Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blaza26
    18. Listopad 2018. 12:42

Ja ne mogu zamislit da mi sada kazu da je decko. Iako sam ja htjela decka,a muz curu. Al sad kad je cura gotovo je hahaha,sve je rozo..... imamo par neutralnih bodica,ostatak sve rozo. Iako sam ja govorila da neovisno o spolu kupovat cu neutralno. Međutim sve je tako fino rozo da ne mozes da ne kupis. Nedam svoju curku nikome😍😍
    Ja cu sutra na OGTT pa da vidimo i tu situaciju. Nadam se urednim nalazima

du1988
    18. Listopad 2018. 12:46

lidl se raspistoljio 😂

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    18. Listopad 2018. 12:50

Blaza,  
    ne dam ni ja svojuuuu 😍😍😍😍 Ono da mi sad kazu djecak, ne zbog stvari, vec ono totalno sam navikla na curicu 😍
    Strudlice,  
    super sto je sve proslo ok 🤗 Neka je ziva i zdrava 😘 Ma samo preci 36 nedelju i opustiti se mozemo. Znaci jos 3 nedelje izdrzati za nas sto smo ovih dana pune 33 🤗 

Bulbi91
    18. Listopad 2018. 12:54

Salatica9192

Bulbi,
    ne brini, naviknuces 😋 Meni da ih neko krene iskljuciti sad, ne bih dala hahahha (narkomanka 🤣). Dajes jednom dnevno, 0,4 dozu?
    Mamin bakin kolac sa slagom i borovnicama 🤗🤗🤗🤤🤤🤤🤤 A prije tog supa domaca sa knedlama. Ne da mama cuti da je beba "mrsava" hahahah TOVI MENE, da ona raste 🤗🤣
    p.s. mene su skinuli sa tableta endokrinolozi u bolnici, u fazonu odmakla trudnoca, nisam OGTT radila, on je za trudnice najbolji pokazatelj, vidjecemo sljedece sedmice sta kaze OGTT. 😋

🙈😂😂 
    Ma naviknut cu se,samo da sve bude ok 🙏♥️...5 000 UI je doza🙈...Rekla je dr.da je to cisto ok s obzirom na moju kilazu...
    Jaoo sto dobro ovaj kolac izgleda🤩....
    Ja kako uopce ne smije slatko zbog IR isla dns na savjetovanje u vezi prehrane u KBC...sestra me gledala kao da sam pala s marsa kad sam rekla da ne konzumiram mlijecno,tjestenine,kruh i ostale gluposti...i rekla da nema meni za mene i ne zna kak da mi pomogne😑...nase divno zdravstvo,a opcepoznato je da uh dizu secer....

zadranka86
    18. Listopad 2018. 12:56

Du uputi me kad je to za Bubamaru i super subota??ja nisan u super nove bila ....a necu ti lagat..hmmm..mislim dobra 3mj.kako imam problem s hodanjem ne mogu puno sidenje necu ni kom.ja ti nisan za takve stvari vise..a inace sam teski sopingholicar..ali evo primirilo me..sad planiram jedan veci shopping za kraj dok jos kolko tolko mogu..jer svaki dan mi je sveee teze....ja se bass jakoo brzo umaram i jakoo san ogranicena aktivnoscu tako da sam se punoo toga odrekla..

mmama2
    18. Listopad 2018. 12:58

Fulaju spol jer se deckima testisi spuste tek kada se rode pa stoje gore kroz trudnocu i izgledaju kao jajnici :) 

zadranka86
    18. Listopad 2018. 13:01

Jagodice nezz nisan imala to iskustvo samo mi je jedan ginic tako rekao kad je bio na zamjeni mom kao decko..a onda mi je objasnio zasto kao jer po njemu je to jos bila mala trudnoca a uzv kao stariji on se na takvom bass ne snalazi..ja bila 18tj.i onda mi je rekao sto je cest slucaj kod zabune..Ali evo bass mi sad palo na pamet meni necakinja rodila prije 3mj i moslimm cak prva dva uzv da su reki decko..i onda se od decka stvorila cura...hahaaa ali na vrime jos je bila manja trudnoca..i rodila se  cura.... 😉😉ma ko ce im znat...bitno da su zdravi i zivi..ja ionako sve sivo i bilo opremila moga tako ako bi bila cura moze i ona...iako doki mi je reka ako ti kad rodis donesu curu slobodno reci ovo nije moja beba..jer ode nema zabune ovo je ocito..😂😂😂😂😂....

AllieH
    18. Listopad 2018. 13:06

pepe, a receno je kao da te kapuljace bebacima samo smetaju ispod glave i nisu prakticne. Ok, nisu prakticne za po kuci, ali za kolica i izlazak van su mi zgodne, jer ih navucem preko glavice i onda je dovoljna i samo tanja kapica. 
    Narucila i ovo sad s Nexta. Uhvatila me manija. 

Luka ❤

Salatica9192
    18. Listopad 2018. 13:08

Bulbi, 
    i meni otkrivena Inzulinska prije 15 dana, pa mi ponistise dijagnozu juce u bolnici hahaha. Igraju se sa mnom 🤣 Sad cekam da vidim sta se desava. Pridrzavam se da ne jedem slatkise i grickalice. Ostalo sam pocela jesti normalno, odustala sam od dijete. Ali ti se pridrzavaj sada na pocetku svega. Ja imam jelovnik jedan, mogu ti ga poslati, kao sta se smije, a sta ne, ma da on mi je vise za Dijabetes, a ne IR. 
    A i Svjesna ima IR jos prije trudnoce (razumije se) i ona pise da je izbacivanje "smeca" iz prehrane sasvim dovoljno.
    Ma sada si zasticena 😍 Ja iako ne znam da li je sada sve ok zbog injekcija, zelim da vjerujem u to i lijepo se osjecam. Tako i ti 😊 To je nesto sto je nama dvjema falilo (i jos dosta zena). 

du1988
    18. Listopad 2018. 13:09

zadranka, svaku drugu subotu u mjesecu ti izadje popis popusta za trgovine u sn. Recimo ovaj mjesec je magic baby imao 15 posto na sve, dm za kupnju iznad 200 kn itd. A black friday ce biti krajem 11.mjeseca, netko je napisao i datum, ne sjecam se sad tocno. allie, zaboravila sam komentirati i za komodu i za robicu-super je sve 😍 salatice, ubijas me s tim slasticama, a ne smijem nista!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.