Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggie85
    18. Listopad 2018. 19:09

Bulbi91

Cure koje ste na Fragminu trebala bi malu pomoc🙈….
    Danas mi je sestra na hematologiji dala prvu injekciju u nadlakticu i objasnila da se uvijek pikam u priblizno isto vrijeme u nadlakticu ili ako se sama pikam,gore iznad bedra…a ja sad u uputama citam da se treba pikati u trbuh ili straznjicu….sad sam sva zbunjena🙈…gdje se vi pikate i drzite li fragmin u hladnjaku ili samo ovako?

Bulbi draga, ne znam kako nje s Fragminom, ja se pitam Clexanom u nadlakticu, tj. muž me pika. Kad nema njega, onda ja sama, isto u nadlakticu. Probala sam bedro, ali mi je poslije bilo teško disati (ne znam kako je to povezano, ali eto, uvijek mi se ponavljalo nakon pitanja u bedro). Meni je sestra objasnila da mogu u nadlakticu, bedro ili trbuh, ali ja nikad nisam u trbuh, to mi se činilo najviše bolno pa nisam nikad ni pokušala. A što se samog pikanja tiče, nema neke filozofije. Meni muž daje u smjeru lakat-rame, znači da ide paralelno s vlaknima mišića, injekcija je cca. 30-45 stupnjeva od kože. Aplikacija je kako koji dan, nekad peče, nekad ne, nekad ostane modrica, nekad ne. U početku je znala češće ostati modrica, zadnjih par mjeseci više ne. Ne znam što se promijenilo, možda se tijelo naviklo, ili smo se mi ispraksali. Samo smireno i polako, nije to ništa strašno. Kad se sama pikam, ne oklijevam ništa. Čak i ako mi se čini tvrdo i peče, ja idem do kraja, ne izvlačim nikad da bih išla ponovo. Nekako se tješim da je ta bol ništa u odnosu na porođajnu 😊.

Klikerica
    18. Listopad 2018. 19:10

Ana89

Klikerica

Ana89

Zvoni meni mob, ono nepoznati broj, i javi se čovjek, ja sam patronažni tehničar, zvao me vaš doktor da ste trudnica( onaj socijalni)zadnjih 45 dana, blabla…

ja ne znam jel ovo zato što sam 2 tjedna bez seksa, ali meni je ovo zvučalo jako HOT! ahahaha Baš me zanima kako će ti pokazati tehniku dojenja #groznasamznam

Haha! Dobra😂😂😂 Ni predstavio se nije čovjek, samo što je 🤣🤣🤣.

Javi obavezno kakav je😆🤣😂🤣😂🤣

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Duda
    18. Listopad 2018. 19:11

Klikerice, jako koristan članak, hvala ti ☺☺

Ana89
    18. Listopad 2018. 19:15

Klikerica

Ana89

Klikerica

Ana89

Zvoni meni mob, ono nepoznati broj, i javi se čovjek, ja sam patronažni tehničar, zvao me vaš doktor da ste trudnica( onaj socijalni)zadnjih 45 dana, blabla…

ja ne znam jel ovo zato što sam 2 tjedna bez seksa, ali meni je ovo zvučalo jako HOT! ahahaha Baš me zanima kako će ti pokazati tehniku dojenja #groznasamznam

Budem, budem. Još ću i njega zvati ako bude što trebalo oko bebice očito 😁😁😁 Blago meni ☺️☺️

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ptičica
    18. Listopad 2018. 19:24

Jao nikako vas pohvatat.
    Bulbi opusteno. I vjeruj. Presretna sam zbog tebe. Da, moja malena je Antonela. Ime slicno mom, a na latinskom ima identicno znacenje kao muzevo. Prava kombinacija, a ime odabrano prije nego smo ovo znali. Cast mi je sto je tvoja imenjakinja, snazna zeno 😘
    Salatice od tebe ocekujem samo uzivanje. I nek se citav svijet ljuti, staaaaa te brigaaaa 😎😎 nista mi nece ovi dan pokvarit...vapsuvari-vari 😉
    Barbie od seksa je. Sigurno 😁
    Ivylee super za secer! Cim ne moras vise nosit profile, znaci da si blizu 😜😜
    Du kupon djevojka 😆😘

Bulbi91
    18. Listopad 2018. 19:24

Maggie85

Bulbi91

Cure koje ste na Fragminu trebala bi malu pomoc🙈….
    Danas mi je sestra na hematologiji dala prvu injekciju u nadlakticu i objasnila da se uvijek pikam u priblizno isto vrijeme u nadlakticu ili ako se sama pikam,gore iznad bedra…a ja sad u uputama citam da se treba pikati u trbuh ili straznjicu….sad sam sva zbunjena🙈…gdje se vi pikate i drzite li fragmin u hladnjaku ili samo ovako?
    Bulbi draga, ne znam kako nje s Fragminom, ja se pitam Clexanom u nadlakticu, tj. muž me pika. Kad nema njega, onda ja sama, isto u nadlakticu. Probala sam bedro, ali mi je poslije bilo teško disati (ne znam kako je to povezano, ali eto, uvijek mi se ponavljalo nakon pitanja u bedro). Meni je sestra objasnila da mogu u nadlakticu, bedro ili trbuh, ali ja nikad nisam u trbuh, to mi se činilo najviše bolno pa nisam nikad ni pokušala. A što se samog pikanja tiče, nema neke filozofije. Meni muž daje u smjeru lakat-rame, znači da ide paralelno s vlaknima mišića, injekcija je cca. 30-45 stupnjeva od kože. Aplikacija je kako koji dan, nekad peče, nekad ne, nekad ostane modrica, nekad ne. U početku je znala češće ostati modrica, zadnjih par mjeseci više ne. Ne znam što se promijenilo, možda se tijelo naviklo, ili smo se mi ispraksali. Samo smireno i polako, nije to ništa strašno. Kad se sama pikam, ne oklijevam ništa. Čak i ako mi se čini tvrdo i peče, ja idem do kraja, ne izvlačim nikad da bih išla ponovo. Nekako se tješim da je ta bol ništa u odnosu na porođajnu 😊.

Maggie hvala puno na detaljnom objasnjenju😊...
    Znam da moram sama,,tako da nemam izbora....i meni se trbuh cini strasno,znam da je beba zasticena i sve...ali igla u trbuh mi se cini nekako brr🙈...probat cu u nogu,pa dok se ne ispraksam...

Klikerica
    18. Listopad 2018. 19:26

Ana89

Klikerica

Ana89

Klikerica

Ana89

Budem, budem. Još ću i njega zvati ako bude što trebalo oko bebice očito 😁😁😁 Blago meni ☺️☺️

Pa ja prvi put čujem da netko ima TEHNIČARA🤣 Mislim zvuči mi ko onaj što dođe internet spojiti... nikako u glavu da mi dođe da ce on doci vagati malu bebicu

Bulbi91
    18. Listopad 2018. 19:27

Ptičica

Jao nikako vas pohvatat.
    Bulbi opusteno. I vjeruj. Presretna sam zbog tebe. Da, moja malena je Antonela. Ime slicno mom, a na latinskom ima identicno znacenje kao muzevo. Prava kombinacija, a ime odabrano prije nego smo ovo znali. Cast mi je sto je tvoja imenjakinja, snazna zeno 😘
    Salatice od tebe ocekujem samo uzivanje. I nek se citav svijet ljuti, staaaaa te brigaaaa 😎😎 nista mi nece ovi dan pokvarit…vapsuvari-vari 😉
    Barbie od seksa je. Sigurno 😁
    Ivylee super za secer! Cim ne moras vise nosit profile, znaci da si blizu 😜😜
    Du kupon djevojka 😆😘

Pticice draga sva sam se raspekmezila ♥️♥️♥️...bit ce i tvoja curica snazna u to ne sumnjam😘😘...

bambusovlist
    18. Listopad 2018. 19:29

Puno ti hvala! 😊
    Nazvat ću i pitati već sutra.

Klikerica
    18. Listopad 2018. 19:30

Duda

Klikerice, jako koristan članak, hvala ti ☺☺

Nista Duda,trudim se... skupljam sve natuknice što tko pametno napiše i onda istražujem... neki ce reci imam previse vremena,ali sta da drugo radim na mirovanju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.