznamenkasto koliko je ostalo 🙈
Pitanje za cure koje su kupovale kolijevke i next to me krevetice- di ste kupile plahte za to? Kupila sam krevetic, ali ne zelim cijelu posteljinu nego samo plahte.
busybee hvala puno na linku za babybjorn, nisam sigurna hoću dobiti, ako ne onda kupujem svakako. a cijena je super, kod nas su skoro duplo skuplji.
Salatice, nek si se ti digla iz mrtvih, infuzija je stvarno čudo, pogotovo kod dehidracije i povraćanja. Ja bi isto išla na infuziju da me tako uhvatilo dok sam trudna sad, nema zezanja da Lena pati, ovako vam je objema bolje
Ja prekosutra punih 30, ulazim u 31...kad već baš leti vrijeme, iduća kontrola mi je sa 34 već, a to je već ohoho blizu.
Sortiraj odgovore
Najstariji