Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bulbi91
    18. Listopad 2018. 14:04

_lily_0

Bulbi91Prije svega cestitke od srca, i zelim ti skolsku trudnocu da sad sve prode kako treba a i bude. Usla sam u grupu taman kad si ti nazalost otisla tako da sam citala o tebi i sta rec lavica si i svaka cast glavu gore i veseli se svakom narednom danu… sto se tice inekcija ja ti se pikam clexanom 0.4 i davala sam si na pocetku trudnoce u trbuh dok nije poce rast pa sam presla na noge u butine i tamo mi je nekak bilo najgore jer sam bas jake masnice imala i vise se ne pikam tam nego me sad muz pika u ruke tu mi je nekak najbolje em kaj ako i nastane masnica bude neka mala i brzo prode pa tak mjenjam ruke kad dobijem koju masnicu na jednoj predem na drugu taman se ova oporavi pa nazad i tak u krug… uglavnom ako ces trebat kakav savjet slobodno nas pitaj tu ima nas jos dosta koje se pikaju
    A tebi zelim svu srecu ovoga svijeta i javljaj a se cesce tu 😍😘❤️

Hvala puno♥️♥️♥️♥️♥️....
    Ja sam isto mislila da me muz pika,ali on ima fobiju od toga....tako da cu za pocetak i ja probat u noge,pa cu vidjeti kako ce mi ic🙈...
    Lako za masnice,bitno da bebice budu ok♥️🙏

luks
    18. Listopad 2018. 14:08

čitam i čitam i nikako sve pročitat... Al evo sam sad pohvatala...
      Bulbi iskrene čestitke i vjeruj bit će sad sve u redu, i po uputama doktora i polako... 
    Salatice ti biće sad guštaš doma, sad nek svi ugađaju 😊😊
    Zadranka do onog dana dok si bila u radnom odnosu  do tada imaš komplikacije, i onda 45 dana prije termina dr otvara rodiljni, i opet s tim ideš na hzzo, nosiš ponovno sve papire. 

Lovre

luks
    18. Listopad 2018. 14:11

i da, cure iz splita i okolice, i mi dogovoramo kavu idući tjedan  i čak isto smo nešto dogovarale utorak ko i zagrebačka podružnica klokanice 😋
    Ako ima još tko zainteresiran, da bi došla na upoznavanje i druženje? 

Lovre

Salatica9192
    18. Listopad 2018. 14:13

A sto sam se ja izbila sad. A ljudii, zastoo, zastooo (dizem ruke i placljivim glasom se pitam ahahahahahaha). Komsinica mi pise da mi da mrezaste gace, ostalo joj. Ja joj odgovaram da sam vec kupila 2 paketa i zahvaljujem se. Ona pise da ce mi trebati jos, to se nosi 40 dana. Ja joj pisem da cu kupiti ako zafali, nije skupo ono (apsolutno ne razmisljam o sta se dopisujemo, gace jbt) i ona kao nije me htjela uvrijediti, da ja kao nemam para, vec sta da radi sa njima ili ce meni dati ili ce ih baciti. Ja napisem pa baci, opet kontajuci, pričamo O GACAMA, i ono zasto bih se vrijedjala, ja to jedva cekam da kupujem sve, jedino da se ti nisi uvrijedila. I ona mi odgovara, JESAM 🤣🤣🤣🤣 Ja joj pisem, a zasto? Nije da ne uzimam ja zato sto nesto necu od tebe, vec zato sto mi je to zanimljivo kupovati sve, 6 godina to cekam, pa makar i glupe gace bile u pitanju.
    Znaci ne vjerujem, ne vjerujem... Da se ja moram pravdati i osjecati glupo ukoliko odbijem nesto. Sta je sa ljudima? I zna da sam juce izasla iz bolnice i da sam istraumirana i ako si se eto i uvrijedila, mozes presutiti. Ali u stvari, ne mozes, jer te boli uvo. Previse je zena direktna za moj ukus, previse...

_svjesna
    18. Listopad 2018. 14:22

Bulbi ja sam ispocetka Clivarin davala u stomak, 0.6 ja primam. U stomak me manje boljelo, tako da dok nije poceo rasti iskoristi ga mjesec dva jer ti noge trebaju za kasnije 😂😂
    U ruke nisam davala jer sam cesto sama, a za to ti treba neko da te pika.
    U butine isto je ok davati s tim da biraj mjesto na butini gdje imas najvise sala, i malo vise bocno, a ne skroz sprijeda, tako manje boli.
    I obavezno ubodi, aspiriraj sadrzaj odnosno uvuci malo zraka u spricu ako nema krvi slobodno ubrizgaj, ako uvuces krvi u spricu znaci da si u krvnom sudu pa nemoj ubrizgavati lijek na to mjesto. 
    Ja ne drzim u frizideru injekcije, primijetila sam da su mi modrice vece kad su injekcije hladne i to sam isprobala 😁

AllieH
    18. Listopad 2018. 14:23

barbie, vjerojatno je kapilarica, ako je svijetlo rozo, ne brini. Iako te razumijem, vjerojatno bih i sama jednako reagirala. Prati u svakom slucaju, ali vjerujem da nije nista za uzbunu. 
    Ajme bulbi kako je lijepo doci na temu i vidjeti te opet ovdje 
    salatice, trebala si je pitati zasto bi se to MORALO nositi 40 dana? Prvi glas. 

Luka ❤

barbiemama
    18. Listopad 2018. 14:30

ni ja ne kužim zašto bi se mrežaste gaćice toliko trebale nositi. baš naprotiv, čula sam od dosta žena da su ubrzo nosile normalne gaćice i uloške jer im je tako bilo udobnije. i ne krvare svi jednakim intenzitetom i jednako dugo. ali da, slažem se, ponudiš jednom i ako netko ne želi, ne želi. ne znam kaj se ima uvrijediti ako si želiš svoje uzeti.

• zvrkica
    18. Listopad 2018. 14:36

Salatice ma daj, ne razmišljam o njoj, što te briga

Ana ja sam od lipnja na kompl i sada sam najmanji iznos do sada dobila. Sramotno poprilično ću reći.
    Bitno da ae socijali dijeli pa se onda ide u kockarnice i opija alkoholom.
    Presekirala sam se kad sam vidjela iznos

Salatica9192
    18. Listopad 2018. 14:36

Pa ocigledno moram misliti kao ona, kupovati gdje i ona sve za bebu i sve prihvatati sta mi daje. Nije mi dozvoljeno da uzivam u kupovini... A vjerujte da uzivam i u kupovini tih gaca. Eto, sve to toliko cekam i znam ja da imaju dobru namjeru kada ponude, ali zahvaliti se i odbiti - IZAZVALA SAM TRECI SVJETSKI haha. 

barbiemama
    18. Listopad 2018. 14:38

Salatica9192

Pa ocigledno moram misliti kao ona, kupovati gdje i ona sve za bebu i sve prihvatati sta mi daje. Nije mi dozvoljeno da uzivam u kupovini… A vjerujte da uzivam i u kupovini tih gaca. Eto, sve to toliko cekam i znam ja da imaju dobru namjeru kada ponude, ali zahvaliti se i odbiti - IZAZVALA SAM TRECI SVJETSKI haha.

ma briga te. ti i dalje budi pozitivna i uživaj u shoppingu, a njoj što manje spominji o tome. kad te pita jesi li nešto kupila, slaži da ti je već netko poklonio ili tako nešto. i sreži odmah daljnje komentiranje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.