Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggie85
    05. Lipanj 2018. 08:39

Prijavljujem novi, itekako dobrodošao simptom trudnoće: prospavane noći, napokon je prestalo noćno obilaženje wc-a!! A čini mi se da i preko dana manje mokrim.
    Također, jučer pred spavanje mi muž prvi put stavi ruku na trbuh i kaže: Jel to od hrane ili beba? Sva sam se rastopila. Zaključili smo da je trbuh u 2 dana samo odjednom iskočio. I sad ujutro je bio prisutan, prije doručka. Ma još ne mogu vjerovati da se to sve događa!

Bulbi91
    05. Lipanj 2018. 08:41

Maggie Ovo su bas lijepe vijesti😍...raste mali decko,raste i trbuscic 😊

Nunii
    05. Lipanj 2018. 08:44

Ne razumijem vas koje spavate normlano 😛
    Jucer bilo bljuc opet ujutro,kroz cijeli dan pojela tanjur juhe i dva dvopeka u tome,pola nekog pecenog kruha koji vise izgleda ko pecivo.Buduci da sam se stvarno jako prejela,dragi je oko 21 h trazio gdje jos ima gyrosa,ali nista od toga 😦
    Tako da je bilo kuhane tjestenine i nutelle. Par komada i dosta.

Doslovno svaki drugi tjedan bljucnem.

Guknite sto kuhate danas,mozda mi zamirisi

Miranda
    05. Lipanj 2018. 08:50

Jutro! 
    Buy bihac dobrodosla! Puno nas je a trudnicki mozak ne pamti tako dobro 🙈
    Ne znam jos sto kuham danas. Jede mi se poriluk vec danima ali tko ce ga naci u ovo doba godine 😆

pepe1907
    05. Lipanj 2018. 08:50

ja danas dvopek..baš sam u bolnici i vadim OGTT..još sat vremena i zadnje vađenje krvi...bljak bljak..ovak mi je muka još od ove šećerne vodice...

Ana89
    05. Lipanj 2018. 08:53

Bulbi91

Jutro🤗!
    Buy Bihac Dobrodosla!😊
    Zbog smeđeg iscjetka svakako se javi gin.radi terapije.Ja sam zbog smeđeg iscjetka od 5tt na mirovanju,a na duphastonima /utrogestanu sam od pozitivnog testa….

Dobrodošla Buy Bihac! Ja sam od 7. tjedna na duphastonima jer sam imala dva dana smeđi iscjedak. Od onda nemam, ali još me drže na njemu opreza radi, već 6,7 tjedana. Bolji odi u dr 😉😎 školsku trudnoću želim

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ana89
    05. Lipanj 2018. 08:57

Nunii

Jucer bilo bljuc opet ujutro,kroz cijeli dan pojela tanjur juhe i dva dvopeka u tome,pola nekog pecenog kruha koji vise izgleda ko pecivo.Buduci da sam se stvarno jako prejela,dragi je oko 21 h trazio gdje jos ima gyrosa,ali nista od toga 😦

Ja sam jučer pojela dvije palačinke s nutellom, bananu, jabuku, neki sendvič sa sirnim namazom, tanjur juhe od buče i jednu malu voćnu krostatu da ne propadne 😋 prije sam se hranila zdravije dok mi je želudac podnosio zdravo.
     Što kažete, da se probam natjerati jesti zdravije ili slušam ove mučnine?🤔

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

pepe1907
    05. Lipanj 2018. 09:05

Ana89

Nunii

Ja sam jučer pojela dvije palačinke s nutellom, bananu, jabuku, neki sendvič sa sirnim namazom, tanjur juhe od buče i jednu malu voćnu krostatu da ne propadne 😋 prije sam se hranila zdravije dok mi je želudac podnosio zdravo.
    Što kažete, da se probam natjerati jesti zdravije ili slušam ove mučnine?

ja jedem gluposti kakve prije nisam..baš zato jer mi nista ne pase i zlo mi je...meso jako malo jedem ne paše mi...kad prođu mučnine onda ću mislit o tome šta jedem jer sad pojedem ono od čega mi neće biti zlo, količinski je to jako malo pa svaki tjedan gubim kile pa se vratim na isto...

Miranda
    05. Lipanj 2018. 09:08

Ja jedem sto god prolazi sad. Ionako mi je lose od vecine hrane, a pojela sam kruha u ovih par tjedana koliko ne pojedem u godinu dana inace... 
    Treba prezivjet mucnine i olaksat si pritom, par tjedana nije o glavu nikome 😬 Stignemo kasnije vratiti se na zdravije. 

Bulbi91
    05. Lipanj 2018. 09:43

Ja moram jesti zdravo i umjereno radi secera...
    Al ne mogu vam opusat koliko zudim za krafnom s pekmezom,a ne smijem joj se ni priblizit🙈...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.