Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emily1801
    18. Listopad 2018. 16:49

Salatica9192

Emily,
    e bas si lijepo objasnila. Toliko cekamo i sad cu propasti za tolike pare 😶 Meni su nudili autosjedalicu staru jedno 12god 🤣 Ispadoh ja jedina budala sto kupuje haha. A stvarno nisam neka bogatasica ili sta ja znm, ali toliko volim kupovati za nju sve, sve. Mislim izjava od muza kad smo kupovali stvari "evo napokon i mi za sebe na ovom odjelu" ono htjela sam razguliti jaukati od jačine te izjave, ne razumije je ko nije prosao to 😍 I ono fino tako kazes ljudima i vrijedja ih. Inace i on uziva u kupovini 😍
    Barbie,
    super sto je stalo. To je to bilo. Nista ne brigaj, malkice odmiruj i gotovo. Stezanja imam cesto, pogotovo sto je beba veca, a nisko skroz. Sve nam to postaje sada i normalno. 😊

Ajme i ja bas volim kupovati za bebu.
    Za sebe nemam pojma kad sam zadnji put nesto kupila, krenula sam da cu naruciti sa Asosa neke stvari pa sam odustala na kraju i narucila bebi s Nexta. 😆
    Ova muzeva izjava bi mene rasplakala. I stvarno to ne moze razumjeti netko tko nije to prosao. 
    Zato uzivajmo u opremanju bez griznje savjesti. Zasluzile smo. ❤

Cherrymary
    18. Listopad 2018. 16:49

Bok, računah po er1 obrascu naknadu zato me i čudi tolika razlika koja je daleko od 100% plaće. Morat ću na HZZO. Dobije li se neko rješenje kao platna lista da se vidi njihova računica?!

https://lmtf.lilypie.com/0Ky8p2.png

AllieH
    18. Listopad 2018. 16:59

Jagodica86

AllieH

Cure, ne kuzim ovo s komplikacijama, kako ste dobile manje? Je li to zato sto vam je prosjek placa manji od tog nekog maksimalnog iznosa? Meni je ovo prva isplata, cini mi se da sam dobila normalno, tj. full koliko najvise i mogu isplatiti? 🤔 Nista se ne kuzim u to.

Evo, ja sam gledala i dobila sam opet max iznos, 4257. Valjda jer mi je plaća uvijek dosta veća od tog iznosa. To se možda odnosi na cure koje ne primaju max izos

Ok, tako i ja, 4.257kn. Zato me zanimalo, nisam skuzila odmah u cemu je stvar i kako im moze varirati. 

Luka ❤

m.girl6
    18. Listopad 2018. 17:06

Allie, robica je premedena. Ja cu ici u c&a slj tj jer je sve -20% pa mislim uzeti kompletic za iz bolnice.
    Salatice, hvala Bogu da si doma i da je sve ok.
    Nezz tko je napisao za pregled i ogtt ali sretno, ne mogu sve popamtiti. 
    Danas nam je puni tj i slikamo se kad nam tata dode domeka s posla 💙
    Klikerice, posaljem ti adresu u mailu. Uplatila ti 15kn vise za tisak. ;) hvala jos jednom 😘
    Du, opet u lidl, hehe. Ja moram malo stati s bodijima, nego moram uzeti hlacica i carapica jos. 
    Danas mi je bas tesko, pritisak imam od jutra bas velik. :( najela se i lezim pa onda na skupljanje i peglanje vesa, ali samo laganini 

Noa 💙

pepe1907
    18. Listopad 2018. 17:09

nali

curke, ne vrijedi vam se uzrujavati za manju naknadu za komplikacije, racunali su sa 160 sati, i zato vam je manje, slijedeci mj je fond sati 184 pa cete dobiti vjerovatno veci iznos nego sto bi placu dobile.. Naravno, koje imate manju satnicu, curke koje imaju maksimalnu naknadu, svaki mjesec dobivaju isto.
    Pepe- svaki put slinim za tvojim slikama klope, kebab, pa ovo.. Nemoj vise, molimmm te, gladna sam 🤐🤤

😊😋😊

pepe1907
    18. Listopad 2018. 17:13

U utorak sam kupila grudnjak za dojenje, i sad ga nosim da vidim kakav je i istina ono kaj kažu za njega, rub je pre tanak i presavine se i malko se urezuje 😏 bit će okej ali dalje ću tražit neki s deblji rubom

m.girl6
    18. Listopad 2018. 17:16

Spavacice su predobre cure, mekane i odlicne. Broj S je 36/38 i dosta je velik. Bit ce mi i za poslije. I gumbici se otvaraju, nezz koja je cura napisala da ne 🙈
    Preporucam svakak. Samo cu rukave skratiti kod krojacice i to je to 

Noa 💙

Mina93
    18. Listopad 2018. 17:36

m.girl6

Spavacice su predobre cure, mekane i odlicne. Broj S je 36/38 i dosta je velik. Bit ce mi i za poslije. I gumbici se otvaraju, nezz koja je cura napisala da ne 🙈
    Preporucam svakak. Samo cu rukave skratiti kod krojacice i to je to

😍😍 Super su

du1988
    18. Listopad 2018. 17:58

izvjesce iz plodina-pola stvari nemaju. Uzela sam rucnik, vecih je dimenzija i meksi nego oni iz lidla. Sad imam tri i to je dosta. Uzela sam jos sudocrem, plazma keks, persil sensitive i silan 😊 e da, glavno sam zaboravila-baby gym! I da...ako netko nije kupio, nisam ni znala da ovo imaju

url=https://lilypie.com]

luks
    18. Listopad 2018. 18:03

Cherrymary

Bok, računah po er1 obrascu naknadu zato me i čudi tolika razlika koja je daleko od 100% plaće. Morat ću na HZZO. Dobije li se neko rješenje kao platna lista da se vidi njihova računica?!

Er1 kad si nosila, dolje na prvoj stranici ti je bio iznos neta sata. Bolovanje nije 100% plaće, bolovanje se isplaćuje po neto satnici tvoga 6mjesečnog prosjeka pomnoženo broj radnih sati u mjesecu. Tek kad si na rodiljnom dopustu, onda je 100% plaće. 

Lovre

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.